Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):hiihihihihihihihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawosc pierwszy stopien do piekla:eviltong: HiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHi Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 i duzo zalezy od tego jak sie tego psa wychowa ;) potrafia byc agresywne sama znam takiego psa i potrafia tez kochac caly swiat;) jak masz jakies pytanka to smialo Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='ewelinabuck']no to jak juz pewnie czytalas w watku znawca rasy ja nic nie moge wiedziec na temat malamutow bo mam yorka:lol: :lol: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany a już myślałam ze faktycznie gusta ci sie pomieniły;) Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Alu nie boj zaby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dalej pozostaje przy mamucich stforach:lol: :lol: :lol: Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):no to jak juz pewnie czytalas w watku znawca rasy ja nic nie moge wiedziec na temat malamutow bo mam yorka:lol: :lol: :lol: ale oki mowie co wiem: z buckiem to jest roznie generalnie wszystkie pieski lubi ale wyjatkiem sa czarne poprostu ich nie nawidzi chyba ze wczesniej przed pogryzieniem jakis czarny sie z nim zakumplowal to jest oki i bawia sie z nim w najlepsze,kocha wszystkie suczki niezalelznie od wieku mzy byc nawte taka ktora bedzie go chciala koniecznie zagryzc a on to bedzie mial daleko w tyle:lol: :lol: :lol: o tym juz wczesniej pisalam ze jak bede wprowadzalka nowego malamuta samca do domu to musi miec gora do 6-7 miesiecy a pozniej to zalezy czy jest dom,inacyjny czy nie,buck jest bardzo pewny siebie ale mojego pudliska to on sie boi bo to chapsik jest wyzej od bucka w hierarhii i tyle;) Nie mogę uwierzyć, że palma do ciebie powiedziała, ze masz kundla :shake: Ale to swoją drogą.Ciesze się, że mi pomogłaś choć troszkę :) Bo wiem, że znasz się na AM więcej niż ja :p Pozdrowki i jeszcze raz dzieki :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 heh nie ma za co odezwe sie pozniej do ciebie na gg bo teraz brat siedzi na tym kompie gdzie gg mam;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witaj Ewela :evil_lol:. Piękne psy muszę ci powiedzie . I nie rozumiem Jak palma mogła powiedzeic do ciebie że masz kundla :shake:. A wydawało by się że to miła dziewczyna :roll:. Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Kamcia no niestety:-( ale fakt faktem obydwa sa bez rodowodu i wedle ZK sa kundlami hihihihihi ale dla mnie najkochanszymi pod sloncem;) Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wedle, wedle... Dajcie spokój, każdy pies jest rasowy i nie wiem, kto takie głoopoty wymyśla:angryy:. Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 mam cos dla was wszystkich ktorzy mnie lubia .Z okazji zblizajacych sie walentynek: Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 To ja(jako Cię lubiąca) dziękuję i mówię nawzajem;) . Quote
Magda Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'] I nie rozumiem Jak palma mogła powiedzeic do ciebie że masz kundla :shake:. A wydawało by się że to miła dziewczyna :roll:. Wydaje sie, ze to mila dziewczyna. W rzeczywistosci to egoistyczna nastolatka, ktora kazda rade traktuje jak atak w jej osobe:shake: Ma sliczna sunie, no ale... w koncu przeciwienstwa sie przyciagaja:diabloti: Uwielbiam patrzec na te twoje psy i spacerki:loveu: Bardzo wam zazdroszczam:p Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 hihihihihihihihihhiiihih,,to zapraszam do nas na spacerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):hihihihihihihihihhiiihih,,to zapraszam do nas na spacerki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj chetnie wpadne:cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 nawet daleko nie mieszkasz tylko chyba 120 km,mam nadzieje ze spotkamy sie w koszalinie na wystawie Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 na stronie 240 swiezutkie z dzisiejszego spacerku Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14'] A wydawało by się że to miła dziewczyna :roll:. Palma jest miła :) I to bardzo.Tylko dla niej psy bez rodowodu nie są poprostu rasowe...:shake: Troszkę się zmieniła odkąd ma Boogie.. ale nie widze wytłumaczenia do tego, że nazwała Buck'a kundlem! To było troszkę chamskie ( patrząc na wasze wypowiedzi na ten temat, bo nie wiem co tak naprawde się wtedy wydarzyło ). Ale cóż.. to jest galeria pięknego i RASOWEGO Buck'a i Chapsa a nie jakieś pogawędki o innych uczestnikach forum :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='ewelinabuck']A wiec zaczynamy [quote name='ewelinabuck'] KONIEC To moje ulubione z Waszego spacerku. SUPEROWE!!!:lol: pzdr. Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='ewelinabuck']Alu nie boj zaby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dalej pozostaje przy mamucich stforach:lol: :lol: :lol:;)i tak trzymać....a głupim gadaniem się mam nadzieję nie przejmujesz:razz: Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 sliczny:loveu: :loveu: Przynzam sie ze ja nawet nie wiedzialam ze Buck jest bez rodowodu, to moja ulubiona rasa i jak dla mnie Buck jest sliczny :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :lol: :lol: :lol: heh pewnie ze sie nie przejmuje glupim gadaniem:lol: :lol: :lol: no co ty nie wiedzialas ze mam burki bez rodowodu???????//:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jak dla mnie jest rasowym psem i tego sie trzymam:multi: :multi: :loveu: :loveu: jutro nowe fotencje:cool3: Quote
Recommended Posts