Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :p Jaszo, ciotko, olewaj takich ludzi. Ja też jestem wrażliwa, ale nie dam sobie wmówić jak mi ktoś coś zaczyna fansolić. Ja niestety też mam w najbliższej rodzinie czasami utarczki, ale też odszczekuje - jak zawodowy pies :evil_lol: - zaraz się pytam, a co Ty robisz dla biednych i chorych dzieci? i wtedy najczęściej to wyprowadza rozmowcę z równowagi, bo nic nie robi, taka prawda.

Jaszo, chcesz numer do ludzi, ktorzy wzięli Zuzię? musiałabym go odkopać w notatkach :cool1:

Posted

Billie - informacja dla twoich rodziców: Fundacja SOS dla Zwierząt karmi i leczy zwierzęta z DT ze swoich funduszy, niestety nie wszystkie ale fundacyjne a o tym rozmawiaj już z Amikat - powodzenia :loveu:

Serdecznie cię zapraszam na imprezę w Silesii: sobota, niedziela 10. - 18. z rodzicami oczywiście. Już my im wszystko wyjaśnimy i zachęcimy. Wśród nas jest też sporo rodziców :loveu:

Zapraszamy oczywiście wszystkich zainteresowanych pomocą braciom mniejszym.

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

zuzia63 - DT się szykuje - przekonuje rodziców

Posted

[quote name='JOMA']Billie - informacja dla twoich rodziców: Fundacja SOS dla Zwierząt karmi i leczy zwierzęta z DT ze swoich funduszy, niestety nie wszystkie ale fundacyjne a o tym rozmawiaj już z Amikat - powodzenia :loveu:

Serdecznie cię zapraszam na imprezę w Silesii: sobota, niedziela 10. - 18. z rodzicami oczywiście. Już my im wszystko wyjaśnimy i zachęcimy. Wśród nas jest też sporo rodziców :loveu:

Zapraszamy oczywiście wszystkich zainteresowanych pomocą braciom mniejszym.

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

zuzia63 - DT się szykuje - przekonuje rodziców

Dziękuję:loveu: Na pewno się zjawimy:razz: Nad rodzicami pracuję w miarę czasu, jutro mam wolne, więc spróbuję jeszcze powalczyć. Z jedzeniem i jego kosztami nie byłoby problemu na pewno bez pomocy fundacji. Mama jest przewrażliwiona na punkcie wizyt u weta, które najtansze nie są niestety.

Posted

W piwerwszym pście pisze, że jest wysterylizowana i zaczipowana. Więc koszty tymczasowania się zmniejszają znacząco. Zostaje "przechowanie " i socjalizacja.

Posted

Jest wysterylizowana i zaczipowana.
Tyle się dowiedziała Amikat.

Ja się dołożę na pewno do kosztów szczepień, leczenia i wszystkich innych potrzeb!!!!

Posted

Ciekawe jakie wieści mają Amikat i Nastussia..
Były prawdopodobnie w poniedziałek w schronisku w Chorzowie i pisały mi że popytają o Iskierkę.

Posted

zaglądam tu z nadzieją że już jest w dt albo przynajmniej jest zgoda... co mam napisać w ogłoszniu jesli nie znajdzie sie dt?? na kogo podać kontakt?? szkoda ze nic o niej nie wiemy... a nie ma tam wolontariuszy w tym schronisku, zeby sie cos o niej dowiedzieli, zabrali na spacer??