Jasza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Ja już sama nie wiem. Smycz wysłałam. Dzisiaj ukazało się ogłoszenie Iskierki w DzZ i nic. Nikt nie dzwoni i jestem podłamana... Mamanabank, jeżeli się zgodzisz, to zaczekajmy do końca bazarku i wtedy postanowimy, ok? Quote
mamanabank Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Oczywiście, mnie się nie spieszy, nie będzie mnie tylko od 4 do 9 października. Quote
Jasza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Dzwońcie!! Tak myślę, może z tych pieniędzy zapłacić za ogłoszenie w telegazecie? Co myślicie? Laro? Quote
maciaszek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A czy z telegazety rzeczywiście jest taki odzew? Jeśli tak to myślę, że jest sens. Może spróbować wrzucić ją do piątkowego wydania Gazety Wyborczej (bezpłatny kupon na ogłoszenie w dziale "oddam zwierzaka")? Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Z telegazety jest odzew i to nawet nawet. Tylko czasami są durne telefony, ale ja już miałam kilka sensowych. Myślę, że można spróbować, to 6,10zł. Quote
Jasza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 To czekam na instrukcje, Laro! Quote
Kisiaraf Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja jeszcze daje ogłoszenia raz w miesiącu do Kuriera Miejskiego w Sosnowcu w tym miesiacu wrzuce naszą kochaną Iskiekę z ogromną nadzieją na domek :). Pare postów wcześniej było pytanie o nowe fotki Iskierki chętnie podjade na kolejną "sesje zdjęciową", Wiewiórka daj znać kiedy i jak możemy się umówić :) Quote
Jasza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Dziekuję Ksiaraf!!!:loveu: Napiszę do Wiewiórki sms-a bo nie widzę, żeby tu zaglądała! Quote
mamanabank Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Byłoby pięknie zobaczyć Iskierkę na nowych zdjęciach :loveu: Quote
__Lara Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zaraz podam instrukcję Jaszo :cool1: Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Zaraz piszę Wiewiórce, żeby się skontaktowała się z Ksiaraf w sprawie zdjęć. Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Miałam super telefon w sprawie Iskierki!!! Starsza Pani z Gliwic, zawsze miała w domu psy! Czeka na wizytę przedadopcyjną! Mam adres i nazwisko! Potrzebna osoba na wizytę w Gliwicach!! Quote
BoUnTy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Jasza']Miałam super telefon w sprawie Iskierki!!! Starsza Pani z Gliwic, zawsze miała w domu psy! Czeka na wizytę przedadopcyjną! Mam adres i nazwisko! Potrzebna osoba na wizytę w Gliwicach!! Jak nic się nie znaujdzie to ja pojade ;] Musze coś załatywić w Gliwicach, ale to dopiero moge w przyszlym tygodniu. Ew. prosze o adres na PW to może koleżankę z Gliwic wyslę (ona wie co i jak, bo sami adoptowali ode mnie pieska). Im szybciej tym lepiej. W sumie ja bym mogła w środe zrobić po południu, przy okazji załatwie swoje sprawy, choć w tym wypadku nie wiem kiedy udałoby mi się nauczyć na sprawdzian, ale trudno - psiak wazniejszy ]:-> Tylko musiałąbym niestety prosić o zwrot kosztów dojazdu :oops: To będzie 10 zł., bo ja bez grosza czekam na wypłate, będe musiała od kogos pożyczyć... Quote
Kisiaraf Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Było by pieknie :) Ja też poszukam kogoś do wizyty :) Trzymam kciukasy!!! Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Piszę PW do Ciebie! DZIĘKUJĘ!! Quote
mamanabank Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ja jako skarbnik Iskierki czekam na dyspozycje, jeśli będzie trzeba zrobić jakiś przelew. W najbliższą niedzielę wyjeżdżam i wrócę w piątek, nie będę miała łącza, jak coś potrzeba dajcie znać. Na wszelki wypadek mój nr 608 404 770. Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Bounty idzie na wizytę w środę!!! Jeżeli będzie potrzebowała 10 PLN za dojazd to poda mi numer konta i ja go przekażę Tobie, Mamanabank, ok? Trzymajcie kciuki!! Pani jest bardzo mila. Jej pies zginął kiedyś w Powstaniu! Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No nie, same superowe wieści :loveu::loveu::loveu: trzymam kciuki! A ja Ci Jaszo nie mogłam wczoraj podać tego wzoru do telegazety, bo mi net padł :mad: ale widzę, że narazie niepotrzebny jest ;) Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 No! Ale trzymaj kciuki żeby dom okazał się tym jedynym dla Iskierki!:eviltong: Podałam Mamanabank numer konta Bounty na PW. Na dojazd do Gliwic w sprawie wizyty. Quote
BoUnTy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 __Lara napisał(a):No nie, same superowe wieści :loveu::loveu::loveu: trzymam kciuki! A ja Ci Jaszo nie mogłam wczoraj podać tego wzoru do telegazety, bo mi net padł :mad: ale widzę, że narazie niepotrzebny jest ;) Ale mnie mozesz przesłac instrukcje, moze mojego Marsika wrzuce... Quote
mamanabank Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przelałam 10zł BoUnty na sprawdzenie domu dla Iskierki, na koncie psiurki zostało 36zł Quote
Jasza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Można ewentualnie zostawić na transport Iskierki do Gliwic.. Ale, nie zapeszam...ciiiii.... Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 BoUnTy napisał(a):Ale mnie mozesz przesłac instrukcje, moze mojego Marsika wrzuce... Jasne :) już podsyłam. Quote
Recommended Posts