halbina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 próbuję to jakoś zgrać, Gosiara być może będzie mogła rano, podałam jej namiary na panią, jak sie nie uda, to ja mogę, ale dopiero w sobotę po 15.00 Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 maciaszek napisał(a):Brawo dla Jaszy :klacz::klacz::klacz:! A mąż kiedyś zrozumie, a jak nie to przynajmniej się przyzwyczai :diabloti:. Również gratuluję i dalszych wspólnych, szczęśliwych lat życzę :)! A Tobie _Laro powiem, że można i inne rocznice obchodzić. Na przykład, brzydko w naszym kraju nazywanego, konkubinatu ;). Też fajna sprawa, jak człowiek sobie zda sprawę ile czasu jest z drugim i że mu fajnie :). Wiem coś o tym, zaraz minie 9 lat :loveu: Ależ ja z moim TZ obchodzimy rocznice :loveu: w lutym będzie 4 :razz: :p :loveu: ale bym chciała obchodzić już rocznice małżeństwa :p To poza tematem... A w sobotę to nie miała jej już zawieźć Wiewiórka? Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 No właśnie, w sobotę miała ja zawozić Wiewiórka. Pisałam wczoraj do niej sms-a, że dzisiaj do niej zadzwonię i powiem co i jak. Halbino kochana, napisz mi jeśli możesz lub zadzwoń co ustaliłyście, żebym mogła przkazać Wiewiórce. Mój numer 514-518-167 A ja zaraz dam znać Wiewiórce że w sobotę będzie wizyta tylko jeszcze nie wiadomo kto pojedzie. Żeby, jak ta Pani zadzwoni, Wiewiórka nie wprowadzila jej w błąd. A sobota to jest fajny termin, bo i tak ten dzień Pani z Zabrza miała zarezerwowany na spotkanie z Iskierką i Wiewiórką. Jeżeli wszystko pójdzie ok. i dom będzie sprawdzony, to już potem Iskierkę będzie mogla Wiewiórka zawieźć kiedy tylko z tą Pania się umówi. Uff. Trochę maslo-maślane mi wyszło... :lol: Maciaszku - Tobie też gratulacje- 9 lat to juz ho,ho!!:loveu: Quote
Gosiara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kochani ja mogę popołudniu dziś sprawdzic ten domek dla Iskierki tylko mam taki problem że 0 na kom.kasy i nie mam jak z pania się uagadać że przyjdę:/ Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 To ja zadzwonię i dam Ci znać dobrze? Podaj mi jak możesz Twój numer na PW, to jakbym nie mogła na Dogo, to zadzwonię do Ciebie potem z adresem. DZIĘKUJĘ! Quote
Kisiaraf Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wróciłam z urlopu i co ja widze szykuje sie domek dla Iskiekie ciesze się bardzo:multi:. Potem nadrobie zaległości i poczytam co się u niej działo podczas mojej nieobecności. Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dzwoniłam do pani z Zabrza, ale na razie nie odbiera... Ona sie wtedy z Wiewiorka umowiła na 19.09 bo wczesnie jej miało nie być, może jest w podroży, spróbuję potem.. Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Najgorsze jest to, że jutro mnie nie będzie do wieczora..Na Dogo, bo jadę do mamy a ona nie ma internetu.. A chciałabym wszystko dograć.. Jakby co to mój numer juz podałam, podaję jeszcze raz: 514 518 167. Numer Wiewiórki jest też przez nia podany w którymś z postów. Numer do Pani z Zabrza ma Halbina i Gosiara też. Tylko, że Gosiara i Wiewiórka nie mają nic na kontach i nie mogą dzwonić... Węzeł gordyjski normalnie... Będę do skutku próbowała się dodzwonić do niej, ale podajcie mi swoje telefony albo sms-em albo puśćcie sygnał chociaż, żebym mogła informować w dwie strony... Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Pani nie odbiera.. Chyba rzeczywiście bedzie dopiero jutro, napisałam jej sms-a z prośbą o kontakt i słów kilka o wizycie... Czekam... Trzymajcie kciuki! Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Halbino, jeżeli byłoby tak,że ta Pani rzeczywiście dzisiaj nie odbierze i będę się mogła skontaktować z nią dopiero jutro, to czy Twoja propozycja jest aktualna? Wyślij mi jakby co sms-a z Twoim numerem telefonu. Będzie mi łatwiej. Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Wiewiórka ma już doładowany telefon i sms-ujemy. Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Na dodatek teraz się okazało, że Wiewiorka nie dostała książeczki szczepień Iskierki, a ja ją wysłałam dwa tygodnie temu... A ja ją wysłałam zwykłym listem a nie poleconym...:placz: :placz: :placz: Tak się to gmatwa wszystko :placz: Wiewiórka idzie dzisiaj na pocztę popytać jeszcze... Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Ewentualnie, jak się adopcja Iskierki powiedzie to ja we wtorek pojadę do schroniska i spróbuję zdobyć zaświadczenie lub jego duplikat.:placz: Iskierka ma ważne szczepienia do listopada. Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jasza napisał(a):Na dodatek teraz się okazało, że Wiewiorka nie dostała książeczki szczepień Iskierki, a ja ją wysłałam dwa tygodnie temu... A ja ją wysłałam zwykłym listem a nie poleconym...:placz: :placz: :placz: Tak się to gmatwa wszystko :placz: Wiewiórka idzie dzisiaj na pocztę popytać jeszcze... O mamo :( Obawiam się, że jak to było wysłane listem zwykłym to nic nie da się zrobić :( głupia Poczta :mad: Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tak mi wstyd, tak mi przykro...:oops: Ja to mogłam poleconym wyslać, ale nie miałam tej karteczki wypisanej wcześniej a sie wtedy tak spieszylam... Tak już to jest, jak się czlowiek spieszy, to sie diabel cieszy... Postaram się to załatwić jakoś... Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jasza napisał(a):Tak mi wstyd, tak mi przykro...:oops: Ja to mogłam poleconym wyslać, ale nie miałam tej karteczki wypisanej wcześniej a sie wtedy tak spieszylam... Tak już to jest, jak się czlowiek spieszy, to sie diabel cieszy... Postaram się to załatwić jakoś... Myślę Jaszo, że to się da jakoś załatwić ;) muszą mieć w schronie wszystko odnotowane, więc napewno wydadzą Ci duplikat :) Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 A jeszcze Pani z Zabrza nie odbiera telefonów... Niedobrze... Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jasza napisał(a):A jeszcze Pani z Zabrza nie odbiera telefonów... Niedobrze... Może rzeczywiście jest w podróży? Quote
maciaszek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jeśli nie uda Ci się załatwić duplikatu, to najwyżej Iskierka będzie zaszczepiona o ten miesiąc wcześniej. To tylko miesiąc różnicy, więc chyba nie ma się czym przejmować :). Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Zadzwoniła do mnie Pani z Zabrza, że nie może zabrać Iskierki...:angryy: Nie będę może tego komentowała, nie powiedziała dlaczego... Napisałam do Wiewiórki, do Lary i do Gosiary... Halbino, Gosiara - dziękuję za wasze deklaracje sprawdzenia domku, mam nadzieję, że zostaniecie na wątku Iskierki i będziecie ją wspierać, chociaż dobrymi myślami.. Jestem taka rozczarowana, nic mi się nie chce... Ale do rzeczy. Trzeba zebrać pieniądze dla suni na jedzenie.:shake: Zmienię może tytuł wątku. - Trzeba pospraszać ciotki na wątek, przyda się każdy grosik. - Jutro jestem u mamy, powiedziała mi, że ma farby do tkanin i spróbujemy wykombinować coś, żeby zrobić piękną chustkę " Szukam domu" dla Iskierki. - W niedzielę wystawię bazarek dla niej, potrzebowałabym tylko osoby która byłaby skarbnikiem i zbierała wpłaty na swoje konto. - We wtorek postaram się załatwić duplikat szczepienia dla Iskierki. Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jasza mi napisała smsa, że domek się posypał... wycofał się.... więc wizyta już niepotrzebna. Quote
JOMA Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dlatego nie ma się co śpieszyć, zawsze trzeba wszystko dokładnie sprawdzić bo ludzka rasa jest nieprzewidywalna :shake: Ale nic nie dzieje się bez przyczyny - tak miało być - znajdzie Iskierka jeszcze szczęśliwy domek :loveu: Quote
Recommended Posts