__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):No nie mów, że dopiero wstałaś!!!:crazyeye: Jaszo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bez przesady :diabloti: Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No co...mi się tak marzy...raz na jakis czas wstać popołudniu.....:eviltong: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):No co...mi się tak marzy...raz na jakis czas wstać popołudniu.....:eviltong: Ja kiedyś wstałam prawie popołudniu :eviltong: ale dzień jest wtedy krótki :cool1: Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Takie wyznania...to ja też się przyznam, że kiedyś wstałam popołudniu...:diabloti:...teraz mi Reksio nie pozwoli, oj jak on pilnuje, żeby mój dzień nie zaczął się zbyt późno i nie skończył zbyt wcześnie...:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jasza napisał(a):Takie wyznania...to ja też się przyznam, że kiedyś wstałam popołudniu...:diabloti:...teraz mi Reksio nie pozwoli, oj jak on pilnuje, żeby mój dzień nie zaczął się zbyt późno i nie skończył zbyt wcześnie...:evil_lol: A co - Pańcia musi być zwarta i gotowa na spacer :diabloti: z samiutkiego rana :p Quote
Alex78 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja miałam kiedyś szablon z forum owczarków, ale nie wyświetlał się w całosci na allegro :( Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zamordujcie mnie, albo mi z głowy wyleciało albo czasu nie miałam wysłać tego szablonu :placz: ale wyśle, na 100%! Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Właśnie, strasznie pusto się tu zrobiło. Jaszo, wracaj! Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jasza napisał(a):JOMA napisała mi, że Iskierka jest wpisana na listę rezerwową na akcję w Silesii!!! Na niedzielę!!! Na 99% będzie!!! Dzwoniłam do Wiewiórki i Wiewiórka powiedziała, że chętnie pojedzie!!! Trzymajcie kciuki!!!! Czy to znaczy ze Iskierka napewno bedzie uczestniczyc w Akcji ?;) Quote
BoUnTy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ingrid44 napisał(a):Czy to znaczy ze Iskierka napewno bedzie uczestniczyc w Akcji ?;) Myślę, że ma ogromne szansę - ja nie jestem na liscie rezerwowej, tylko na normalnej i moje miejsce się zwolniło, gdyż Hercia poszla do domku, także pewnie wskoczy za mnie któryś z dwóch psiaków rezerwowych. Quote
Kisiaraf Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dokładnie watek bez Jaszy jakiś inny bardziej cichy. Odwiedzam, ściskam i pozdrawiam wszystkie Iskierkowe dziewczynki :) Quote
maciaszek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Miejmy nadzieję, że się uda. Że Iskierka pojawi się na akcji i znajdzie tam domek! Quote
JOMA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tak, dokładnie - wszyscy macie rację - Hera zwolniła miejsce, więc jest iskierka nadziei dla Iskierki :lol: Zapraszamy Iskierkę na akcję w Silesii w sobotę na 10.00. a jesli nie znajdzie domku to również w niedzielę. Bardzo proszę o potwierdzenie przyjścia TU lub na PW. Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='JOMA']Tak, dokładnie - wszyscy macie rację - Hera zwolniła miejsce, więc jest iskierka nadziei dla Iskierki :lol: Zapraszamy Iskierkę na akcję w Silesii w sobotę na 10.00. a jesli nie znajdzie domku to również w niedzielę. Bardzo proszę o potwierdzenie przyjścia TU lub na PW. Hurrrra, Trzymam kciuki !:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Jasza Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Jetsem na chwilę. Remont trwa. sajgon. Zaraz zadzwonie do Iskier..tfu..do Wiewiorki, żeby potwierdziła, że przyjedzie! Matko, żeby się tam w niej ktoś zakochał!!! Quote
Ewa i flatki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Trzymam mocno kciuki, żeby w Iskierce zakochał się ktoś normalny :cool3: Quote
__Lara Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Trzymam mocno kciuki, żeby w Iskierce zakochał się ktoś normalny :cool3: Właśnie, ktoś normalny :p Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Kochani!!! O godzinie 13.08 Wiewiórka napisała mi , że Iskierka znalazła domek!:painting::sweetCyb::klacz::bigcool::bigcool::knajpa::drink1::eviltong: Quote
Ingrid44 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jasza napisał(a):Kochani!!! O godzinie 13.08 Wiewiórka napisała mi , że Iskierka znalazła domek!:painting::sweetCyb::klacz::bigcool::bigcool::knajpa::drink1::eviltong: CUDOWNIE !:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ingrid, to chyba jakieś cuda!!!:loveu: No nie? Quote
Recommended Posts