ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 u nas sniezek sie trzyma bo jest lekki mrozik i nie ma deszczu;) ;) ;) Zaraz wstawie baterie do ladowania i mam nadzieje ze do wieczora sie naladuja;) Quote
Usia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pszyszłam sie przywitać :cool3: i powiedzieć ze w stolicy bialo biało i cały czas pada od wczoraj wieczór:multi: :multi: Ewelina idz rób fotki bo mamuty najlepiej wygladaja jednak na sniegu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Laduje bateryjki;) ;) ;) ;) ;) jutro beda nowe fotencje Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 dopiero juuuutro ? a ja cem dzisiaj :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 hehe to podeslij mi naladowane baterie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobacze moze do 15 sie troszke naladuja bo ide na spacerek z Berduska wiec miejmy nadzieje;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to ja sie juz doczekać niemoge :D Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 postaram sie dzis z tymi zdjeciami tymbardziej ze sloneczko jest moze kilka zrobie;) Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 HMMMMMMMMMMMMMMM po probki no dosyc ciekawie ujete:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zeby jechac na wystawe po same probki szkoda mi kasy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale co ja sie bede tlumaczyla,przeciez ty i tak nie zrozumiesz;) Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzien dobry :) Dobra Ewelina dawaj jakieś fotki :evil_lol: A jak nie masz to bierz Ole i Palme ze sobą i nacykajcie fotek psiakom! :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Palma niebedzie chodzila juz znami bo mamy topor wojenny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: biore ze soba Walentyne i Berduske Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):Palma niebedzie chodzila juz znami bo mamy topor wojenny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ło boziu.. znowu? :evil_lol: Znów zamieszane są w to psiaki? :mad: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Zapraszam na wszystko o psach topick:Znawca rasy poczytaj to bedziesz wiedziala:lol: Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Własnie to przeczytałam i jestem troche hmm.. zdziwiona? :roll: Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja już w ogóle nie kapuje o czym Wy gadacie:oops: Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 HEJ sliczny nowy baner:loveu: :loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 za 15 minutek beda nowe foteczki :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 A wiec zaczynamy przyczajony tygrys.... ukryty smok.... sie zaczelo... scena nie dla dzieci hihihihihiih:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 O, jakie śliczne biegające(!) pieseczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 heh to jutro w zamian beda latajace:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):heh to jutro w zamian beda latajace:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Ehh, już nie mogę się doczekać:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 hiihihihihihihihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawosc pierwszy stopien do piekla:eviltong: Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tak.. i to mi się własnie podoba w malamutach :loveu: Bajeczny wygląd .. misiowe uszka :D Uśmieszek na pyszczku i wogóle :cool3: No własnie.. jak już mowiłam, że przez Buck'a chcę w przyszłosci, zeby nie tylko zainstniały u mnie husky, ale i alaskany.Tylko mam obawy, bo hodowcy mi wpajają, że one są agresywne w stosunku do innych psów i wogle :( Co ty na ten temat sądzisz? :cool1: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 no to jak juz pewnie czytalas w watku znawca rasy ja nic nie moge wiedziec na temat malamutow bo mam yorka:lol: :lol: :lol: ale oki mowie co wiem: z buckiem to jest roznie generalnie wszystkie pieski lubi ale wyjatkiem sa czarne poprostu ich nie nawidzi chyba ze wczesniej przed pogryzieniem jakis czarny sie z nim zakumplowal to jest oki i bawia sie z nim w najlepsze,kocha wszystkie suczki niezalelznie od wieku mzy byc nawte taka ktora bedzie go chciala koniecznie zagryzc a on to bedzie mial daleko w tyle:lol: :lol: :lol: o tym juz wczesniej pisalam ze jak bede wprowadzalka nowego malamuta samca do domu to musi miec gora do 6-7 miesiecy a pozniej to zalezy czy jest dom,inacyjny czy nie,buck jest bardzo pewny siebie ale mojego pudliska to on sie boi bo to chapsik jest wyzej od bucka w hierarhii i tyle;) Quote
Recommended Posts