iwona213 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jasza napisał(a):Remontujesz dom...jak to brzmi!:diabloti: My mamy 34 metry kwadratowe licząc z balkonem wbudowanym w pokój.. I w tych dwóch komnatkach ja z mężem, Reksio i dwie papużki... No, ale gdyby nie moi "panowie" to drugi pies byłby na bank.. Jaszo a papuzki latające?? ja jak mieszkałam z rodzicami miałam pokój 13 m2 w którym byłam z mężem, 2 psami i 3 papugami, oczywiście latającymi. Jak wracałam do domu to pierwsze co trzeba było zrobić, to posprzątać chlewik po papugach, ale nie miałam sumienia zamykać ich w klatkach... teraz na szczęście mieszkamy sami a papugi mają cały pokój dla siebie, moje kochane skrzydlate darciuchy :) Quote
Jasza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Jak była sama Majeczka, Reksio ją tolerował. ( pojawiła się wcześniej u nas niż futrzak..) A jak rok temu zawitał do nas Gutek to Reksio oszalał. Papużki są wypuszczane dziennie o 15.00 jak mąż wraca z pracy i zabiera Reksia na spacer. I tak sobie fruwają do wieczora, potem idą spać. W weekendy fruwają od samego ranka do oporu.. Nawet się zastanawiałam, czy nie oddać ich mamie, żeby były bezpieczniejsze, ale by mi serce pękło chyba.. Quote
Wiewiórka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tak pusto u mnie bez Iskierki... państwo którzy ją wzięli narazie nie odbierają, ale będe próbować;) dzwoniłam też do pani która wzięła Maje którą się zajmowałam jak Iskierka mnie opuściła i pani jest strasznie zadowolona Maja pokochała ją i jej dzieci i myślę że ma bardzo dobrze! Quote
maciaszek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pomyślałam, że najlepiej by było, gdyby mamanabank przelała kasę do Javeny, skoro szczenior jest u niej, a nie na katowickie konto, ale widzę, że już "po ptokach" ;). Ok, jak dotrą to ja przeleję. Quote
Jasza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Przepraszam że tak namieszałam...:oops: Wiewiórko - dziękuję!!! Jeszcze raz w imieniu swoim i Iskierki!:loveu: Jak będziesz miała jakies wieści to napisz, albo wyslij sms-a!!! Zadzwonię !! Quote
Billie Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czy będą jakieś zdjęcia Iskierki z akcji w Silesii?:roll: Quote
amikat Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 I jak ma sie iskierka? Państwo odbierają telefon? ;) Quote
mamanabank Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Szczęściara z Iskierki, a moje jużaki czekają... __Lara a co z szablonami? Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 mamanabank napisał(a):Szczęściara z Iskierki, a moje jużaki czekają... __Lara a co z szablonami? Podam Ci zaraz link do stronki z darmowymi szablonami ;) Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Wiewiórka ma chyba problemy z telefonem.... Jak będzie w sobotę na spotkaniu wolontariuszy to może będzie mogła Wam powiedzieć, co słychać u Iskierki... Quote
Wiewiórka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ojej... jest szansa że będę mogła wsiąść na tymczas 2 psy ale nie wiem na 100% Wtedy szła by Blacki na pewno i ta kruszynka Jutro będę na tym zebraniu to się wszystko dogada. Quote
Wiewiórka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ups mój błąd... wątki mi się pomieszały przepraszam:oops: Quote
iwona213 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wiewiórko jeśli ta kruszynke zabrałaby Laima, może moglabyś zabrać tego biedaka który śpi pod chmurką?? może trafić do Waszego schroniska... ale szukamy czegoś żeby do tego nie dopuścic... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171790 Quote
Jasza Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Wiewiórka napisała do mnie sms-a. Dzwoniła do nowych Państwa Iskierki. Są już w niej zakochani na maksa. Nazywają ją :"Królowa"!:eviltong: Iskierka śpi w łóżku, jada same dobre rzeczy.. Pani kupiła jej różne rodzaje karmy, ale jednak najbardziej jej smakuje gotowane mięso z warzywami, więc takie dostaje. Wiewiórka jest zaproszona w odwiedziny, więc jak pójdzie to się dowiemy więcej. Strasznie się cieszę!!!:loveu: I goni po parku za wiewiórkami!! No wiesz, Iskierko - mam nadzieję, że tylko w dobrych zamiarach! Quote
Kisiaraf Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Rozmarzyłam się....... Iskierko tak się ciesze z takiego smutnego miejca-schroniska do tak cudnego domku.:multi: Quote
maciaszek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wspaniałe wiadomości, uwielbiam takie czytać! Quote
Ingrid44 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cudowne wiesci. Iskierka-Krolowa:multi:Ciesze sie ze znalazla takich wspanialych ludzi ktorzy ja mocno pokochali. Oby wiecej takich wiadomosci. Quote
Jasza Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13352187#post13352187 Quote
mamanabank Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ma ktos namiary na rotek, potrzebuję się z nią pilnie skontaktować w sprawie hasiora Quote
mamanabank Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 no to muszę poczekać, bo wyszukiwarka dogo nie działa...:shake: mój mail: afilipowicz@op.pl Quote
Recommended Posts