Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nie interesowalo mnie to czy Buck i Chapsik maja rod bardzo mi sie podobaja wiec co to za roznica, piekne rasowce:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 pewnie z rod czy bez ciagle te same i kochane:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no ale chce miec 3 psa ale 2 malamuta tym razem z rod:lol: ale nasza kasuje dla wlasnego dobra Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja mam zdecydowanie więcej niż 1 baska i... nie narzekam. Wręcz przeciwnie, baski się cieszą, że maja towarzystwo, a i ja się też z tego cieszę... Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 heh Asiaczek ale malamuty chyba sa "troszeczke" wieksze od basnej Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 "Troszeczkeę... Ale ja dawnymi czasy miałam 3 sznaucerki olbrzymki w domu i też było OK! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 No pewnie pozdroffki :loveu: Quote
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ewelinabuck napisał(a)::lol: :lol: :lol: heh pewnie ze sie nie przejmuje glupim gadaniem:lol: :lol: :lol: ale jak dla mnie jest rasowym psem i tego sie trzymam:multi: :multi: :loveu: :loveu: jutro nowe fotencje:cool3: No i tak trzymaj :evil_lol: Czekamy na fotki :cool3: Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 hihii nie wiem o co chodzi bo chyba duuuzo mnie ominelo...a teraz nie mam czasu na czytanie :-( ale oczyeiscie czekam na fotki nowe:cool3: Quote
limoncia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja tez czekam na fotki:lol: :lol: :lol: Dla mnie buck i chaps sa cudownymi psiakami:loveu: :loveu: :loveu: . Niewazne czy z rodowodem czy bez. Wazne ze sa kochane i CUDOWNE:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Olynda Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzien dobry wszystkim ! Własnie razem z eweliną buck wrociłysmy z wielkiego 4 godz. spacerku z lasu- a dokładniej ze stadniny koni, ktorych tam nie było :eviltong::evil_lol: pieski sie wybiegały a my mamy fotki. Ewelina napewno je wstawi jak dojdzie do domq u mnie tez beda fotki basia i tashy - zapraszamy :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dłuugi spacerek! :multi: Teraz czekamy na zdjecia! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 też czekam na fotki z niecierpliwością :cool3::cool3: Quote
Daisunia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja też czekam na foty ;) Ewelina nie masz wyjścia musisz je wstawic :evil_lol: Quote
BooBC Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Szkoda że Ewelina Was kłamie :roll: Bo to nie ja powiedziałam na Bucka kundel. Znalazłam Ewelinie przejazd do Berlina, a ona mi odpowiedziała " chyba Cię po******* ja nie mam rasowego psa, więc nie pojadę oglądać, szkoda mi kasy". Dodała też że szukam sobie fotografa :roll: A szkoda że tak naskoczyla na mnie, bo a jade w niedziele, a jej chciałam pomóc na sobote :roll: No cóż, jaki wniosek nie pomagać, ale na marginesie Ewelina wspierasz akcje rasowy=rodowodowy, a mi na gg napisałaś że rodzice Bucka są rasowi, ale Buck nie ma rodowodu, czy to nie pachnie pseudohodowlą? A i z kundelka nie zrobisz rasowca ;) Ja nic nie mam do psów bez rodo, ale to co ty zrobiłaś (na forum piszesz całkiem co innego) no to przepraszam :shake: Szkoda że obgadujesz mnie na forum ale cóż, to nie pierwszy ras :roll: Jeśli ktoś nie wierzy proszę na gg wyślę archiwum rozmów ;) Pozdrawiam Quote
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ewelina... czekamy na foty :diabloti: Dawaj co tam masz :p Quote
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Własnie przeczytałam archiwum Twoje z Palmą.. jestem pod wrażeniem, że potrafisz tak podkolorować sytuację ;) Heh.. fakt.. to nie moja sprawa, ale jest mi strasznie wstyd, że wszysto poszło na palme! Nie miej jej tego za złe, że nazwała Buck'a kundlem, bo przecież sama najpierw go tak określiłaś.No cóż.. napisałam to dlatego, bo palmie najwyraźniej jest teraz przykro, że wszystko na nią poszło :shake: Nie, że teraz bym ją broniła :> Poprostu nie chce miec teraz z wami konfliktów ( ewelina,palma ), że się mieszam itp.Może dajcie sobie obydwie buzi na zgodę i po kłopocie :p Bo po co się kłócic o taką błahostkę? Ps.No i gdzie te fotki :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 hmmm tylko tak sie zastanawiam czy akurat tobie cala rozmowe przeslala:roll: :roll: watpie w to bo znam dobrze karoline:roll: przesle ci swoja to obzczysz czy taka sama i porownasz i w sumie juz nie chodzi mi o tego kundla ale o to ze jestes niepowazna karolino twoim zdaniem mam wykonczyc bucka tak??????????chyba snisz to hasko tez czyatlas? zdjatka beda niebawem Quote
limoncia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 e tam nic nie osiagniecie klotnia:shake: :shake: :shake: Ja znam lekarstwo; Pogodzic sie:lol: Ale wasza sprawa:roll: Ja sie nie wtracam Quote
ewelinabuck Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 nie monika po tamim czyms ja sie nie bede godzila,teraz karolina wychodzi na aniolka :roll: :roll: :roll: a ja na ta zla i oszustke chcecie moge wkleic ta rozmowe z gg to sobie poczytacie:roll: Quote
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Sliczne zdjęcia! Cuuuuudne wręcz :loveu: Wyprowadzili wilka z lasu :D ( fajna smycz :loveu: ) Quote
Recommended Posts