mamanabank Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jaszeńko, wiem, że coś Ci się poprzestawiało w klawiaturze, ale nie moge po prostu boki zrywam, rewelacja :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 :oops: Teraz dopiero to przeczytałam!!:crazyeye: :siara: ja tam nic nie wiem...jak się to mogło stać... Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 To może zrobimy Allegro nowe jak wrócisz, ok? :eviltong: A ile przelać, to nie wiem, bo nie wiem ile kosztuje wyróznione Allegro.. Laro, ile to bedzie? Quote
__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Słuchajcie, to ja wystawię, a Wy mi oddacie :) A ile kosztuje: - zwykłe wyróżnienie ok.12,50zł - super wyróżnienie ok. 20,50zł To zdecydujcie :p Quote
Kisiaraf Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Iskierko przepraszam za offa, zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-ogromnie-wystraszony-psiak-potrzebne-dt-147873/#post13077989 Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Laro, to te droższe i lepsze może, jak myślicie? Quote
Wiewiórka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jestem w końcu, przepraszam że nie odwiedzam wątku ale nie mam już w domu internetu i tylko czasem do mamy do pracy mogę na neta wejść. Też byłam oburzona tym że Olka kazała mi zabrać psa ale bądźcie spokojne Iskierka jest u mnie bezpieczna. Szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze tak wdzięcznego psa jak Iskierka, ona tak bardzo kocha ludzi. Jest też strasznie żywiołowa i wciąż mocno ciągnie na smyczy, nie wiem skąd Iskierka bierze tyle siły, po spacerze jak Pati już się ze zmęczenia kładzie to Iskra chce jeszcze i jeszcze;) ogólnie lubi psy, i nie jest w stosunku do nich agresywna ale w Pati coś jej chyba nie pasuje bo jak ta chce podejść i wąchnąć to Iskra odrazu ząbki pokazuje i nie da się zbliżyć. Nie jest napewno już taka strachliwa jak na początku, ale wciąż czuje niepokuj jak naprzykład podeszłam do niej chcąc ja wyszesać skuliła się i zaczeła piszczeć bo chyba myślała że chce ją tą szczotką uderzyć:( Wiem że zamieszanie wyszło z tą karmą ale ja o niczym nie miałam pojęcia, poprostu weszłam do domu a tu na przedpokoju 30kg karmy. Smycza jest wporządku, dużo lepza od poprzedniej bo tamta była bardzo krutka. Ja nic na koncie nie mam, więc czekam na tel od Kisiaraf co do sesji. I oby wreście ten wymarzony domek się znalazł! Quote
Jasza Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Witaj Wiewiórko!!! Wyściskaj Iskierkę!! Ja jutro wystawię bazarek dla Żabki, ale potem mogę wystawić jeszcze dla Iskierki i kupimy to legowisko, a na razie lepij przeznaczyć pieniądze na wyróżniona Allegro!1 Mam nadzieję, że ją ktoś wypatrzy w końcu!! A, i dzisiaj zrobie telegazetę!! Quote
__Lara Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dobra, to ja wieczorem zrobię jej ogłoszenie na allegro, te za 20zł. Quote
Jasza Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Laro, ale jak się moje skończy OK? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pan-kurczak-dla-psa-ciuchy-drewniany-kot-ksiazki-na-katowickie-psiaki-do-18-10-a-147955/#post13085122 Quote
mamanabank Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Chyba za pięć dni. Mnie nie będzie od jutra do piątku, więc albo przeleje Ci __Lara ;) pieniądze dzisiaj albo dopiero po powrocie, jak wolisz. Quote
__Lara Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Może być po powrocie, i tak to allegro pójdzie już na konto października, za którego będę płacić w listopadzie ;) Quote
Jasza Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Jeszcze pięć dni. Dam Ci Laro znać, jak się moje Allegro skończy, wiesz? Quote
Kisiaraf Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Na sesje jesteśmy z Wiewiórką umówione na środe o 16. mam nadzieje, że nie będzie padało :) Quote
__Lara Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jasza napisał(a):Jeszcze pięć dni. Dam Ci Laro znać, jak się moje Allegro skończy, wiesz? Jasne, tak będzie najlepiej ;) O, Kisiaraf będzie mieć lepsze zdjęcia to jeszcze lepiej :D Quote
Kisiaraf Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Niema za co dziękować z największą przyjemnościa wymiziam Iskierkę. Licze na słoneczko by fotki były śliczniusie. Quote
maciaszek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A może by już zaklepać (wstępnie) Iskierce miejsce na akcji w Silesii, w tym miesiącu? Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 A u kogo się to zaklepuje? Byłoby super!!! Quote
BoUnTy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jasza napisał(a):A u kogo się to zaklepuje? Byłoby super!!! Już napisałam do Jomy która zajmuje się grafikiem czy znajdzie sie miejsce dla Iskierki [napisałam przy okazji proszenia o miejsce dla Marsia] ;] Quote
Recommended Posts