ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pewnie ze nie bede zla bo wszystkie Baki to fajne chlopaki:eviltong: Quote
limoncia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No fajne fotki ewcia:lol: Boogie i Buck:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ewelina to ja zgłosiłam tę fote na zdjęcie lutego :) Tylko autora wpisałam jako Ciebie oki ;) :) ;) O i ukradłam foty :evil_lol: :lol: :evil_lol: NO TO BUCK I BOOGIE biorą udział w zdjęcie lutego :lol: ;) :lol: Ewelina, mogłabym iść jutro do Ciebie (chyba że Ola mi pozwoli u siebie) zgrać foty ? Pozdrawiam Karolina & Boogie Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pewnie ze przylaz zgramy foteczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 jutro zapowiadam ze bedzie duuuuuuuuuuzzzzzoo fotek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czeka na nas super spacerek:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']wejdz na "zdjecie stycznia "-konkurs http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37489&page=6 tu link do fotek a jak cofniesz sie na pierwsza stronie jest regulamin Dzięki. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 dzisaj bylysmy na kapliczkach Zamawial ktos latajace psiaki?? Quote
limoncia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Fajnie było na spacerku:lol: :lol: :lol: Śliczne foteczki:lol: :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 nikt mnie nie odwiedza foteczek wiecej nie wstawie:eviltong: Quote
Guffi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć! A co jest dla mnie? Nie latające pieski:evil_lol: ? Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Bravoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak latajace burki chmurki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ale tu dzis pusciutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sorki, Ewelina, mnie wczoraj prawie wogóle nie było na DGM... Ale straszliwie Wam zazdroszczę tych "kapliczek"... Eh, chciałoby się tak połazic z piesakami..... fotek nastrzelać... tylko kto je potem bedzie wstawiał, co? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 eeeeee ja tam fotki lubie wstawiac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czasami mnie tylko wkurza jak musze ich kolo 100 wstawic ale to nic:cool1: Quote
Daisunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 sliczne foteczki :loveu: wykiziaj Bucka&Chapsa odemnie i Daisy Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ok wymiziam:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
haska_12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ooo i palma zawitała :evil_lol: Ewelina.. na ciebie mozna zawsze liczyc :loveu: ( chodzi o fotki ). Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ;) ;) ;) a dziekuja dziekuje:loveu: :loveu: :loveu: a tymczasem zapowiadam fotki znad morza wstawie je popoludniu jak tylko wroce;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
BooBC Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ewelina ewelinabuck napisał(a):moza chyba morza ;) Na mój komputer nie ma co liczyć :angryy: Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):Bravoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak latajace burki chmurki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hah:multi: ! Puściutko tutaj... Quote
Recommended Posts