RudaSuzi Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Biedna ... a hotelik nie rozwiązałby - chociaż na jakiś czas - sprawy? Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Iwona 213 możesz podawać moje dane. Natussiaa napisała mi, że w poniedziałek ( wczoraj) będzie u Iskierki i dowie się czegoś więcej. Amikat też mi napisała, że będzie w schronisku w poniedziałek i spróbuje jeszcze porozmawiać z kierowniczką i zrobić jakieś zdjęcia. Na razie jednak żadna się nie odezwała. Mam nadzieję, że napiszą dzisiaj. Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Napisałam do schroniska. Mam nadzieję, że odpiszą cokolwiek. Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Na razie cisza...:shake: Nie wiem co robić... Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dostałam wiadomość ze schroniska: Witam, ta suczka z nr czipu jest w schronisku, ale zdjęcie się nie zgadza ;) proszę zajrzeć na naszą stronę internetową - w galerii cz.2 zdjęcie 38/56 znajduje się suczka z tym czipem. Natomiast suczka ze zdjęcia które Pani przesłała również jest ale ma inny czip ;) Zdjęcia w załączniku. Przepraszam za późną odpowiedź ale był problem właśnie z identyfikacją tych suczek. Pozdrawiam Ela www.chorzow.schronisko.com Postaram się zaraz wkleić zdjęcia. Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 To jest według Pani ze schroniska suczka Iskierka. Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 A suczka o numerze czipu 770305 to psinka którą możecie zobaczyć na stronie schroniska w części drugiej pod numerem 38/56 I co teraz? Ja zdjęć tej drugiej suni nie mogę skopiować , żeby tu wkleić. Spójrzcie jeśli możecie, Natussiaa, Ty szczególnie i powiedzcie... Według mnie Iskierka to nie ta powyżej tylko ta na stronie schroniska, ale już sama nie wiem.. Amikat, w Tobie nadzieja!! Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Napisałam jeszcze raz do schroniska... Nie wiem, czy my mamy dwie Iskierki? Natussiaa, Amikat, pomóżcie! Jutro spróbuję tam zadzwonić! Według mnie Iskierka to nie ta suczka ktorej zdjęcia wkleilam, tylko ta ze strony schroniska ...spójrzcie na jasne futerko nad oczami... Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Iwona213, zajrzyj na stronę schroniska, psy do adopcji część druga, suczka 38/56 Ona ma właśnie numer 770305 myślę że to ona.. Tylko czekam na odpowiedź jaka jest duża, bo na zdjęciu sam pyszczek! Quote
Billie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ta Iskierka z pierwszej strony, to na pewno nie ta sunia z tych nowych zdjęć. Wystarczy spojrzeć na podpalane policzka;) Quote
iwona213 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 jasza nie wiem czy to ona... hmm, a może jej już niema w schronie... Quote
mamanabank Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 moim zdaniem iskierka to zdjęcie 7 z pierwszej części zdjęć psów do adopcji Quote
iwona213 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zdjęcie 7 z pierwsze części to piesek nie suczka więc to raczej nie ona, o ile mamy pewność że Iskierka faktycznie jest sunią Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Czekajmy na Natussiaa, ona jedyna ja widziała... Pani w schronisku powiedziała mi ,że czip 770305 nie był "przeczipowany" na innego psa, tylko od początku jest u tej suni... Quote
iwona213 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 wiecie co to moze faktycznie jest ona, podpalenia sierści są identyczne u jednej i drugiej suni, na naszym zdjęciu ma uszka klapniete, tutaj ma postawione, nasza była troszke zabiedzona, ta jakby odżyła. Widać też że stan psychiczny sie poprawił. Jedynie wielkość mi nie pasuje, ale to może być złudne... tak czy siak, skoro już podjelismy się tematu to wyciągamy tą małą, nawet jakby to nie była nasza iskierka... to już nią jest... czekamy na decyzje odnośnie dt... Quote
Ewa i flatki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Zaznaczam wątek, choć możliwości pomocy marne reprezentuję :-( Quote
Natussiaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ale się porobiło...:roll: ja Iskierke widziałam tylko raz na oczy i to jeszcze dawno temu..Mogła się bardzo zmienic,jednak ta suczka ze zdjec,które wkleiła Jasza nie wygląda mi na ,,nasza'' Iskierke. W najbliższym czasie pojade do schroniska(możliwe,że w czwartek) to ją poszukam. Quote
fiorsteinbock Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jasza, jestem i ja ;) Dziewczyny, jak dla mnie suczka z pierwszej strony watku i ta na zdjeciu 38/56 to ta sama. Zdjecia od Pani kierowniczki wrzucone na watku to zupelnie inny pies. Nawet na bannerku widac, ze Iskierka wokol oczek ma czarna siers jak ta ze zdjecia 38/56. Moze Pani kierowniczka cos pomyslila ze zdjeciami?? :cool3: Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Na bank to nie ta sunia ze zdjęć tutaj wklejonych. Możliwe, że to ta 38/56. Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Ja też uważam, że to ta 38/56 Tylko trudno stwierdzić jaka jest duża, bo widać sam pychol. Iskierka ma ciemną sierść wokół oczu i tylko brwi jasne, to by pasowało. Napisałam do schroniska i oopisałam moje wątpliwości... Czekam na odpowiedź. Natussiaa, w Tobie nadzieja, że to wyjaśnisz! Dziękuję wszystkim dziewczynom, które zajrzały!:lol: (Iskierko, maleństwo, teraz to my Cię jeszcze poszukac musimy! Ale po cichu liczę, że ona to sunia 38...) Quote
fiorsteinbock Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czekamy zatem, ja poki co moge wesprzec paroma zlotymi, domku tymczasowego niestety nie prowadze...ale w przyszlosci... :razz: Quote
Recommended Posts