Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klub Sportowy Agility Extreme Dog zaprasza na trening agility z Magdą Ziółkowską w poniedziałek 31.08.2009.

Zajęcia odbędą się na terenie Szkoły dla Psów Leszka Kalisza przy ulicy Żernickiej, naprzeciwko stacji kolejowej Wrocław Nowy Dwór.

Wymagany poziom uczestników: przynajmniej A0
Limit zgłoszeń: 15 osób (trzy grupy po 5 par człowiek-pies każda)
Koszt: 50 zł od psa

Każda grupa będzie miała po dwa godzinne treningi.

Zgłoszenia proszę przesyłać na adres olga.maniewska@gmail.com do dnia 21. sierpnia 2009r. Po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia należy uiścić opłatę na konto:

Klub Sportowy Agility Extreme Dog
ul. Hermanowska 26a
54-314 Wrocław

Lukas Bank 58 1940 1076 3007 0714 0000 0000

Posted

Jeszcze dokładnie nie mamy zaplanowanych godzin, bo nie wiemy, ile dokładnie będzie osób i w związku z tym ile grup. No ale raczej będziemy się starali ominąć największy upał.

• 3 weeks later...
Posted

nikt nie pisze jak było to może ja napisze chodź nie ćwiczyłam z własnym psem ale trochę sobie posłuchałam i porobiłam zdjęć:)
bardzo mi sie podobało!!!szkoda z nie ćwiczyłam z moim psem i ze nie mogłam zostać do końca:( przy następnej okazji chętnie pójdę a takie seminarium

mam trochę zdjec ale nie sa one jakieś super bo jakoś trudno było mi sie zgrać z aparatem Marysi(miałam go 2 raz w reku)

Posted

Oj, przestań Marysiu, jakbyś nie oglądała, to byś nie napisała nic w tym temacie, a skoro napisałaś, to znaczy że oglądasz, bo przecież nie mogłaś mieć zamkniętych oczu jak celowałaś myszką w ten guziczek "Odpowiedz". Więc my wiemy, że oglądasz, sama się zdradziłaś.

I ja też nie mogłam się powstrzymać i rzuciły mi się w oczy zdjęcia moich piesków, za które bardzo dziękuję. :loveu:

Spaniel to Lilo, braciszek Sunday.

Posted

Rauni napisał(a):
Oj, przestań Marysiu, jakbyś nie oglądała, to byś nie napisała nic w tym temacie, a skoro napisałaś, to znaczy że oglądasz, bo przecież nie mogłaś mieć zamkniętych oczu jak celowałaś myszką w ten guziczek "Odpowiedz". Więc my wiemy, że oglądasz, sama się zdradziłaś.

Rozszyfrowałaś mnie :placz: