Jasza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Aktualne zdjecia na stronie 31 i 32. Teks do ogłoszeń na stronie 36. Przez trzy lata bylo tak: "Maleńka suczka,ISKIERKA ciągle siedzi w jednym miejscu... Nie może się poruszyc po wybiegu ani podejśc do jedzenia ponieważ inne większe psy ją atakują. Maleńka sunia ma może około 3 latek.Do ludzi jest przyjacielska.Z pewności mieszkała kiedyś w mieszkaniu. Jest strasznie zastraszana przez większe psy.Na zdjęciu widac jak pokazuje ząbki większemu psu i próbuje Go odstraszyć.Niestety nie zawsze jej się to udaje.Pilnie potrzebuje domku ponieważ może się to niestety źle skończyc.." Tak pisała o Iskierce wolontariuszka w 2008 roku. Potem dowiedzieliśmy się ( dzięki Amikat) że maleństwo ma ok.5 lat. Została przeniesiona do innego boksu, gdzie już nie musi walczyć o życie! Jest wysterylizowana i zaczipowana!! Od 24.08 2009 z pomocą Ihabe, jej męża, Lary, Jomy..Iskierka w DT u koleżanki Wiewiórki - OLI!!! :loveu: Okazała się wcale nie taka malutka, ale za to przesłodka! Przydają się ogłoszenia i wsparcie!! __ Dane kontaktowe do ogłoszeń: Agnieszka Faj agafaj@onet.eu 514-518-167 Iskierka ma ogłoszenia ( dzięki Ksiaraf :loveu: ) na: kupiepsa.pl adopcje.org eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl katowice.gumtree.pl kupsprzedaj.pl Deklaracje ( zbieramy na karmę dla Iskierki) Mamanabank - 20 PLN Maciaszek - 5 PLN Jasza - 10 PLN Halbina - 10 PLN WPŁATY: Mamanabank - 20 PLN Bazarek (częściowo) - 36 PLN Maciaszek - 5 PLN Jasza - 5 PLN ( połowa deklaracji) Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dzisiaj dzwoniłam do schroniska w Chorzowie, tam aktualnie suczka przebywa. Dowiedziałam się, że została przeniesiona w inne miejsce, nie wiadomo jednak gdzie.:shake: Ważne jednak, że żyje. Ma numer 770305 Bardzo proszę wszystkich którzy tutaj zajrzą, pomóżcie w ogłaszaniu Iskierki!!! Pomóżcie znaleźć jej choć Dom Tymczasowy na razie! Quote
maciaszek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Melduję się na wątku i na razie zaznaczam. Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dziękuję Maciaszku, na Ciebie zawsze można liczyć! Jutro startuję z ogłoszeniami! A jeszcze dzisiaj zadzwonie do ludzi do ktorych namiary dostałam od Norberta od seterów. Tylko na razie tam nikt nie odbiera... Quote
leni356 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja też jestem. A może Państwo do których pojechała Zuzia by pomogli też? Quote
iwona213 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zaraz zrobie małej allegro, i zaczynam szukac dt Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dziękuję dziewczyny!:loveu: Leni, nie mam z Nimi kontaktu! Quote
diana79 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 melduję się również na wątku :lol: biedna sunia ale pomożemy jej :multi: Quote
maciaszek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jasza napisał(a):Dziękuję Maciaszku, na Ciebie zawsze można liczyć!:oops::oops::oops: Jasza napisał(a):Leni, nie mam z Nimi kontaktu!Nie masz, bo nie masz czy się nie odzywają? Bo jeśli to pierwsze to da się rozwiązać, tylko trzeba poczekać na _Larę. Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Kontakt możecie podawać do mnie. Agnieszka Faj 514 518 167 agafaj@onet.eu Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Kurcze, no przecież Lara ma numer do tej Pani, a ja też chyba gdzieś powinnam mieć... Muszę poszukać...Zapomniałam, że ja do niej dzwonilam tyle razy... Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dzięki Joma! Zrobiłam na razie ogłoszenia: Alegratka e-zwierzak Gumtree.katowice Szerlok pupil.fr.pl ojej.pl Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Zrobilam też Allegro ale na razie niewyróznione. Quote
Jaaga Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Już dawno wypatrzyłam ja na wątku chorzowskim i proponowałam, ze zrobie allegro, ale nikt się nie odezwał do mnie. Ja na razie mam bernardynke Bellę, wiec nie mogę zabrać małej. Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 A Pani Elżbieta odezwala sie do Ciebie? W srawie Bernardynki? Jaago, jak możesz, to zrób Małej Allegro. Im więcej ogłoszeń tym lepiej. Namiary podaj a mnie proszę. Quote
iwona213 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 no to sie spóźniłam ale jak juz gotowe to niech bedą dwa ZAGRYZĄ MNIE!!! maleńka, młoda sunia /pies (713462113) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kisiaraf Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kurcze dziś mam ruch w pracy więc nie dam rady nic pomóc,ale może jutro. Biedna malutka. Quote
Natussiaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jasza już jestem na wątku. Najlepiej jezeli napiszesz do schroniska o więcej fotek suczki. Z tego co wiem to się zmieniła.. Jest o wiele chudsza... Quote
amikat Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jasza - znam kierowniczkę z Chorzowa, zadzwonię rano i zapytam o suczynkę.Biedne malenstwo. TYMCZAS POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dzięki Wam kochane dziewczyny!! Boże kochany, jak ona może być jeszcze chudsza... Naprawdę potrzebny tymczas i to na cito! Jakby co , ja mogę jej zasponsorować weta i wyprawkę... Maleństwo takie....:placz: Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 amikat napisał(a):Jasza - znam kierowniczkę z Chorzowa, zadzwonię rano i zapytam o suczynkę.Biedne malenstwo. TYMCZAS POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Amikat, ja też dzwoniłam do schroniska, ale tyle się dowiedziałam, że pies o takim numerze jest jeszcze w schronisku, że została przeniesiona i że trzeba by jej poszukać. Obiecałam, że się odezwię jak będzie ktoś zainteresowany Malutką. Quote
Jasza Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Witamy RudaSuzi! Dzięki , że jesteś!:loveu: Może mogłabyś pozapraszać inne ciotki na wątek? :oops: A może ktoś banerek umiałby zrobić? Quote
Recommended Posts