ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Najpierw wybralismy sie tu: pozniej pojechalismy do: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 a jeszcze pozniej poszlismy do muzeum figur woskowych,pozwolono nam wejsc z chapsikiem dlatego ze ta pani co sprzedawala bilety i ten pan co pilnowal rowniez mieli pudelka Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie ma latających psów:evil_lol: ! A cóż to? Redbulla zabrakło:razz: ? Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ale sa figury woskowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no wreszcie sie doczekalam !! SUPER zdjęcia :loveu::loveu: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fajnie bylo....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Suuper Wycieczka:lol: :lol: :lol: Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):ale sa figury woskowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Phi! Nie rób ze mnie goopka:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ja glupka a niby dlaczegoi????????????????????????:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 a red bulla chwilowo nie ma bo przerwa w dostawie:eviltong: :eviltong: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ewcia ja juz tez fotki wstawilam:lol: :lol: . Zapraszam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 pozwole sobie ukrasc pare fotek z galerii limonci Latajacy pies .................... Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O niee przegielas:mad: :mad: :mad: O ty zlodzieju:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 I...ostatnie w objęciach batmana. Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ewcia cos jeszcze chcesz mi ukrasc??:mad: :mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 nie juz nic wszystko mam na poprzedniej stronie:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Duuzo świetnych superastych fteczek :D:bigcool: ale miałyście świetny wypad :D no aż wam zazdrosze normalnie hihihi :D Twoja suńka jest śliczna, a z tym że wpszczaja tylko pudelki to żartujesz tak ? no powiedz że zartujesz:D Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 to nie suczka tylko piesek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie zartuje wpuszczaja tylko pudle Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Chaps to piesek A z pudelkami to prawda... Prawda Ewelinka??:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O matko ja to zawsze jakąs gafe musze palnąć :oops2: często dogomaniacy mnie upominają że pisze o psiaku jako o suni a tu sie okazuje ze zonk :shake: hihihi prosze o wybaczenie :cool3::cool3::cool3: PS. Wy mnie w konia robicie??:cool3: Quote
limoncia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):O matko ja to zawsze jakąs gafe musze palnąć :oops2: często dogomaniacy mnie upominają że pisze o psiaku jako o suni a tu sie okazuje ze zonk :shake: hihihi prosze o wybaczenie :cool3::cool3::cool3: PS. Wy mnie w konia robicie??:cool3: Nie robimy:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 naprawde cie nie robimy w konia nawet byl znaczek ze zakaz z psami ;) ale powiedziala ze mozemy wejsc nawet ten pan przyprowadzil tego pudelka ich bo on z nimi tam pracuje .zapewne jak bylabym z Biuckiem to by mnie nie wpuscili Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O jaaa... no to pięknie...:D ale dlaczego tak dziwnie? ze tylko z pudelkami... nierozumiem;d Quote
Recommended Posts