Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hiihihihihihihihihihihihihihihi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ciekawosc pierwszy stopien do piekla:eviltong:

HiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHiHi

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']no to jak juz pewnie czytalas w watku znawca rasy ja nic nie moge wiedziec na temat malamutow bo mam yorka:lol: :lol: :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany a już myślałam ze faktycznie gusta ci sie pomieniły;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
no to jak juz pewnie czytalas w watku znawca rasy ja nic nie moge wiedziec na temat malamutow bo mam yorka:lol: :lol: :lol:

ale oki mowie co wiem:
z buckiem to jest roznie generalnie wszystkie pieski lubi ale wyjatkiem sa czarne poprostu ich nie nawidzi chyba ze wczesniej przed pogryzieniem jakis czarny sie z nim zakumplowal to jest oki i bawia sie z nim w najlepsze,kocha wszystkie suczki niezalelznie od wieku mzy byc nawte taka ktora bedzie go chciala koniecznie zagryzc a on to bedzie mial daleko w tyle:lol: :lol: :lol:

o tym juz wczesniej pisalam ze jak bede wprowadzalka nowego malamuta samca do domu to musi miec gora do 6-7 miesiecy a pozniej to zalezy czy jest dom,inacyjny czy nie,buck jest bardzo pewny siebie ale mojego pudliska to on sie boi bo to chapsik jest wyzej od bucka w hierarhii i tyle;)

Nie mogę uwierzyć, że palma do ciebie powiedziała, ze masz kundla :shake: Ale to swoją drogą.Ciesze się, że mi pomogłaś choć troszkę :) Bo wiem, że znasz się na AM więcej niż ja :p Pozdrowki i jeszcze raz dzieki :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Ewela :evil_lol:. Piękne psy muszę ci powiedzie . I nie rozumiem Jak palma mogła powiedzeic do ciebie że masz kundla :shake:. A wydawało by się że to miła dziewczyna :roll:.

Posted

[quote name='Kamcia_14'] I nie rozumiem Jak palma mogła powiedzeic do ciebie że masz kundla :shake:. A wydawało by się że to miła dziewczyna :roll:.

Wydaje sie, ze to mila dziewczyna. W rzeczywistosci to egoistyczna nastolatka, ktora kazda rade traktuje jak atak w jej osobe:shake: Ma sliczna sunie, no ale... w koncu przeciwienstwa sie przyciagaja:diabloti:

Uwielbiam patrzec na te twoje psy i spacerki:loveu: Bardzo wam zazdroszczam:p

Posted

[quote name='Kamcia_14'] A wydawało by się że to miła dziewczyna :roll:.
Palma jest miła :) I to bardzo.Tylko dla niej psy bez rodowodu nie są poprostu rasowe...:shake: Troszkę się zmieniła odkąd ma Boogie.. ale nie widze wytłumaczenia do tego, że nazwała Buck'a kundlem! To było troszkę chamskie ( patrząc na wasze wypowiedzi na ten temat, bo nie wiem co tak naprawde się wtedy wydarzyło ). Ale cóż.. to jest galeria pięknego i RASOWEGO Buck'a i Chapsa a nie jakieś pogawędki o innych uczestnikach forum :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']Alu nie boj zaby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dalej pozostaje przy mamucich stforach:lol: :lol: :lol:;)i tak trzymać....a głupim gadaniem się mam nadzieję nie przejmujesz:razz:

Posted

:lol: :lol: :lol: heh pewnie ze sie nie przejmuje glupim gadaniem:lol: :lol: :lol:

no co ty nie wiedzialas ze mam burki bez rodowodu???????//:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale jak dla mnie jest rasowym psem i tego sie trzymam:multi: :multi: :loveu: :loveu:
jutro nowe fotencje:cool3: