Jasza Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dziękujemy mamanabank! Mam nadzieję, że po takim pięknym Allegro ktoś w końcu zadzwoni! Quote
Jasza Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Iskiereczko! Niech Cię ktoś wypatrzy!! Quote
Jasza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Napisała do mnie znowu Pani Ingrid z Kanady. Będzie w kontakcie telefonicznym z Wiewiórką, bo wie, że ona nie ma dostępu do internetu. Wysłała dla Iskierki trzy komplety smyczy i obroży, żeby Wiewiórka mogła dobrze dopasować, a te które zostaną, zostawić dla następnych "tymczasów" które do niej trafią! Ta Pani zobaczyła zdjęcia Iskierki ze schroniska i nie mogła przestać o niej myśleć. Poprosiła Rotek, żeby ja spróbowała namierzyć..... Podziękowania należą się więc też Rotek, która wyszukała Iskierkę dla Pani Ingrid na Dogo.:loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Chwilkę mnie tu nie było, a tu Wspaniała Pani Ingrid do nas dołączyła-bardzo dziękujemy za każdą pomoc dla Iskierki(poporostu Jaszeńka pieknie to ujęła w słowa w mailu dziekującym skierowanym do Pani) Allegro droga Laro zwala z nóg jesteś WIELKA!!!!! Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kisiaraf napisał(a):Chwilkę mnie tu nie było, a tu Wspaniała Pani Ingrid do nas dołączyła-bardzo dziękujemy za każdą pomoc dla Iskierki(poporostu Jaszeńka pieknie to ujęła w słowa w mailu dziekującym skierowanym do Pani) Allegro droga Laro zwala z nóg jesteś WIELKA!!!!! Oj ciotki przestańcie :oops: ciągle się doszkalam w kwestii allegro, kombinuję jak zrobić jeszcze lepsze, ale mistrzem to ja napewno jeszcze nie jestem :oops: Pani Ingrid - brak słów :loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 JOMA napisała mi, że Iskierka jest wpisana na listę rezerwową na akcję w Silesii!!! Na niedzielę!!! Na 99% będzie!!! Dzwoniłam do Wiewiórki i Wiewiórka powiedziała, że chętnie pojedzie!!! Trzymajcie kciuki!!!! Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jasza napisał(a):JOMA napisała mi, że Iskierka jest wpisana na listę rezerwową na akcję w Silesii!!! Na niedzielę!!! Na 99% będzie!!! Dzwoniłam do Wiewiórki i Wiewiórka powiedziała, że chętnie pojedzie!!! Trzymajcie kciuki!!!! :loveu::loveu::loveu: a ja będę w niedzielę na akcji! :multi: Quote
Jasza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Jak mi się skończy remont i sprzątanie po remoncie to może też wpadnę... Quote
mamanabank Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 __Lara może mnie podszkolisz w tym allegro, bo moje to jakieś takie nędzne :placz: Quote
BoUnTy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='mamanabank']__Lara może mnie podszkolisz w tym allegro, bo moje to jakieś takie nędzne :placz: Mnie też, mnie też... Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :diabloti: chętnie ;) mogę Wam podesłać szablon do allegro, potem to już się szybko wstawia ;) Aktualnie chce wykupić jakieś szablony, bo w necie ciężko mi znaleźć za darmo i do tego fajne :cool1: Quote
BoUnTy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 __Lara napisał(a)::diabloti: chętnie ;) mogę Wam podesłać szablon do allegro, potem to już się szybko wstawia ;) Aktualnie chce wykupić jakieś szablony, bo w necie ciężko mi znaleźć za darmo i do tego fajne :cool1: Byłabym wdzięczna... Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 BoUnTy napisał(a):Byłabym wdzięczna... :p a mail? do wysyłki? Quote
Ingrid44 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Piekne Allegro, mam nadzieje ze Iskierka znajdzie wkrotce domek. Prosze nie pisac o mnie Pani. Ingrid jestem.:lol: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 witamy :loveu::loveu::loveu::loveu: serdecznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 afilipowicz@op.pl __Lara to dla Ciebie ten mail :loveu: Zaraz będę robić nowe allegro, nie wiedziałam w ogóle,ze istnieją jakieś szablony, o ja ciemna masa :oops: Quote
__Lara Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='mamanabank']afilipowicz@op.pl __Lara to dla Ciebie ten mail :loveu: Zaraz będę robić nowe allegro, nie wiedziałam w ogóle,ze istnieją jakieś szablony, o ja ciemna masa :oops: Podeślę Ci dzisiaj :p Edit: jutro - 13.10. Muszę poszukać źródło - tj. kod hmtl do szablonu ;) Quote
Kisiaraf Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Serdecznie witamy Ingrid i WIELKIE dzięki za wszystko!!!! Quote
BoUnTy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='__Lara']:p a mail? do wysyłki? Mój mail aguska222@autograf.pl Witam serdecznie dobrego duszka Iskierki! ;] Quote
Alex78 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witam, jeśli ktoś dysponuje mozliwoscią przesłania darmowego szablonu ułatwiajacego wstawienie adopcji na serwis Allegro, to poproszę na mail'a hamlet@op.pl dziękuję Quote
mamanabank Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 __Lara Chyba bedziesz musiała założyć jakąś firmę ;) Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 A przy okazji witamy Alex78 na wątku Iskierki!!! Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mamanabank napisał(a):__Lara Chyba bedziesz musiała założyć jakąś firmę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaraz powysyłam wszystkim chętnym :p jest nowy dzień i jestem świeża do pracy, nie to co wczoraj w nocy :cool1: Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No nie mów, że dopiero wstałaś!!!:crazyeye: Quote
Recommended Posts