rotek_ Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a co mam wpisać w polu imię nazwisko? Quote
rotek_ Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 wiewióra podam twoj adres mailowy sama podasz co jest iskierce najbardziej potrzebne Quote
Wiewiórka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie pani z zabrza która jest zdecydowana na Iskierke chce bym ją przywiozła 19 WRZEŚNIA Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Wiewiórka napisał(a):Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie pani z zabrza która jest zdecydowana na Iskierke chce bym ją przywiozła 19 WRZEŚNIA :multi::multi::multi: Bedzie nowy domek! :loveu: Iskierko! Cioteczki uratowaly Twoje serduszko!:multi: Quote
Wiewiórka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ale trzeba wizytę przedadopcyjną zrobić. Quote
mamanabank Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ale super, nieprawdopodobne! To ta sama Pani, która chciała wspomóc Iskierkę? Quote
rotek_ Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 nie sądzę wiewióro i tak podam tój adres mialowy sama opowiesz jak sprawa wygląda i mogabyś przesłać tej pani kilka zdjęc iskierki z twojego domu ? Quote
maciaszek Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A możesz coś więcej powiedzieć o tym domku? Jakie pani zrobiła wrażenie? No i w ogóle... Quote
Wiewiórka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Pani była sympatyczna i zrobiła bardzo dobre wrażenie pytała czy Iskierka choruje i czy jest uczulona na coś, oczywiście poinformowałam o wizycie i o sterylce i pani stwierdziła że nie ma problemu, nie wiem nic więcej bo nie mogłam rozmawiać akurat ale jak 19 pojedziemy do pani to zanim oddam Iskierke wypytam o wszystko. Quote
maciaszek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Znalazłaś już kogoś do wizyty przedadopcyjnej? Quote
Jasza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 No i jestem! Dzisiaj na Dogo tylko na chwilkę i jeszcze mi na dodatek Dogo nawala.. Przepraszam jeżeli na sms-y odpisywałam z opóźnieniem, wędrowaliśmy po górach wysoko i daleko, w zasięgu słowackiego Orange najczęściej, lub bez zasięgu w ogóle. Stąd problemy. Dziękuję Ksiaraf i Dianie za ogłoszenia.:loveu: Dziękuję Wiewiorce i Oli za opiekę na Iskrą-Iskierką.:loveu: Dziękuję wszystkim którzy tutaj zaglądają i trzymają rękę na pulsie. - Wiewiórko - napisz skąd jest ta Pani i czy masz już kogoś na wizytę, czy mamy kogoś szukać? - Czy mam zrobić bazarek dla Iskierki? Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Z tego co zrozumiałam to Wiewiórka chce sprawdzić domek w chwili przywiezienia do niego Iskierki. Quote
maciaszek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To nie jest chyba najlepszy pomysł. Domek trzeba sprawdzić najpierw i dopiero jak okaże się ok to wtedy pojechać doń z sunią. Wiewiórko, oto lista osób z Zabrza, które na mapie dogo deklarowały sprawdzanie domów: Mysia_, halbina, pati_zabrze, Patikujek. Mysia będzie też pewnie potrafiła polecić innych dogomaniaków z tego miasta. A jak wygląda sytuacja z karmą dla Iskierki? Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 maciaszek napisał(a):To nie jest chyba najlepszy pomysł. Domek trzeba sprawdzić najpierw i dopiero jak okaże się ok to wtedy pojechać doń z sunią. Wiewiórko, oto lista osób z Zabrza, które na mapie dogo deklarowały sprawdzanie domów: Mysia_, halbina, pati_zabrze, Patikujek. Mysia będzie też pewnie potrafiła polecić innych dogomaniaków z tego miasta. A jak wygląda sytuacja z karmą dla Iskierki? Pewnie nie, tym bardziej, że to nie jest daleko. Wiem, że kiedyś w Zabrzu sprawdzała domek ciotka Patikujek. Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Wiewiórko kochana odezwij się co z wizytą! :loveu: Zabrze nie jest daleko, i na dodatek jest kilka chętnych osób na wizytę jak widzę.. Myślę, że dom trzeba byłoby sprawdzić najpierw. Mam kilka fajnych rzeczy ktore mogłabym przeznaczyć na bazarek dla Iskierki, ale jeżeli z tym domem by wypaliło, to przekazałabym je na innego psa. Jeżeli będziemy zbierać na karmę, to oczywiście też się dołożę. Ale może wstrzymajmy się do czasu wyjaśnienia sprawy z potencjalnym nowym domem. Quote
mamanabank Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 tak, ja też czekam na wieści, bo też zadeklarowałam się w sprawie karmy. Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nie wiem czy Wiewiórka ma stały dostęp do komputera, może przez smsa się z nią skontaktować? Quote
mamanabank Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 każdy sposób jest dobry, jęsli mas ztaką możliwość poproś ją, zeby zajrzała na wątek. Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mamanabank napisał(a):każdy sposób jest dobry, jęsli mas ztaką możliwość poproś ją, zeby zajrzała na wątek. Wysłałam smsa. Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Ja do Wiewiórki zadzwonię popołudniu i popytam.. Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Rozmawiałam z Wiewiórką. Nie ma chwilowo dostępu do internetu. Umówiła sie z tą Panią że 19.09.09 przywiezie jej Iskierkę i na miejscu wszystko sprawdzi, ale jednajk ustaliłyśmy, że lepiej jeżeli będzie wizyta przedadopcyjna. Tak więc szukamy osoby z Zabrza na wizytę przedadopcyjną! Jutro powysyłam PW.;) Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Wysłałam PW do Patikujek, Pati-Zabrze i Mysi. Reszta jutro. Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jaszo, przepraszam, że wcześniej nie przekazałam. Sama jednak weszłam na dogo na tyle niedawno, oblatywałam masę innych wątków, że jak widzisz dopiero teraz tu dotarłam ;) Quote
Recommended Posts