fiorsteinbock Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jasza napisał(a):Szkoda, że nic nie wiemy, szkoda, że nie wiemy nawet czy naprawdę ona żyje... Czy dalej tak się boi.. Jeżeli to ta suczka 38/56 to dalej jest na tym samym wybiegu.. A tak, jakbyśmy coś wiedziały to można by ogłoszenia zrobić... Jaszka, na pewno zyje! Zaczekaj jeszcze chwilke i wszystko sie rozjasni! Znajdziemy jej DT albo DS....glowa do gory! Quote
Jasza Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Iskierko, trzymaj się dzielnie! Nie zapomnimy o Tobie! Quote
Billie Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dziewczyny, ja bede dopiero pod wieczór w piątek w domu.Mam nadzieje, ze do tej pory coś się wyklaruję i będę mogla zacząć działać:cool3: Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 OK. Billie! Czekamy! Natussiaa...pisz szybko...bo my tu paznokcie obgryzamy! Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Amikat mi wczoraj napisala, że ma dla mnie wieści i zdjęcia bo byla w schronisku, prosila o mój adres mailowy, podalam, ale na razie sie nie odezwala. Jest na urlopie, pewnie ma dostęp do internetu znikomy. Quote
maciaszek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Albo nie ma czasu/zapomniała. Amikat trzeba przypominać, uparcie, nieustannie. Ona ma dużo na głowie. Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Wyslalam jej dwa maile i dwa PW ale jak ona nie ma dostępu do internetu to nic z tego. Może mogłabyś jej sms-a , albo ja jej wyslę , tylko nie mam numeru, a nie chce się narzucać... Quote
maciaszek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 722 394 982 - to numer Amikat, nie jest tajemnicą :). Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 To napiszę jej sms-a. Wiem, że ona ma urwanie głowy. Quote
Jasza Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Amikat wyslała mi to wszystko, czego sie dowiedziała w schronisku. To samo co już wiemy. Te same dwa zdjęcia. Powiedzieli jej, że te dwa czipy zostały przemieszane może. Natussiaa to co teraz? Spójrz dzisiaj proszę na suczkę 38/56.. Myślę, że to jednak ona, ta nasza Iskierka... A ta sunia ze zdjęć, to może jak już przypadkiem trafila na wątek, może miałaby szansę na swój własny? Natussiaa, może uda Ci się dowiedzieć czegokolwiek o nich. Jakie są duże przede wszystkim, czy przyjazne w stosunku do ludzi, szczekacze, czy cichutkie... Iskierko, jeszcze czekamy!! Quote
fiorsteinbock Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Podnosimy Iskierke! Mnie sie wydaje, ze to ta sama suczka co jest na pierwszej str watki i ta 38/56. Sledze pilnie losy Iskierki. Quote
Guest aniaak Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ja też śledzę ten wątek i czekam na jakieś wieści Quote
Guest aniaak Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Szukamy z mężem wśród znajomych kogoś kto mógłby pomóc. Próbowałam namówić męża by zabrać Iskierkę do nas ale na razie trafiam na opór:( Ale staramy się coś zrobić. Będzie dobrze, przecież są ludzie o dobrych sercach i wierzymy , ze i tym razem się uda, musi się udać. Quote
__Lara Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Jasza']Amikat wyslała mi to wszystko, czego sie dowiedziała w schronisku. To samo co już wiemy. Te same dwa zdjęcia. Powiedzieli jej, że te dwa czipy zostały przemieszane może. Natussiaa to co teraz? Spójrz dzisiaj proszę na suczkę 38/56.. Myślę, że to jednak ona, ta nasza Iskierka... A ta sunia ze zdjęć, to może jak już przypadkiem trafila na wątek, może miałaby szansę na swój własny? Natussiaa, może uda Ci się dowiedzieć czegokolwiek o nich. Jakie są duże przede wszystkim, czy przyjazne w stosunku do ludzi, szczekacze, czy cichutkie... Iskierko, jeszcze czekamy!! Czekamy na wieści nadal. Quote
Jasza Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Nic nie wiemy.. Natussiaa miała być w czwartek w schronisku, ale się nie odzywa na razie... Quote
Recommended Posts