Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może zrobimy Allegro nowe jak wrócisz, ok? :eviltong:
A ile przelać, to nie wiem, bo nie wiem ile kosztuje wyróznione Allegro..
Laro, ile to bedzie?

Posted

Jestem w końcu, przepraszam że nie odwiedzam wątku ale nie mam już w domu internetu i tylko czasem do mamy do pracy mogę na neta wejść. Też byłam oburzona tym że Olka kazała mi zabrać psa ale bądźcie spokojne Iskierka jest u mnie bezpieczna. Szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze tak wdzięcznego psa jak Iskierka, ona tak bardzo kocha ludzi. Jest też strasznie żywiołowa i wciąż mocno ciągnie na smyczy, nie wiem skąd Iskierka bierze tyle siły, po spacerze jak Pati już się ze zmęczenia kładzie to Iskra chce jeszcze i jeszcze;) ogólnie lubi psy, i nie jest w stosunku do nich agresywna ale w Pati coś jej chyba nie pasuje bo jak ta chce podejść i wąchnąć to Iskra odrazu ząbki pokazuje i nie da się zbliżyć.
Nie jest napewno już taka strachliwa jak na początku, ale wciąż czuje niepokuj jak naprzykład podeszłam do niej chcąc ja wyszesać skuliła się i zaczeła piszczeć bo chyba myślała że chce ją tą szczotką uderzyć:(
Wiem że zamieszanie wyszło z tą karmą ale ja o niczym nie miałam pojęcia, poprostu weszłam do domu a tu na przedpokoju 30kg karmy. Smycza jest wporządku, dużo lepza od poprzedniej bo tamta była bardzo krutka. Ja nic na koncie nie mam, więc czekam na tel od Kisiaraf co do sesji. I oby wreście ten wymarzony domek się znalazł!

Posted

Witaj Wiewiórko!!!
Wyściskaj Iskierkę!!

Ja jutro wystawię bazarek dla Żabki, ale potem mogę wystawić jeszcze dla Iskierki i kupimy to legowisko, a na razie lepij przeznaczyć pieniądze na wyróżniona Allegro!1
Mam nadzieję, że ją ktoś wypatrzy w końcu!!
A, i dzisiaj zrobie telegazetę!!

Posted

Jasza napisał(a):
Jeszcze pięć dni.
Dam Ci Laro znać, jak się moje Allegro skończy, wiesz?

Jasne, tak będzie najlepiej ;)

O, Kisiaraf będzie mieć lepsze zdjęcia to jeszcze lepiej :D

Posted

Jasza napisał(a):
A u kogo się to zaklepuje?
Byłoby super!!!

Już napisałam do Jomy która zajmuje się grafikiem czy znajdzie sie miejsce dla Iskierki [napisałam przy okazji proszenia o miejsce dla Marsia] ;]