BoUnTy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jasza napisał(a):Dziekuję Bounty!!! Noooł problemooos ;] Po prostu przy okazji... Quote
Kisiaraf Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ale uroczo było by spotkać Iskierkę w Silesi. Trzymam kciukasy. Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Napisałam do Jomy jeszcze na wszelki wypadek.... Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Niech słoneczko wyjdzie!! A wieczorkiem czekamy na piekne zdjecia! Iskierka jest wpisana na listę rezerwową psiaków ktore jadą do Silesii... Quote
Kisiaraf Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Już świeci piękne słoneczko. Jasza Ty musisz mieć jakieś układy ;) Tak zamówić pogodę hohoho jestem pod wrażeniem. A kto w razie czego przyjedzie z Iskierką do Silesii? Quote
leni356 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A w Warszawie leje :placz: Życzę udanej sesji Iskierce :loveu: Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Kisiaraf napisał(a):Już świeci piękne słoneczko. Jasza Ty musisz mieć jakieś układy ;) Tak zamówić pogodę hohoho jestem pod wrażeniem. A kto w razie czego przyjedzie z Iskierką do Silesii? Myślę, że Wiewiórka, kiedyś juz zresztą o to pytała.. Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 leni356 napisał(a):A w Warszawie leje :placz: Życzę udanej sesji Iskierce :loveu: Trzeba mieć uklady, Leni!!;) Quote
leni356 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jasza napisał(a):Trzeba mieć uklady, Leni!!;) Przy takiej pogodzie robota leży, a ja cedzę dziesiątą kawę i medytuję :diabloti: Ale układów nie mam, a by się przydały ;) Czekam na zdjęcia Iskierki :multi: Quote
BoUnTy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja przepraszam, bo ja troszkę nie w temacie... Czy Iskierka ma allegro wyróżnione? Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ja jej zrobilam niewyrożnione, kończy się za chwile, potem Lara jej zrobi wyróznione a Mamanabank przeleje pieniądze z konta Iskierkowego.... Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='leni356']Przy takiej pogodzie robota leży, a ja cedzę dziesiątą kawę i medytuję :diabloti: Ale układów nie mam, a by się przydały ;) Czekam na zdjęcia Iskierki :multi: Leni...to Ty jesteś ogrodnikiem?:cool3: Quote
BoUnTy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja nie pamietam wszytskich szcegółów z każdego wątku i te wszytskie psy juz mi się mieszają, stąd moje debilnepytania. A rzeczywiście przecież Lara pisała, że zrobi super wyróżnone za 20 zł. xD Tępa jestem.... :P Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bounty, mi się wszystko też miesza... Pamiętam, że obiecałam, że pieniądze które zostaną "po Iskierce" jak pójdzie do domku do Gliwic, no ale nie poszła, :shake:... Quote
BoUnTy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jasza napisał(a):Bounty, mi się wszystko też miesza... Pamiętam, że obiecałam, że pieniądze które zostaną "po Iskierce" jak pójdzie do domku do Gliwic, no ale nie poszła, :shake:... Ahhmmm najwidoczniej ten dom nie był jej pisany ;> Za to gdzies tam czeka jej wymarzony domek... Quote
Kisiaraf Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Już po sesji teraz szybciutko znikam do Babci, wieczorkiem powrzucam focie. Ona jest cudna więcej info wieczorkiem pozdrawiamy miłośników Iskieki.:loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Iskierka jest cudowna!!! Nim przyszła na sesje była z Wiewiórką już 40 min na spacerze czego wogóle nie było po niej widać: Miedzy Wiewiórką i Iskierką jest super relacja zresztą widać to na powyższej fotce. Iskierka jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, bardzo chętnie podchodziła na mizianko. Nie wykonuje żadnych komend i bardzo ciągnie na smyczy. Pomijając te fakty jest psim ideałem :loveu: Iskierko może uda się wypatrzeć ten domek?! Znikam spać, bo jutro do pracy. Pozdrawiam Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Dziękujemy! Piękna dziewczynka!!!!:loveu: Dodajemy do ogłoszeń!!!!! Quote
Billie Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sliczna:loveu: i jakie ma szczęśliwe oczy:) Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Witamy Billie! A ja zrobiłam w końcu Iskierce ogłoszenie w telegazecie...:loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To pięknie Jaszeńko dziękujemy. :loveu: Ale dziś jestem nie wyspana ;) hihiihhi Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 To tylko ta pogoda Ksiaraf! Taka do spania! :evil_lol: Quote
Recommended Posts