Jasza Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Czekam na wieści od Amikat i Nasstussi.:roll: Quote
diana79 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Iskiero jeszcze tego nie wiesz ale już dla Ciebie zaświeciło słoneczko :loveu: maleńka oby udało się wyjść z tego okrutnego schronu jak najszybciej :thumbs: Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jestem :p Jaszo, ciotko, olewaj takich ludzi. Ja też jestem wrażliwa, ale nie dam sobie wmówić jak mi ktoś coś zaczyna fansolić. Ja niestety też mam w najbliższej rodzinie czasami utarczki, ale też odszczekuje - jak zawodowy pies :evil_lol: - zaraz się pytam, a co Ty robisz dla biednych i chorych dzieci? i wtedy najczęściej to wyprowadza rozmowcę z równowagi, bo nic nie robi, taka prawda. Jaszo, chcesz numer do ludzi, ktorzy wzięli Zuzię? musiałabym go odkopać w notatkach :cool1: Quote
Jasza Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Znalazłam, odkopałam :oops: Napisałam do aniaak i na razie cisza... Dzięki Laro, że tutaj zajrzałaś! Quote
zuzia63 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ciśnienie spada i chyba nie potrafię czytać ze zrozumieniem - jest dt czy nie? Quote
JOMA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Billie - informacja dla twoich rodziców: Fundacja SOS dla Zwierząt karmi i leczy zwierzęta z DT ze swoich funduszy, niestety nie wszystkie ale fundacyjne a o tym rozmawiaj już z Amikat - powodzenia :loveu: Serdecznie cię zapraszam na imprezę w Silesii: sobota, niedziela 10. - 18. z rodzicami oczywiście. Już my im wszystko wyjaśnimy i zachęcimy. Wśród nas jest też sporo rodziców :loveu: Zapraszamy oczywiście wszystkich zainteresowanych pomocą braciom mniejszym. DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" zuzia63 - DT się szykuje - przekonuje rodziców Quote
Jasza Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Trzymam kciuki! I czekam na wieści od Amikat i Nasstussi.. Quote
maciaszek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To i ja kciuki potrzymam. Nie zaszkodzi :). Quote
Jasza Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 I troszkę podniesiemy myszkę małą... Quote
Billie Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='JOMA']Billie - informacja dla twoich rodziców: Fundacja SOS dla Zwierząt karmi i leczy zwierzęta z DT ze swoich funduszy, niestety nie wszystkie ale fundacyjne a o tym rozmawiaj już z Amikat - powodzenia :loveu: Serdecznie cię zapraszam na imprezę w Silesii: sobota, niedziela 10. - 18. z rodzicami oczywiście. Już my im wszystko wyjaśnimy i zachęcimy. Wśród nas jest też sporo rodziców :loveu: Zapraszamy oczywiście wszystkich zainteresowanych pomocą braciom mniejszym. DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" zuzia63 - DT się szykuje - przekonuje rodziców Dziękuję:loveu: Na pewno się zjawimy:razz: Nad rodzicami pracuję w miarę czasu, jutro mam wolne, więc spróbuję jeszcze powalczyć. Z jedzeniem i jego kosztami nie byłoby problemu na pewno bez pomocy fundacji. Mama jest przewrażliwiona na punkcie wizyt u weta, które najtansze nie są niestety. Quote
mamanabank Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jeśli ją weźmiecie, obiecuję dołożyć do każdej wizyty!!! A suczka jest po sterylizacji? Quote
mamanabank Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 kto się jeszcze dołoży, zróbmy listę, proszę. Quote
JOMA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 W piwerwszym pście pisze, że jest wysterylizowana i zaczipowana. Więc koszty tymczasowania się zmniejszają znacząco. Zostaje "przechowanie " i socjalizacja. Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Jest wysterylizowana i zaczipowana. Tyle się dowiedziała Amikat. Ja się dołożę na pewno do kosztów szczepień, leczenia i wszystkich innych potrzeb!!!! Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Ciekawe jakie wieści mają Amikat i Nastussia.. Były prawdopodobnie w poniedziałek w schronisku w Chorzowie i pisały mi że popytają o Iskierkę. Quote
diana79 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ciekawe jak sobie Iskierka radzi w schronisku po przeniesieniu oby miała spokój :modla: Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Mam nadzieję, że już się tak strasznie nie boi...:shake: Quote
Jasza Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Malutka przestraszona Iskierka - prawie ratlerek, prosi o DT, o pomoc, o DS!!! Quote
iwona213 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zaglądam tu z nadzieją że już jest w dt albo przynajmniej jest zgoda... co mam napisać w ogłoszniu jesli nie znajdzie sie dt?? na kogo podać kontakt?? szkoda ze nic o niej nie wiemy... a nie ma tam wolontariuszy w tym schronisku, zeby sie cos o niej dowiedzieli, zabrali na spacer?? Quote
Recommended Posts