Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dziewczyny, obie robicie piękne fotki! Ale ostatnia sesja jest naprawdę super! i dlatego ją tak chwalimy. Teraz kolej na ripostę Eweliny. Czekamy... pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dobry wieczorek ludziska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cudze chwalicie swego nie znacie ale milo ze wpadacie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hehe tutaj sie ujawniaja artysci rapu:evil_lol::evil_lol: dziewczyny plyte nagrajcie:cool3::cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 plyte nagramy i pozniej sprzedamy Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hihihi dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 ehhehehheheh kto piwo Redsa pije ten dlugo zyje ,a kto nie pije ten szybko gnije:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dobra starczy bo cosik ja ostatnio galerie chce rozpijac:p :p :p :p :p Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ewelinabuck napisał(a):ok jutro znow beda psy po skrzynecce:cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeeeest:cool3: :multi: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']ehhehehheheh kto piwo Redsa pije ten dlugo zyje ,a kto nie pije ten szybko gnije:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O,Matko, to mnie już hcyba nie ma, zgniłam..... (tylko ciekawe, kto pisze te wszystkie posty...?!?!?!). Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 zapowiadam dzis fotki ze stadniny czekajcie cierpliwie:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O cholerka :D Ja nie lubie rapu, ale waszych piosenek bede słuchać :evil_lol: Czekamy na foty ze stadniny !!!!!!!! :multi: Quote
Jess Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Fajne www Ewelina ;) Grafika fajna :loveu: Jak ty tak ładnie rozmazujesz :) ? Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Witam serdecznie rozpoczynamy wedrowke zdazylismy przejsc przez tory iiii..... "jestem krolem swiata" wspolne fotencje Karolinko co tam masz??...Podziel sie posilkiem Jedza nie chciala mnie puscic ze smyczy ,a chcialem bardzooo do konisow ihaha!!.. i robila mi portreciki co za baba... a pozniej wariatka przywiazala mnie i moja kolezanke do drzewa a same poszly do ihaha..ja jej jeszcze pokaze Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 koniki usmiechaja sie do dogomaniakow... zaklinaczka koni.... masz dla mnie papu czy tylko przyszlas mi przeszkadzac??? wrescie wrocila do mnie.. jestem szczesliwy.. a ta czego ode mnie chce????? przeciez to nie wystawa..... sepy gora..... Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ach moje oczy....... najlepiej ustawiam sie sama "moj krolowiec kochany":) "gdzie sie podzialy dziewczyny???" no to poczekam.... o chwileczke slysze cos czyzby to one?????...... taaaaaak to napewno one przyszly i musimy wracac ..szkoda ,do nastepnego razu papapapaappappaapappap Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']Witam serdecznie rozpoczynamy wedrowke No, ten portret jest najlepszy! Wszystko na nim "zagrałao" tak, jak trzeba. BRAWO!!! [quote name='ewelinabuck'] Wspaniałe! Jeszcze raz BRAWO!!! Zarówno spacer, jak i fotorelacje baaaaaardzo udane!!! Moze pokusicie się o Zdjęcie Miesiąca, co?:lol: pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ja wyslalam na zdjecie stycznia wczesniej ciekawe czy ktos zaglosuje;) dziekuje ze sie podoba, ale mnie nogi bola po spacerku buty mnie obtarly:lol: :lol: ale to nic w porownaniu do radochy Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja zagłosuję, ja! Tylko prześlij mi linka, gdzie ten konkurs jest, OK? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 wejdz na "zdjecie stycznia "-konkurs http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37489&page=6 tu link do fotek a jak cofniesz sie na pierwsza stronie jest regulamin Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 nowe fotki i nikt procz Asiaczkowej nie zaglada nie ladnie:mad: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ile fotek!!!!!!!!!!! :multi: Piękny Buck.. :loveu: Ewelina - nie wiem czy wiesz, ale dzięki Twojemu malamutkowi w mojej przyszłej hodowli będzie jeden malamut o imieniu Buck! :cool3: A dlaczego? Hmm.. Napatrzyłam sie na Buck'a zdjęcia.On jest sliczny i imie ma fajniutkie :) Mam nadzieje, ze nie bedziesz mi miała za złe jak moj mamucik będzie imiennikiem Twojego pieska :evil_lol: Quote
Recommended Posts