Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie co teraz z ogłoszeniem do Kuriera robimy? Ja wysyłam dzisiaj psiaka i zastanawiam się czy wysyłać Iskierke jak ona ma szanse na domek? Potem cały miesiąc traci się szanse dla innego psiulka :(
Myślałam o Argosiku w zamian-jak myślicie?
Jeżeli chodzi o transport to bardzo chętnie się pisze(za friko) :) od razu odwiedziła bym Iwonkę.

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Mam pytanie co teraz z ogłoszeniem do Kuriera robimy? Ja wysyłam dzisiaj psiaka i zastanawiam się czy wysyłać Iskierke jak ona ma szanse na domek? Potem cały miesiąc traci się szanse dla innego psiulka :(
Jeżeli chodzi o transport to bardzo chętnie się pisze(za friko) :) od razu odwiedziła bym Iwonkę.

A może możnaby mojego Marsika do gazety... :( On czeka juz pół roku :(

Posted

Kisiaraf napisał(a):

Argosik też już bardzo długo czeka :-(

Posted

Na wizytę jedzie dzisiaj ab-agnieszka.
Bounty ma problem i dzisiaj nie mogłaby, ale poprosiła Agę i juz załatwione!

DZIĘKUJĘ AB-AGNIESZKA!!!:loveu:

Ksiaraf - Tobie też dziękuję!

MATKO, czekam na wieści jak na szpilkach!!

Mamanabank - Bounty przelała z powrotem 10 PLN na Twoje konto....

Posted

Ja mam przeczucie, że będzie ok ;] Raczej rzadko mnie intuicja zawodzi... w zasadzie jeszcze nie zawiodła i mam nadzieję, że tak zostanie :evil_lol:

Posted

Jeżeli słonko to Ksiaraf, to mam nadzieję, że będzie mogła pojechać z Iskierką...

Matko, mialam juz nic nie gadać, żeby nie zapeszać..:p

Posted

Jasza napisał(a):
Jeżeli słonko to Ksiaraf, to mam nadzieję, że będzie mogła pojechać z Iskierką...

Matko, mialam juz nic nie gadać, żeby nie zapeszać..:p

tak tak słonko to Kisiaraf :loveu::loveu::loveu:

Jaszo czy ta Pani dzwoniła może z gazety gliwickiej??

Posted

A wiesz, że nie zapytałam, ale chyba tak mi się wydaje, to starsza Pani,
nie sadzę, żeby w internecie szperała...
Ale zobaczymy co powie ab-agnieszka.

Posted

mam nadzieje ze to nie Pani która ma 83 lata i dzwoni od sąsiadki... ona dzwoni po każdego psa który jest w ogłoszeniu w gazecie, a potem jej córka prostuje że jej matka ma skleroze i nic nie pamięta i zeby jej żadnego psa nie dawać, oby to nie ona :roll:

Posted

iwona213 napisał(a):
mam nadzieje ze to nie Pani która ma 83 lata i dzwoni od sąsiadki... ona dzwoni po każdego psa który jest w ogłoszeniu w gazecie, a potem jej córka prostuje że jej matka ma skleroze i nic nie pamięta i zeby jej żadnego psa nie dawać, oby to nie ona :roll:

Ale mam teraz stracha, że to ona...
Wiesz jak się nazywa? Nie mieszka na Kokoszki czasem?!!

Posted

Wróciło na konto 10zł od BoUnty i 13zł z bazarku Jaszy. Aktualnie na koncie Iskierki znajduje się 59zł.

Matko bosko, dziewczyny, nie opowiadajcie takich historii, bo ciarki przechodzą, chociaż jak usłyszałam, ze pani straciła psa w powstaniu, zaczęłam się zastanawiać ile może mieć lat, mam nadzieję, że nie 83...

Posted

jeśli komukolwiek powiedziała że straciła psa w powstaniu to ta sama kobieta na 100%, aga powiedziała że Pani jest w wieku ok 70 lat (ta co dzwoni w sprawie każdego ogłoszenia i co straciła psa w powstaniu ma podobno 83 lata, chyba że ktoś ją tak ocenił na oko, więc możliwe że ma 70). Skontaktujcie się z Kaa ona w zeszlym tyg prosiła mnie o wizyte u takowej Pani, jednak dzien przed wizytą zadzwoniła do Kaa córka tej pani i powiedziała ze jej matka ma zaawansowaną sklerozę i żeby jej zadnego psa nie oddawac.