haska_12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):najpierw chce samca z rodowodem kupic Słyszałam, że Malamuty nie przepadają za psami płci męskiej :razz: Czy Buck jest przyjazny dla innych psów? Czy go napewno zaakceptuje? :) Widze, że masz podobne plany jak ja ;) Jak sie wyprowadze od rodziców to na dobry początek kupuje suczke z ED :) Potem dopiero się rozkręci hodowla i dokupie sobie psa do parki i będę miała przydomek :) Nie moge się doczekać jak będziesz miała trzeciego psiaka :multi: I będzie ciekawiej na Twojej galerii :) Pzdr :lol: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Teraz też jest ciekawie: Buck, Chaps... Spacerki... Pzdr. Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Teraz też jest ciekawie: Buck, Chaps... Spacerki... Pzdr. O własnie! Teraźniejszość jest świetna - Owiecka & Wilk i skoro mowimy o teraźniejszości, to poproszę foteczki. :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gonia - nadal jestem za! I też proszę o fotki. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 zbieralam dzis na WOSP z buckiem w ramach jego dalszej socjalizacji abieramy juz 3 rok i jest swietnie:cool3: :cool3: :cool3: buck lubi inne psy szczegolnie szczeniaki wszystkie toleruje nawet wrecz kocha niezaleznie od plci schody zaczynaja sie gdy spotka sie z samcem jak tamten ma ok 2 lat i jest tzw ryzyk fizyk chociaz on bardzo duzo samcow toleruje chyba w nim jest mamo mamuta w mamucie,za pudlisko nasze odda zycie skoczylby za nim w ogien ,chapek jest dla niego jak tatus,buck jak ma jakas rane to chapka musze odganiac bo go wylizuje i to najczesciej on pokazuje mi gdzie buck ma wbitego kleszcza:cool3: :cool3: :cool3: generalnie nie mam z nimi problemow a w szczegolnosci z buckiem bo chapek to jest taki ze potrafi warknac na szczeniaka ale po jakims czasie mu przejdzie i sie chetnie z nim bawi gryzc nie gryzie innych psow ale powarkuje wiec sie o to nie boje poprostu musi ustalic pozycje bo uwaza sie za pana w psim swiece i ja mu tego nie bronie i wiem na co go stac.Buck nigdy nie byl dominujacym samcem w stosunku do ludzi i do psow chociaz mial pare wpadek jak pies go napadnie to nie popusci nie chce wtedy puscic generalnie uwzial sie na takiego owczarka co kolo nas mieszka tamten napadl na nas wieczorkiem i buck sie bardzo zdenerwowal i od tamtej pory koniec niech sprobowalby napasc jeszcze raz to nie wiem jakby sie to skonczylo.ale podumuje teraz moge spokojnie sprowadzic szczeniaka do domu czy to 8 tyg czy 5-6 miesiecznego poprostu w kontaktach z moimi psami to nie gra roznicy.uhuhu ale sie rozpisalam fotki beda niebawem moze jutro;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No prosze, Bakunio na WOŚP kwestował! :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 musze przeskanowac zdjecia z gazet bo zawsze jestesmy w gazecie naszej goleniowskiej i wam pokazac a w tym roku ciekawe czy bedziemy zdjecie nam robili ale czy nas dadza do gazetki to sie dowiemy we wtorek:cool3: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 WOSP 2004 WOSP 2005 w 2006 nie zbieralismy a teraz z 2007 czekam na fotki Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No, to pewnie jakieś rekordy zostały pobite... czego bardzo WOŚP zyczę! Pzdr. Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No pięknie, pięknie Ewelinko! :multi: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 dziekuje;) ;) nie no teraz to ja musze wam dac jakies fotusie beda ale jutro wieczorkiem Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Trzymam za słówko Ewelinko ;-) A co na to organizatorzy WOŚP? Jak ich namowilas na chodzenie z Buckiem? Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 :cool3: :cool3: teraz chodzilam z Ola od tashy jako towarzysz i z buckiem ale jak zbieralam wczesniej w 2004 i 2005 to chodzilam z puszka z mojego gimnazjum i nikt nic nie mial przeciwko wogole to mialam szczescie bo moje psy chodzily ze mna na przedstawienia do szkol jak nasza klasa organizowala:cool3: :cool3: :cool3: moja wychowawczyni byla zachwycona Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No to miałaś naprawdę fajną nauczycielkę! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 dziewczyny nie dam rady dzis wstawic zadnych zdjec:placz: :placz: :placz: nie mialam czsu ich zrobic moze jutro cos wstawie:placz: mam nadzieje ze mnie nie zabijecie:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ewelinka :mad: :mad: Za to jutro ma byc ich baaardzo dużo! :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 postaram sie ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Chyba nie mamy innego wyjścia... Pzdr. Quote
haska_12 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Własnie.. więc jutro Ewelina zasypie nas fotkami :diabloti: Quote
Olynda Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 obawiam się ze nie ma nas w dzisiejszej gazecie (wtorkowej) ale moze w piątkowej ? <wrzucą reszte) trzymajcie kciuki :) pzdr Olynda Quote
limoncia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Trzymamy Olcia Trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 pare fotek wstawie niestety nie udalo mi sie wiecej zrobic postaram sie w sobote albo w niedziele duzo fotek zrobic bo tak w tygodniu nie mam czasu:-( Quote
Recommended Posts