Ingrid44 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oj,zeby takie cuda zdarzaly sie czesciej. Tyle biedaczkow czeka na domki. Quote
mamanabank Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Matko, jak się cieszę! Jak tylko będziecie wiedziały coś więcej, napiszcie! No i co zrobić z pieniędzmi Iskierki? Quote
BoUnTy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Domek wydaje się być fajny, widzialam jak cieszli się z iskierką. Chcieli na poczatku zaadoptowac innego psiaka, ale stanęlo na Iskierce. Generalnie z dorosłych psów znalazła dom jako pierwsza i jako jedyna do mojego odjazdu z akcji... Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No to super :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
dolores181 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Super, mam nadzieje ze to wspaniały domek, trzymam kciuki Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Jeju, jak ja się cieszę! Jutro zadzwonię do Wiewiórki to się dowiem szczegółów! Quote
maciaszek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 To czekamy na wieści! Super !!!!!!!!! :) Quote
Kisiaraf Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Właśnie miałam pisać do Ciebie Jaszeńko :loveu: To dzięki TOBIE przedewszystkim Iskierka jest teraz szczęślwa. Gdyby nie Ty Słoneczko nikt by się o niej nie dowiedział. Wiewiórko dla Ciebie również stokrotne podziękowania za opiekę nad psiulką.:loveu: Dzwoniłam przed chwilką do Wiewiórki poczta mnie łapie. DZIEWCZYNKI DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A przy okazji padło tutaj pytanie co zrobić z pieniędzmi Iskierki?! Tak delikatnie tylko zaproponuje: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/ Podejmijcie decyzje, a tak czy inaczej zapraszam na wątek.......... Quote
Jasza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Pieniądze Iskierki możemy przeznaczyć jak najbardziej dla innego psiaka w potrzebie. Może być i ten! A ja dzisiaj miałam ciężki dzień, zabrałam z meliny szczeniaka przywiązanego łańcuszkiem do rury albo ściany... Na razie opisałam to na stronie wątku katowickiego schroniska, ale jak psiak będzie u Javeny to mu założę wątek.. Znikam. Quote
Jasza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Zapraszam na wątek pieska bez imienia którego zabrałam dzisiaj z meliny... Szczeniak przywiązany do ściany! Na razie nocuje u mojej kochanej mamy!! Quote
Ewa i flatki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Bardzo cieszę się z uśmiechu losu dla Iskierki :loveu: Dzięki, dziewczyny! Quote
mamanabank Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jasza, co zrobić z pieniędzmi? Decyzja należy do Ciebie. Ja proponuje skarpetę kudłaczy, ale wpłace pieniądze tam, gdzie zadecydujesz, 38,40zł. Quote
Jasza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Sama nie wiem. Może połowę na kudłacze a połowę na katowickie psiaki. Na konto Maciaszka? Bo szczeniorek którego zabrałam wczoraj będzie też potrzebował na weta i szczepienie. Może tak być? No i jeszcze Ksiaraf też pisała o psiaku ktory zbiera na hotelik.. Ciężko mi zdecydować. Miodek na pewno potrzebuje pieniędzy na szczepienie. Z druga połową zróbcie jak uważacie. Może ją też podzielicie? Wiem, że to grosze wyjdą, ale każde 5 PLN jest czasem ważne... Quote
mamanabank Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 To ja poproszę nry kont, na które mam wpłacić pieniądze i ile. To nie jest dużo pieniędzy, jeśli szczeniorek potrzebuje pieniędzy na szczepienia to chyba nie ma co dzielić, kudłaczom dam te 20zł, które miałam dać Iskierce od siebie. To zostaje tylko ten psiak do hoteliku. Ile chcecie mu odpalić? Quote
Kisiaraf Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jaszo zostaw te pieniążki na szczeniaczka zawsze coś mu się jeszcze przyda:loveu:. Jeżeli chodzi o Estera zapraszamy wszystkich na wątek i reklamowanie go wszędzie gdzie się da http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/index17.html Mam nadzieje, że jakieś fotki z nowego domku będą-już tęsknie za Iskierką chociaż widziałam ją dwa razy w życiu. ;) Quote
Jasza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ja uważam, że połowa może być dla Estera. Dla Miodka zrobie bazarek. I to jaki, zobaczycie!:lol: mam nową apaszkę Balenciaga!! Od mamy oczywiście! I inne cuda. Tak, że bierz Kisiaraf, to niewiele, ale zawsze coś... Quote
mamanabank Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tak Kisiaraf, bierz, daj mi nr konta, ja wpłacę 20zł dla szczeniaczka, 20zł dla chudziaczka i 20zł do skarpety kudłaczy. Quote
Kisiaraf Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziękuje:loveu: Numer konta już poszedł. Jaszo mam jeszcze propozycje-możesz zmienić sobie banerek na Estera?-to dużo pomaga:oops: Quote
Kisiaraf Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziękuje, przepraszam:oops: nie zauważyłam. A rozmawiałaś z Wiewiórką? Quote
Jasza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dzięki mamanabank. Dzisiaj porozmawiam Kisiaraf z Wiewiórka... Wczoraj miałam zamęt... Quote
mamanabank Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cała przyjemność po mojej stronie! A Ty jasza rozumiem remontujesz dom, żeby więcej psów się zmieściło, co? :lol::lol::lol: Fajnie byłoby, gdyby były jakieś wieści o Iskierce z nowego domu. Quote
Jasza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Remontujesz dom...jak to brzmi!:diabloti: My mamy 34 metry kwadratowe licząc z balkonem wbudowanym w pokój.. I w tych dwóch komnatkach ja z mężem, Reksio i dwie papużki... No, ale gdyby nie moi "panowie" to drugi pies byłby na bank.. Quote
Recommended Posts