BoUnTy Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja znów w pracy dzisiaj porobie ogłoszenia. Mój domowy komputer niestety padł... http://www.petworld.pl gumtree Warszawa (przypadkowo) Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Dzięki Bounty! A ja z radością informuję, że z mojego bazarku wpłynęło na razie 36 PLN od Szachus!!!!:loveu: Quote
mamanabank Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Moje 20zł leżakuje na tym samym koncie. Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Uaktualniłam w pierwszym poście! Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Kochani! Napisała do mnie Wiewiórka. Ola pokłóciła się z nią i oddała jej Iskierkę. Wiewiórka jest załamana bo to jej przyjaciółka od trzech lat.. Iskierka jest u niej, i Wiewiórka napisala, że może zostać jak długo będzie trzeba. Nie wiem co powiedzieć...Co napisać... Potrzebujemy pieniędzy, to pewne! Ile kosztuje karma? Maciaszku, Halbino, możemy prosić o wplaty? Ja też jutro wpłacę i może to wystarczy na razie... Quote
mamanabank Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O kurczę. Wiewiórko, pomożemy na pewno. Jasza ile mamy w sumie pieniędzy, zaraz poszperam w internecie i zobaczymy jaką karmę można za to kupić. Czy jeszcze coś jest potrzebne? Quote
mamanabank Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 W jakiej kondycji jest teraz iskierka i jaką karmę jadła do tej pory? Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Jadła Purinę z tego co wiem. Wiewiórka nic juz nie potrzebuje, kupiła Iskierce obróżkę przeciwko pchłom. Szczepiemia sa do listopada więc na razie to odpada. Ile mamy kasy? 36 PLN z bazarku 5 PLN zpołowa z mojej deklaracji 20 PLN - deklaracja Mamanabank Czyli 61 PLN Nie wplacone: 5 PLN - połowa mojej deklaracji 5 PLN - Maciaszek 10 PLN - Halbina Gdyby dziewczyny wpłaciły ( no i ja) to byłoby 81 PLN. Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Iskierka czuje się dobrze. Była wczoraj z Wiewiórką i Pati na trzygodzinnym spacerze.. Quote
__Lara Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No to bardzo nieodpowiedzialne ze strony tej Oli :shake: Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Czy za 81 PLN można kupić jakąś karmę i ile? Quote
maciaszek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Zniesmaczyła mnie postawa Oli. Potraktowała psa jak zabawkę, którą się oddaje, gdy są jakieś zgrzyty... Przecież powinna się zaopiekować Iskierką, tak jak deklarowała, do znalezienia domu stałego. Co tutaj winny jest pies, że dziewczyny się pokłóciły? Ech... No nic, myślę, że nie należy jej już dawać psów pod opiekę. Swoje 5 zł wpłaciłam przed chwilką, powinny jutro na koncie być. Za 81 zł można już kupić sensowną karmę. Na allegro. Quote
JOMA Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ręce opadają :shake: - czy takie zachowanie przystoi miłośnikowi zwierząt ? :shake: - czyli rozumiem, że jeśli wiewiórka nie mogłaby przyjąć Iskierki to Ola zawiozłaby ją do schronu :angryy: - dlatego nie dziwmy się, że wiele fundacji i schronisk nie chce współpracować z osobami poniżej 18 lat - chociaż to też niczego nie gwarantuje. Albo się jest miłośnikiem zwierząt albo nie. Quote
dolores181 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Podnosze Iskierke, szkoda tylko że jak rzecz ląduje z miejsca na miejsce, ale najwazniejsze ze jest wesoła Quote
Jasza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Najważniejsze, że jest Wiewiórka, która się nią zajęła... Że Iskierka jest bezpieczna. Jeżeli Halbina wpłaci pieniądze ( 10 PLN) to możemy kupować karmę. Mamanabank, podam Ci adres Wiewiorki jeżeli nie masz. Quote
Jasza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Podam Ci na PW. A zamawiamy teraz czy czekamy na koniec bazarku? Quote
Jasza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Napisałam do Wiewiórki, żeby się wypowiedziała, czy karma jest potrzebna na już, czy czekamy tydzień na zakończenie bazarku... A, i DZIĘKUJĘ Maciaszku!!!:loveu: A ja zrobiłam Iskierce ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim. Ukaże się w sobotę. Krótkie, takie są wymogi, ale zawsze coś... Quote
mamanabank Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Na moim koncie nadal 61zł dla Iskierki, poczekajmy jeszcze chwilę. Quote
mamanabank Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 BOSCH MY FRIEND 20KG + 2 GRATISY i KURIER !!! (740391057) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie o tej karmie? Quote
Jasza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Super! No i przesyłka gratis! To poczekajmy na koniec bazarku i na wpłatę Halbiny. Quote
dolores181 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A czy to jest jedna z lepszych karm? Bo kupiłabym mojej rocznej suce, tylko cena mnie zastanawia, czemu tak tanio? Quote
Jasza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Wiewiórka napisała mi, że poczekają ten tydzień. Więc czekamy. Quote
Jasza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 ZrobiLam Iskierce: ogloszenia; Alegratka Pajeczyna Gumtree Szerlok Hiperogloszenia Ojej Cafeanimal Potem powklejam ogłoszenia Bounty i swoje do pierwszego postu... Quote
BoUnTy Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ja nie polecam tej karmy, moim zdaniem najgorsza z bosha - moje wszystkie psy miały po niej biegunke (suczka krwawą) i ma strasznie duże granulki. Podobnie cenowo stoi PURINA dog chow i jest wiele opcji do wyboru... Quote
Recommended Posts