Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie pani z zabrza która jest zdecydowana na Iskierke chce bym ją przywiozła 19 WRZEŚNIA

:multi::multi::multi: Bedzie nowy domek! :loveu:
Iskierko! Cioteczki uratowaly Twoje serduszko!:multi:

Posted

Pani była sympatyczna i zrobiła bardzo dobre wrażenie pytała czy Iskierka choruje i czy jest uczulona na coś, oczywiście poinformowałam o wizycie i o sterylce i pani stwierdziła że nie ma problemu, nie wiem nic więcej bo nie mogłam rozmawiać akurat ale jak 19 pojedziemy do pani to zanim oddam Iskierke wypytam o wszystko.

Posted

No i jestem!
Dzisiaj na Dogo tylko na chwilkę i jeszcze mi na dodatek Dogo nawala..
Przepraszam jeżeli na sms-y odpisywałam z opóźnieniem, wędrowaliśmy po górach wysoko i daleko, w zasięgu słowackiego Orange najczęściej, lub bez zasięgu w ogóle.
Stąd problemy.

Dziękuję Ksiaraf i Dianie za ogłoszenia.:loveu:
Dziękuję Wiewiorce i Oli za opiekę na Iskrą-Iskierką.:loveu:
Dziękuję wszystkim którzy tutaj zaglądają i trzymają rękę na pulsie.

- Wiewiórko - napisz skąd jest ta Pani i czy masz już kogoś na wizytę, czy mamy kogoś szukać?

- Czy mam zrobić bazarek dla Iskierki?

Posted

To nie jest chyba najlepszy pomysł. Domek trzeba sprawdzić najpierw i dopiero jak okaże się ok to wtedy pojechać doń z sunią.
Wiewiórko, oto lista osób z Zabrza, które na mapie dogo deklarowały sprawdzanie domów: Mysia_, halbina, pati_zabrze, Patikujek. Mysia będzie też pewnie potrafiła polecić innych dogomaniaków z tego miasta.

A jak wygląda sytuacja z karmą dla Iskierki?

Posted

maciaszek napisał(a):
To nie jest chyba najlepszy pomysł. Domek trzeba sprawdzić najpierw i dopiero jak okaże się ok to wtedy pojechać doń z sunią.
Wiewiórko, oto lista osób z Zabrza, które na mapie dogo deklarowały sprawdzanie domów: Mysia_, halbina, pati_zabrze, Patikujek. Mysia będzie też pewnie potrafiła polecić innych dogomaniaków z tego miasta.

A jak wygląda sytuacja z karmą dla Iskierki?

Pewnie nie, tym bardziej, że to nie jest daleko. Wiem, że kiedyś w Zabrzu sprawdzała domek ciotka Patikujek.

Posted

Wiewiórko kochana odezwij się co z wizytą! :loveu:
Zabrze nie jest daleko, i na dodatek jest kilka chętnych osób na wizytę jak widzę..
Myślę, że dom trzeba byłoby sprawdzić najpierw.

Mam kilka fajnych rzeczy ktore mogłabym przeznaczyć na bazarek dla Iskierki, ale jeżeli z tym domem by wypaliło, to przekazałabym je na innego psa.
Jeżeli będziemy zbierać na karmę, to oczywiście też się dołożę.
Ale może wstrzymajmy się do czasu wyjaśnienia sprawy z potencjalnym nowym domem.

Posted

Rozmawiałam z Wiewiórką.
Nie ma chwilowo dostępu do internetu.
Umówiła sie z tą Panią że 19.09.09 przywiezie jej Iskierkę i na miejscu wszystko sprawdzi, ale jednajk ustaliłyśmy, że lepiej jeżeli będzie wizyta przedadopcyjna.
Tak więc szukamy osoby z Zabrza na wizytę przedadopcyjną!
Jutro powysyłam PW.;)

Posted

Jaszo, przepraszam, że wcześniej nie przekazałam. Sama jednak weszłam na dogo na tyle niedawno, oblatywałam masę innych wątków, że jak widzisz dopiero teraz tu dotarłam ;)