Kisiaraf Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mam pytanie co teraz z ogłoszeniem do Kuriera robimy? Ja wysyłam dzisiaj psiaka i zastanawiam się czy wysyłać Iskierke jak ona ma szanse na domek? Potem cały miesiąc traci się szanse dla innego psiulka :( Myślałam o Argosiku w zamian-jak myślicie? Jeżeli chodzi o transport to bardzo chętnie się pisze(za friko) :) od razu odwiedziła bym Iwonkę. Quote
BoUnTy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kisiaraf napisał(a):Mam pytanie co teraz z ogłoszeniem do Kuriera robimy? Ja wysyłam dzisiaj psiaka i zastanawiam się czy wysyłać Iskierke jak ona ma szanse na domek? Potem cały miesiąc traci się szanse dla innego psiulka :( Myślałam o Argosiku w zamian-jak myślicie? Jeżeli chodzi o transport to bardzo chętnie się pisze(za friko) :) od razu odwiedziła bym Iwonkę. A może możnaby mojego Marsika do gazety... :( On czeka juz pół roku :( Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 To może rzczywiście Marsika?? A za transport - Ksiaraf - jakby co to już teraz dziękuję!!! Boże, żeby się udało!!! Quote
Kisiaraf Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Oki to będzie Marsik w kurierze :),a za Iskierke mocno zaciśnięte kciuki :multi: Quote
BoUnTy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kisiaraf napisał(a):Oki to będzie Marsik w kurierze :),a za Iskierke mocno zaciśnięte kciuki :multi: Dziękuje s4erdecznie! ;* Quote
leni356 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kisiaraf napisał(a):Mam pytanie co teraz z ogłoszeniem do Kuriera robimy? Ja wysyłam dzisiaj psiaka i zastanawiam się czy wysyłać Iskierke jak ona ma szanse na domek? Potem cały miesiąc traci się szanse dla innego psiulka :( Myślałam o Argosiku w zamian-jak myślicie? Jeżeli chodzi o transport to bardzo chętnie się pisze(za friko) :) od razu odwiedziła bym Iwonkę. Argosik też już bardzo długo czeka :-( Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Na wizytę jedzie dzisiaj ab-agnieszka. Bounty ma problem i dzisiaj nie mogłaby, ale poprosiła Agę i juz załatwione! DZIĘKUJĘ AB-AGNIESZKA!!!:loveu: Ksiaraf - Tobie też dziękuję! MATKO, czekam na wieści jak na szpilkach!! Mamanabank - Bounty przelała z powrotem 10 PLN na Twoje konto.... Quote
BoUnTy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja mam przeczucie, że będzie ok ;] Raczej rzadko mnie intuicja zawodzi... w zasadzie jeszcze nie zawiodła i mam nadzieję, że tak zostanie :evil_lol: Quote
iwona213 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 super ze jedzie agnieszka, jakby coś znowu sie zmienilo to niech Krysiaczek do mnie dzwoni ;) a Ciebie słonko tak czy siak w niedziele chce widzieć :loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Jeżeli słonko to Ksiaraf, to mam nadzieję, że będzie mogła pojechać z Iskierką... Matko, mialam juz nic nie gadać, żeby nie zapeszać..:p Quote
iwona213 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jasza napisał(a):Jeżeli słonko to Ksiaraf, to mam nadzieję, że będzie mogła pojechać z Iskierką... Matko, mialam juz nic nie gadać, żeby nie zapeszać..:p tak tak słonko to Kisiaraf :loveu::loveu::loveu: Jaszo czy ta Pani dzwoniła może z gazety gliwickiej?? Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 A wiesz, że nie zapytałam, ale chyba tak mi się wydaje, to starsza Pani, nie sadzę, żeby w internecie szperała... Ale zobaczymy co powie ab-agnieszka. Quote
Kisiaraf Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dzięki Iwonko za to Słonko hihihhi. Jak tylko Iskierka będzie miała gdzie jechać to bardzo chętnie ją odwioze:loveu: Quote
orpha Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 przepraszam ze pcham sie offem ... http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ Quote
iwona213 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mam nadzieje ze to nie Pani która ma 83 lata i dzwoni od sąsiadki... ona dzwoni po każdego psa który jest w ogłoszeniu w gazecie, a potem jej córka prostuje że jej matka ma skleroze i nic nie pamięta i zeby jej żadnego psa nie dawać, oby to nie ona :roll: Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Czekamy na wieści od ab-agnieszka....:p Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 iwona213 napisał(a):mam nadzieje ze to nie Pani która ma 83 lata i dzwoni od sąsiadki... ona dzwoni po każdego psa który jest w ogłoszeniu w gazecie, a potem jej córka prostuje że jej matka ma skleroze i nic nie pamięta i zeby jej żadnego psa nie dawać, oby to nie ona :roll: Ale mam teraz stracha, że to ona... Wiesz jak się nazywa? Nie mieszka na Kokoszki czasem?!! Quote
mamanabank Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wróciło na konto 10zł od BoUnty i 13zł z bazarku Jaszy. Aktualnie na koncie Iskierki znajduje się 59zł. Matko bosko, dziewczyny, nie opowiadajcie takich historii, bo ciarki przechodzą, chociaż jak usłyszałam, ze pani straciła psa w powstaniu, zaczęłam się zastanawiać ile może mieć lat, mam nadzieję, że nie 83... Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 To już teraz nie wiem co myśleć... Czekam i się nie mogę doczekać... Quote
iwona213 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 jeśli komukolwiek powiedziała że straciła psa w powstaniu to ta sama kobieta na 100%, aga powiedziała że Pani jest w wieku ok 70 lat (ta co dzwoni w sprawie każdego ogłoszenia i co straciła psa w powstaniu ma podobno 83 lata, chyba że ktoś ją tak ocenił na oko, więc możliwe że ma 70). Skontaktujcie się z Kaa ona w zeszlym tyg prosiła mnie o wizyte u takowej Pani, jednak dzien przed wizytą zadzwoniła do Kaa córka tej pani i powiedziała ze jej matka ma zaawansowaną sklerozę i żeby jej zadnego psa nie oddawac. Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 :placz: :placz: :placz: :placz: No i ab-agnieszki nie ma i nic nie wiemy... Quote
Kisiaraf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kurczaki byle tylko to nie była ta sama staruszka :(. Agnieszka czekamy na wieści jak na szpilkach!!!! Quote
Recommended Posts