Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
:lol: :lol: :lol: heh pewnie ze sie nie przejmuje glupim gadaniem:lol: :lol: :lol:
ale jak dla mnie jest rasowym psem i tego sie trzymam:multi: :multi: :loveu: :loveu:
jutro nowe fotencje:cool3:

No i tak trzymaj :evil_lol: Czekamy na fotki :cool3:

Posted

Ja tez czekam na fotki:lol: :lol: :lol: Dla mnie buck i chaps sa cudownymi psiakami:loveu: :loveu: :loveu: . Niewazne czy z rodowodem czy bez. Wazne ze sa kochane i CUDOWNE:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzien dobry wszystkim !

Własnie razem z eweliną buck wrociłysmy z wielkiego 4 godz. spacerku z lasu- a dokładniej ze stadniny koni, ktorych tam nie było :eviltong::evil_lol: pieski sie wybiegały a my mamy fotki. Ewelina napewno je wstawi jak dojdzie do domq u mnie tez beda fotki basia i tashy - zapraszamy :)

Posted

Szkoda że Ewelina Was kłamie :roll: Bo to nie ja powiedziałam na Bucka kundel. Znalazłam Ewelinie przejazd do Berlina, a ona mi odpowiedziała " chyba Cię po******* ja nie mam rasowego psa, więc nie pojadę oglądać, szkoda mi kasy". Dodała też że szukam sobie fotografa :roll: A szkoda że tak naskoczyla na mnie, bo a jade w niedziele, a jej chciałam pomóc na sobote :roll: No cóż, jaki wniosek nie pomagać, ale na marginesie Ewelina wspierasz akcje rasowy=rodowodowy, a mi na gg napisałaś że rodzice Bucka są rasowi, ale Buck nie ma rodowodu, czy to nie pachnie pseudohodowlą? A i z kundelka nie zrobisz rasowca ;) Ja nic nie mam do psów bez rodo, ale to co ty zrobiłaś (na forum piszesz całkiem co innego) no to przepraszam :shake: Szkoda że obgadujesz mnie na forum ale cóż, to nie pierwszy ras :roll: Jeśli ktoś nie wierzy proszę na gg wyślę archiwum rozmów ;)

Pozdrawiam

Posted

Własnie przeczytałam archiwum Twoje z Palmą.. jestem pod wrażeniem, że potrafisz tak podkolorować sytuację ;) Heh.. fakt.. to nie moja sprawa, ale jest mi strasznie wstyd, że wszysto poszło na palme! Nie miej jej tego za złe, że nazwała Buck'a kundlem, bo przecież sama najpierw go tak określiłaś.No cóż.. napisałam to dlatego, bo palmie najwyraźniej jest teraz przykro, że wszystko na nią poszło :shake: Nie, że teraz bym ją broniła :> Poprostu nie chce miec teraz z wami konfliktów ( ewelina,palma ), że się mieszam itp.Może dajcie sobie obydwie buzi na zgodę i po kłopocie :p Bo po co się kłócic o taką błahostkę?

Ps.No i gdzie te fotki :diabloti:

Posted

hmmm tylko tak sie zastanawiam czy akurat tobie cala rozmowe przeslala:roll: :roll: watpie w to bo znam dobrze karoline:roll: przesle ci swoja to obzczysz czy taka sama i porownasz
i w sumie juz nie chodzi mi o tego kundla ale o to ze jestes niepowazna karolino twoim zdaniem mam wykonczyc bucka tak??????????chyba snisz
to hasko tez czyatlas?

zdjatka
beda niebawem