Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pszyszłam sie przywitać :cool3: i powiedzieć ze w stolicy bialo biało i cały czas pada od wczoraj wieczór:multi: :multi:
Ewelina idz rób fotki bo mamuty najlepiej wygladaja jednak na sniegu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

HMMMMMMMMMMMMMMM po probki no dosyc ciekawie ujete:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zeby jechac na wystawe po same probki szkoda mi kasy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale co ja sie bede tlumaczyla,przeciez ty i tak nie zrozumiesz;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
heh to jutro w zamian beda latajace:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Ehh, już nie mogę się doczekać:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Tak.. i to mi się własnie podoba w malamutach :loveu: Bajeczny wygląd .. misiowe uszka :D Uśmieszek na pyszczku i wogóle :cool3: No własnie.. jak już mowiłam, że przez Buck'a chcę w przyszłosci, zeby nie tylko zainstniały u mnie husky, ale i alaskany.Tylko mam obawy, bo hodowcy mi wpajają, że one są agresywne w stosunku do innych psów i wogle :( Co ty na ten temat sądzisz? :cool1:

Posted

no to jak juz pewnie czytalas w watku znawca rasy ja nic nie moge wiedziec na temat malamutow bo mam yorka:lol: :lol: :lol:

ale oki mowie co wiem:
z buckiem to jest roznie generalnie wszystkie pieski lubi ale wyjatkiem sa czarne poprostu ich nie nawidzi chyba ze wczesniej przed pogryzieniem jakis czarny sie z nim zakumplowal to jest oki i bawia sie z nim w najlepsze,kocha wszystkie suczki niezalelznie od wieku mzy byc nawte taka ktora bedzie go chciala koniecznie zagryzc a on to bedzie mial daleko w tyle:lol: :lol: :lol:

o tym juz wczesniej pisalam ze jak bede wprowadzalka nowego malamuta samca do domu to musi miec gora do 6-7 miesiecy a pozniej to zalezy czy jest dom,inacyjny czy nie,buck jest bardzo pewny siebie ale mojego pudliska to on sie boi bo to chapsik jest wyzej od bucka w hierarhii i tyle;)