Jasza Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Taka do kolanka, w sam raz!:loveu: A jakie ma oczy piękne - bursztynowe.. Quote
Kisiaraf Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Napewno to jest ta sama psiulka. Ale powiem szczerze, że też myślałam, że jest mniejsza niż na tych nowych fotkach. Świetnie, że juz w domciu nie schronie. Zaraz jak będą lepsze fotki pójdą ogłoszenia i napewno znajdzie swój kącik u kogoś. Trzymam kciuki i chętnie pomoge ogłaszać :) Quote
Jasza Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dzięki Ksiaraf! Ogloszenia sie na pewno przydają! No, to dziewczyny, liczymy na super zdjęcia ! Pogoda dopisuje, więc plenerowe pewnie wyjdą super. I portrety, takie , same wiecie jakie...Chwytające za serce! Quote
maciaszek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jasza napisał(a):Myślę, że to ta sunia ze zdjęcia... Popatrzcie na jej jasne policzki, jasna sierść z boku pyszczka zawija się tak do góry jak u Iskierki na banerku...Dokładnie to samo pomyślałam :). Jasza napisał(a):No, to dziewczyny, liczymy na super zdjęcia ! Pogoda dopisuje, więc plenerowe pewnie wyjdą super. I portrety, takie , same wiecie jakie...Chwytające za serce!Takie są najlepsze do ogłoszeń! Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jasza napisał(a):Całą noc śniło mi się że biegam za jakimiś psami po lesie... (Psy były podobne do Iskierki tylko większe- jeszcze większe :razz: ) :lol: bardzo się cieszę, że Iskierka już bezpieczna :multi::multi::multi: Quote
Wiewiórka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Właśnie wróciłam, jutro rano widzę się z Olką to wszystkiego się dowiem i zdam relację a i zrobię też te fotki na łąkach żeby Iskierka podbiła serca ludzi którzy ją na ogłoszeniach zobaczą;) Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jasza napisał(a):Myślę, że to ta sunia ze zdjęcia... Popatrzcie na jej jasne policzki, jasna sierść z boku pyszczka zawija się tak do góry jak u Iskierki na banerku... Zresztą nieważne, ważne że suczka w dobrych rękach, już nikt jej nie będzie gryzl...:shake: Jak dla mnie to też ta Iskierka Jaszo ;) Ale ona ładna jest :) Quote
Jasza Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Dziewczyny, dzisiaj jestem tylko na chwilkę. Byłam dzisiaj na pogotowiu. Slabo się czuję. Jutro będę. Quote
Kisiaraf Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jasza zadbaj o SIEBIE!!! Psiaki dadzą sobie rade dzień bez Ciebie. Jak tylko będą fotki zabieram się za ogłaszanie Iskieki :) A Ty odpocznij!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jasza napisał(a):Dziewczyny, dzisiaj jestem tylko na chwilkę. Byłam dzisiaj na pogotowiu. Slabo się czuję. Jutro będę. Jaszo, ciotko, dbaj o siebie!!! Quote
Jasza Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Dbam. Jutro jeszcze jadę do kardiologa. Laro, mnie nie ma od niedzieli do mniej więcej 14 wrzesnia. Zaglądaj do Iskierki, mogę Cię o to prosić? Będziesz miała oko na wątek? Wiem, że masz ich tak dużo.. Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jasza napisał(a):Dbam. Jutro jeszcze jadę do kardiologa. Laro, mnie nie ma od niedzieli do mniej więcej 14 wrzesnia. Zaglądaj do Iskierki, mogę Cię o to prosić? Będziesz miała oko na wątek? Wiem, że masz ich tak dużo.. Jasne, że tak :) nie masz się co martwić, a podeślę Ci też napewno jakiegoś smska :) wypocznij cioteczko, należy Ci się. Quote
Guest aniaak Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jaszo, zdrowie jest najważniejsze. Zuzia przesyła uściski i całusy.;) Trzymaj się! Quote
diana79 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 tak Jaszo zdrowie jest najważniejsze, wiem coś o tym :roll: będziemy pilnować wątku i ogłoszenia robić:lol: nic się nie martw :lol: Quote
Jasza Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Jestem znowu na chwilkę, ale co sie strachu najadłam... Musiałam zaglądnąć chociaż do Iskierki i wysłać Maciaszkowi zdjęcia obiecane. Ciekawe jak sie sprawuje nasza wyrośnieta panienka? Wiecie co, przyznam sie Wam, że jak ja zabierałam to miałam ze sobą aparat... Ale z tego wszystkiego zapomniałam że zdjęcia mam zrobić..:oops: Czekam na wieści. Aniaak, uściskaj Zuzankę! Quote
Wiewiórka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Iskierka czuje się dobrze, jest już wykąpana i pachnąca;) Dziś u weta byłyśmy i odrobaczyłyśmy małą. Nie ma za bardzo apetytu, znaczy je ale bardzo mało, ale to pewnie dlatego że nowe otoczenie stres itp itd. Teraz tak czy zrobić jutro fotki ale to telefonem czy może by zorganizować dla niej sesje zdjęciową i by ktoś z porządnym aparatem przyjechał? W domu jest bardzo grzeczna, nie niszczy, nie siusia. Zrobił by ktoś allegro dla Iskierki? Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wiewiórka napisał(a):Iskierka czuje się dobrze, jest już wykąpana i pachnąca;) Dziś u weta byłyśmy i odrobaczyłyśmy małą. Nie ma za bardzo apetytu, znaczy je ale bardzo mało, ale to pewnie dlatego że nowe otoczenie stres itp itd. Teraz tak czy zrobić jutro fotki ale to telefonem czy może by zorganizować dla niej sesje zdjęciową i by ktoś z porządnym aparatem przyjechał? W domu jest bardzo grzeczna, nie niszczy, nie siusia. Zrobił by ktoś allegro dla Iskierki? Jak będą zdjęcia to napewno podziałamy ogłoszeniami :) Czy byłby ktoś w stanie podjechać do Sosnowca i zrobić małej zdjęcia??? Quote
iwona213 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ja jej robilam allegro http://www.allegro.pl/item713462113_zagryza_mnie_malenka_mloda_sunia_pies.html\ co prawda nowe foty są potrzebne, bo troche w błąd wprowadzają te (zresztą opis też, bo wcale nie jest taka maleńka), allegro kończy sie jutro, wiec odnowie juz z nowymi fotami ps. jest jeden obserwator Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dziękuję Wiewiórko! SZUKAMY OSOBY Z ARTYSTYCZNĄ DUSZĄ DO ZROBIENIA SESJI ZDJĘCIOWEJ W SOSNOWCU!!! :loveu: Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 A kto to byl u Ciebie ostatnio, Wiewiorko, na sesji Frani? A, i jeszcze jedno. Piszcie czy potrzebujecie pieniędzy dla Małej. Co z tym pogryzieniem na glowie? Czy wet się wypowiedział? Quote
Wiewiórka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Nic o tym nie wspomniał, ostatnio była Basiapron, na razie nic nie trzeba, a i za to odrobaczenie 12 zł zapłaciłyśmy bo Iskierka 17kg waży. Quote
Kisiaraf Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Może duszy artystycznej nie mam, aparat też nie jakiś rewelacyjny, ale chętnie podjade na "sesje". Moje focie można zobaczyć np. tu: http://www.dogomania.pl/forum/f80/gizunia-oskarek-budrysek-135727/ Chętnie pomoge i popstrykam fotki. :cool3: Quote
Recommended Posts