Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Brawo dla Jaszy :klacz::klacz::klacz:! A mąż kiedyś zrozumie, a jak nie to przynajmniej się przyzwyczai :diabloti:.
Również gratuluję i dalszych wspólnych, szczęśliwych lat życzę :)!

A Tobie _Laro powiem, że można i inne rocznice obchodzić. Na przykład, brzydko w naszym kraju nazywanego, konkubinatu ;). Też fajna sprawa, jak człowiek sobie zda sprawę ile czasu jest z drugim i że mu fajnie :). Wiem coś o tym, zaraz minie 9 lat :loveu:

Ależ ja z moim TZ obchodzimy rocznice :loveu: w lutym będzie 4 :razz: :p :loveu: ale bym chciała obchodzić już rocznice małżeństwa :p

To poza tematem...

A w sobotę to nie miała jej już zawieźć Wiewiórka?

Posted

No właśnie, w sobotę miała ja zawozić Wiewiórka.
Pisałam wczoraj do niej sms-a, że dzisiaj do niej zadzwonię i powiem co i jak.
Halbino kochana, napisz mi jeśli możesz lub zadzwoń co ustaliłyście, żebym mogła przkazać Wiewiórce.
Mój numer 514-518-167

A ja zaraz dam znać Wiewiórce że w sobotę będzie wizyta tylko jeszcze nie wiadomo kto pojedzie.
Żeby, jak ta Pani zadzwoni, Wiewiórka nie wprowadzila jej w błąd.

A sobota to jest fajny termin, bo i tak ten dzień Pani z Zabrza miała zarezerwowany na spotkanie z Iskierką i Wiewiórką.
Jeżeli wszystko pójdzie ok. i dom będzie sprawdzony, to już potem Iskierkę będzie mogla Wiewiórka zawieźć kiedy tylko z tą Pania się umówi.
Uff. Trochę maslo-maślane mi wyszło...

:lol: Maciaszku - Tobie też gratulacje- 9 lat to juz ho,ho!!:loveu:

Posted

To ja zadzwonię i dam Ci znać dobrze?
Podaj mi jak możesz Twój numer na PW, to jakbym nie mogła na Dogo, to zadzwonię do Ciebie potem z adresem.
DZIĘKUJĘ!

Posted

Dzwoniłam do pani z Zabrza, ale na razie nie odbiera...
Ona sie wtedy z Wiewiorka umowiła na 19.09 bo wczesnie jej miało nie być, może jest w podroży, spróbuję potem..

Posted

Najgorsze jest to, że jutro mnie nie będzie do wieczora..Na Dogo, bo jadę do mamy a ona nie ma internetu..
A chciałabym wszystko dograć..
Jakby co to mój numer juz podałam,
podaję jeszcze raz:
514 518 167.
Numer Wiewiórki jest też przez nia podany w którymś z postów.
Numer do Pani z Zabrza ma Halbina i Gosiara też.
Tylko, że Gosiara i Wiewiórka nie mają nic na kontach i nie mogą dzwonić...
Węzeł gordyjski normalnie...
Będę do skutku próbowała się dodzwonić do niej, ale podajcie mi swoje telefony albo sms-em albo puśćcie sygnał chociaż, żebym mogła informować w dwie strony...

Posted

Pani nie odbiera..
Chyba rzeczywiście bedzie dopiero jutro, napisałam jej sms-a z prośbą o kontakt i słów kilka o wizycie...
Czekam...

Trzymajcie kciuki!

Posted

Halbino, jeżeli byłoby tak,że ta Pani rzeczywiście dzisiaj nie odbierze i będę się mogła skontaktować z nią dopiero jutro, to czy Twoja propozycja jest aktualna?
Wyślij mi jakby co sms-a z Twoim numerem telefonu.
Będzie mi łatwiej.

Posted

Na dodatek teraz się okazało, że Wiewiorka nie dostała książeczki szczepień Iskierki, a ja ją wysłałam dwa tygodnie temu...

A ja ją wysłałam zwykłym listem a nie poleconym...:placz: :placz: :placz:

Tak się to gmatwa wszystko :placz:

Wiewiórka idzie dzisiaj na pocztę popytać jeszcze...

Posted

Ewentualnie, jak się adopcja Iskierki powiedzie to ja we wtorek pojadę do schroniska i spróbuję zdobyć zaświadczenie lub jego duplikat.:placz:

Iskierka ma ważne szczepienia do listopada.

Posted

Jasza napisał(a):
Na dodatek teraz się okazało, że Wiewiorka nie dostała książeczki szczepień Iskierki, a ja ją wysłałam dwa tygodnie temu...

A ja ją wysłałam zwykłym listem a nie poleconym...:placz: :placz: :placz:

Tak się to gmatwa wszystko :placz:

Wiewiórka idzie dzisiaj na pocztę popytać jeszcze...

O mamo :(

Obawiam się, że jak to było wysłane listem zwykłym to nic nie da się zrobić :( głupia Poczta :mad:

Posted

Tak mi wstyd, tak mi przykro...:oops:
Ja to mogłam poleconym wyslać, ale nie miałam tej karteczki wypisanej wcześniej a sie wtedy tak spieszylam...
Tak już to jest, jak się czlowiek spieszy, to sie diabel cieszy...
Postaram się to załatwić jakoś...

Posted

Jasza napisał(a):
Tak mi wstyd, tak mi przykro...:oops:
Ja to mogłam poleconym wyslać, ale nie miałam tej karteczki wypisanej wcześniej a sie wtedy tak spieszylam...
Tak już to jest, jak się czlowiek spieszy, to sie diabel cieszy...
Postaram się to załatwić jakoś...

Myślę Jaszo, że to się da jakoś załatwić ;) muszą mieć w schronie wszystko odnotowane, więc napewno wydadzą Ci duplikat :)

Posted

Zadzwoniła do mnie Pani z Zabrza, że nie może zabrać Iskierki...:angryy:
Nie będę może tego komentowała, nie powiedziała dlaczego...
Napisałam do Wiewiórki, do Lary i do Gosiary...

Halbino, Gosiara - dziękuję za wasze deklaracje sprawdzenia domku, mam nadzieję, że zostaniecie na wątku Iskierki i będziecie ją wspierać, chociaż dobrymi myślami..

Jestem taka rozczarowana, nic mi się nie chce...

Ale do rzeczy.
Trzeba zebrać pieniądze dla suni na jedzenie.:shake:
Zmienię może tytuł wątku.
- Trzeba pospraszać ciotki na wątek, przyda się każdy grosik.

- Jutro jestem u mamy, powiedziała mi, że ma farby do tkanin i spróbujemy wykombinować coś, żeby zrobić piękną chustkę " Szukam domu" dla Iskierki.

- W niedzielę wystawię bazarek dla niej, potrzebowałabym tylko osoby która byłaby skarbnikiem i zbierała wpłaty na swoje konto.

- We wtorek postaram się załatwić duplikat szczepienia dla Iskierki.

Posted

Dlatego nie ma się co śpieszyć, zawsze trzeba wszystko dokładnie sprawdzić bo ludzka rasa jest nieprzewidywalna :shake:

Ale nic nie dzieje się bez przyczyny - tak miało być - znajdzie Iskierka jeszcze szczęśliwy domek :loveu: