Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
No co...mi się tak marzy...raz na jakis czas wstać popołudniu.....:eviltong:

Ja kiedyś wstałam prawie popołudniu :eviltong: ale dzień jest wtedy krótki :cool1:

Posted

Takie wyznania...to ja też się przyznam, że kiedyś wstałam popołudniu...:diabloti:...teraz mi Reksio nie pozwoli, oj jak on pilnuje, żeby mój dzień nie zaczął się zbyt późno i nie skończył zbyt wcześnie...:evil_lol:

Posted

Jasza napisał(a):
Takie wyznania...to ja też się przyznam, że kiedyś wstałam popołudniu...:diabloti:...teraz mi Reksio nie pozwoli, oj jak on pilnuje, żeby mój dzień nie zaczął się zbyt późno i nie skończył zbyt wcześnie...:evil_lol:

A co - Pańcia musi być zwarta i gotowa na spacer :diabloti: z samiutkiego rana :p

Posted

Jasza napisał(a):
JOMA napisała mi, że Iskierka jest wpisana na listę rezerwową na akcję w Silesii!!!
Na niedzielę!!!
Na 99% będzie!!!
Dzwoniłam do Wiewiórki i Wiewiórka powiedziała, że chętnie pojedzie!!!
Trzymajcie kciuki!!!!

Czy to znaczy ze Iskierka napewno bedzie uczestniczyc w Akcji ?;)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy to znaczy ze Iskierka napewno bedzie uczestniczyc w Akcji ?;)

Myślę, że ma ogromne szansę - ja nie jestem na liscie rezerwowej, tylko na normalnej i moje miejsce się zwolniło, gdyż Hercia poszla do domku, także pewnie wskoczy za mnie któryś z dwóch psiaków rezerwowych.

Posted

Tak, dokładnie - wszyscy macie rację - Hera zwolniła miejsce, więc jest iskierka nadziei dla Iskierki :lol:

Zapraszamy Iskierkę na akcję w Silesii w sobotę na 10.00. a jesli nie znajdzie domku to również w niedzielę.

Bardzo proszę o potwierdzenie przyjścia TU lub na PW.

Posted

[quote name='JOMA']Tak, dokładnie - wszyscy macie rację - Hera zwolniła miejsce, więc jest iskierka nadziei dla Iskierki :lol:

Zapraszamy Iskierkę na akcję w Silesii w sobotę na 10.00. a jesli nie znajdzie domku to również w niedzielę.

Bardzo proszę o potwierdzenie przyjścia TU lub na PW.

Hurrrra, Trzymam kciuki !:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Jetsem na chwilę.
Remont trwa.
sajgon.

Zaraz zadzwonie do Iskier..tfu..do Wiewiorki, żeby potwierdziła, że przyjedzie!
Matko, żeby się tam w niej ktoś zakochał!!!

Posted

Kochani!!!
O godzinie 13.08 Wiewiórka napisała mi , że Iskierka znalazła domek!:painting::sweetCyb::klacz::bigcool::bigcool::knajpa::drink1::eviltong:

Posted

Jasza napisał(a):
Kochani!!!
O godzinie 13.08 Wiewiórka napisała mi , że Iskierka znalazła domek!:painting::sweetCyb::klacz::bigcool::bigcool::knajpa::drink1::eviltong:

CUDOWNIE !:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: