mamanabank Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 a już myslałam, że nasz kopciuszek tańczy na zamku... co z karmą? Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 mamanabank napisał(a):a już myslałam, że nasz kopciuszek tańczy na zamku... co z karmą? Trzeba zbierać kasę. Quote
mamanabank Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jeśli nie ma kto użyczyć konta, ja to mogę zrobić, ale czy są jakieś deklaracje? Ja mówiłam o 20 zł. Gdyby udało się kupić worek karmy 15kg, to starczyłoby na dłuższy czas. Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 To ja dam 10. I dzisiaj zrobię zdjęcia rzeczy na bazarek. Jeżeli ktoś udzieli konta na wpłaty.. Więc deklaracji na karmę mamy 35 PLN mamanabank - 20 PLN maciaszek - 5 PLN jasza -10 PLN Kto dorzuci grosik? Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Zrobiłam bazarek dla Iskierki. Zapraszam serdecznie. Sugestie co do cen mile widziane. Zaglądanie i podnoszenie również.:lol: Mam tylko problem.. Czy ktoś mógłby zbierać ewentualne wpłaty na swoje konto? http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebrna-bizuteria-nie-tylko-na-iskierke-do-30-09-a-146989/ Zapraszam! Quote
mamanabank Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 najlepiej gdyby znalazł się ktoś, kto jest jak najbliżej iskierki, żeby można było korzystać z pieniędzy w miarę potrzeb, jeśli jednak miałyby to byc pieniądze na karmę i nie znajdzie się nikt bardziej doświadczony i chętny moge użyczyć konta, bo karme można zamówić przez internet i podać właściwy adres dostawy. Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Dzięki Mamanabank..:loveu: Bliżej Iskierki to jest tylko Wiewiórka i Ola, a one nie maja konta. Ja też zresztą nie. Jak się skończy bazarek, to poproszę ,żeby ewentualne wpłaty kierować na Twoje konto. A jak pieniądze dotrą i dasz mi znać, to będę wysyłać. Może tak być? Quote
mamanabank Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Tak, może. Proszę Cię tylko, żebyś trzymała rekę na pulsie i zliczała wszystko na wątku, tak jak z deklaracjami, dobrze? Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Ok! Ma się rozumieć, że wszystko poprowadzę, potem tylko Cię poproszę o powysyłanie PW z numerem konta i poinformowanie mnie jeśli ktoś wpłaci. O ile coś się sprzeda w ogóle... A deklaracje w sprawie karmy powklejam do pierwszego postu, będzie przejrzyściej. Jutro postaram się pospraszać ciotki na wątek, bo tutaj coś pusto... Bardzo Ci dziękuję! Quote
szachrajka14 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pomóżcie znaleźc dom dla Zbirka. Schronisku Cichy Kąt grozi likwidacka, nie mamy pojęcia co zrobimy ze zwierzakami. Zapraszam na wątek Zbirka:http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-133054/ Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 W sprawie chustki "Szukam domu" dla Iskierki... Niektóre farby zaschły na kamień, jutro pobawię się i spróbuje coś pokombinować... Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jak będzie robiony dla iskry jakis bazarek, ale w przyszłym tygodniu, to dorzuce fanty. dajcie znać, komu wysłać foty i opisy. Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Dzięki SBD :loveu:, bazarek już trwa, jak się skończy, to wystawię następny, wtedy się zgłoszę po fanty! Kto dorzuci chociaż 5 PLN??? Quote
BoUnTy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja zaraz zabieram się za ogłoszenia... Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 DZIEKUJĘ BOUNTY!! CUDNA JESTEŚ!! :multi: Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To ja podniosę!! :multi: Prosimy o wsparcie finansowe na karmę dla Iskierki! :multi: Quote
BoUnTy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Narazie dałam rade tylko tyle, praca narazie nie pozwala mi na wiecej, może później... Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się ogłoszenia drobne > ojej.pl www.pajęczyna.pl Ogłoszenia Kupię Sprzedam Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki, sklep jeździecki. Największy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie. Wegetarianie.pl :: Wegetarianizm weganizm - Portal Społeczności Wegetarian Quote
dolores181 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Podnosze Iskierke bo jest tak bardzo podobna do mojej zaginionej Figi tylko niestety daty sie nie zgadzają i szkoda że jest tak daleko i nie moge jej zobaczyć Quote
Wiewiórka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Byłam na poczcie ale wyszłam zrezygnowana bo jedna pani tylko się wykłócać zaczęła że to nie jest dział rzeczy znalezionych, ale zaraz przyszła mama i KSIĄŻECZKA JEST (przeprosili za kłopot i stwierdzili że zaszła pomyłka):shake: Iskierka czuję się bardzo dobrze, strasznie się przywiązała, jak wczoraj mnie nie było a dziś do nich przyszłam to Iskierka pół godziny skakała po mnie ucieszona i chciała za wszelką cenę pokazać jak to się ona nie stęskniła;) Fajnie że będzie ta karma dla niej. Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Strasznie się cieszę, że jest książeczka!!! Quote
halbina Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ech... nie zajrzałam na wątek, ale widzę, że i tak dom w Zabrzu nei wypalił... dorzucę jednorazowo 10 zł. proszę o numer konta.. . Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Dziękuję Halbino!!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts