Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już sama nie wiem.
Smycz wysłałam.
Dzisiaj ukazało się ogłoszenie Iskierki w DzZ i nic.
Nikt nie dzwoni i jestem podłamana...

Mamanabank, jeżeli się zgodzisz, to zaczekajmy do końca bazarku i wtedy postanowimy, ok?

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy z telegazety rzeczywiście jest taki odzew? Jeśli tak to myślę, że jest sens.

Może spróbować wrzucić ją do piątkowego wydania Gazety Wyborczej (bezpłatny kupon na ogłoszenie w dziale "oddam zwierzaka")?

Posted

Ja jeszcze daje ogłoszenia raz w miesiącu do Kuriera Miejskiego w Sosnowcu w tym miesiacu wrzuce naszą kochaną Iskiekę z ogromną nadzieją na domek :).
Pare postów wcześniej było pytanie o nowe fotki Iskierki chętnie podjade na kolejną "sesje zdjęciową", Wiewiórka daj znać kiedy i jak możemy się umówić :)

Posted

Miałam super telefon w sprawie Iskierki!!!
Starsza Pani z Gliwic, zawsze miała w domu psy!
Czeka na wizytę przedadopcyjną!
Mam adres i nazwisko!

Potrzebna osoba na wizytę w Gliwicach!!

Posted

[quote name='Jasza']Miałam super telefon w sprawie Iskierki!!!
Starsza Pani z Gliwic, zawsze miała w domu psy!
Czeka na wizytę przedadopcyjną!
Mam adres i nazwisko!

Potrzebna osoba na wizytę w Gliwicach!!

Jak nic się nie znaujdzie to ja pojade ;] Musze coś załatywić w Gliwicach, ale to dopiero moge w przyszlym tygodniu. Ew. prosze o adres na PW to może koleżankę z Gliwic wyslę (ona wie co i jak, bo sami adoptowali ode mnie pieska).
Im szybciej tym lepiej.
W sumie ja bym mogła w środe zrobić po południu, przy okazji załatwie swoje sprawy, choć w tym wypadku nie wiem kiedy udałoby mi się nauczyć na sprawdzian, ale trudno - psiak wazniejszy ]:->

Tylko musiałąbym niestety prosić o zwrot kosztów dojazdu :oops: To będzie 10 zł., bo ja bez grosza czekam na wypłate, będe musiała od kogos pożyczyć...

Posted

ja jako skarbnik Iskierki czekam na dyspozycje, jeśli będzie trzeba zrobić jakiś przelew. W najbliższą niedzielę wyjeżdżam i wrócę w piątek, nie będę miała łącza, jak coś potrzeba dajcie znać. Na wszelki wypadek mój nr 608 404 770.

Posted

Bounty idzie na wizytę w środę!!!
Jeżeli będzie potrzebowała 10 PLN za dojazd to poda mi numer konta i ja go przekażę Tobie, Mamanabank, ok?

Trzymajcie kciuki!!
Pani jest bardzo mila.
Jej pies zginął kiedyś w Powstaniu!

Posted

No nie, same superowe wieści :loveu::loveu::loveu: trzymam kciuki! A ja Ci Jaszo nie mogłam wczoraj podać tego wzoru do telegazety, bo mi net padł :mad: ale widzę, że narazie niepotrzebny jest ;)

Posted

No!
Ale trzymaj kciuki żeby dom okazał się tym jedynym dla Iskierki!:eviltong:

Podałam Mamanabank numer konta Bounty na PW.
Na dojazd do Gliwic w sprawie wizyty.

Posted

__Lara napisał(a):
No nie, same superowe wieści :loveu::loveu::loveu: trzymam kciuki! A ja Ci Jaszo nie mogłam wczoraj podać tego wzoru do telegazety, bo mi net padł :mad: ale widzę, że narazie niepotrzebny jest ;)

Ale mnie mozesz przesłac instrukcje, moze mojego Marsika wrzuce...