Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
najpierw chce samca z rodowodem kupic

Słyszałam, że Malamuty nie przepadają za psami płci męskiej :razz: Czy Buck jest przyjazny dla innych psów? Czy go napewno zaakceptuje? :)

Widze, że masz podobne plany jak ja ;) Jak sie wyprowadze od rodziców to na dobry początek kupuje suczke z ED :) Potem dopiero się rozkręci hodowla i dokupie sobie psa do parki i będę miała przydomek :) Nie moge się doczekać jak będziesz miała trzeciego psiaka :multi: I będzie ciekawiej na Twojej galerii :)
Pzdr :lol:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Teraz też jest ciekawie: Buck, Chaps... Spacerki...
Pzdr.

O własnie! Teraźniejszość jest świetna - Owiecka & Wilk i skoro mowimy o teraźniejszości, to poproszę foteczki. :cool3:

Posted

zbieralam dzis na WOSP z buckiem w ramach jego dalszej socjalizacji abieramy juz 3 rok i jest swietnie:cool3: :cool3: :cool3:

buck lubi inne psy szczegolnie szczeniaki wszystkie toleruje nawet wrecz kocha niezaleznie od plci schody zaczynaja sie gdy spotka sie z samcem jak tamten ma ok 2 lat i jest tzw ryzyk fizyk chociaz on bardzo duzo samcow toleruje chyba w nim jest mamo mamuta w mamucie,za pudlisko nasze odda zycie skoczylby za nim w ogien ,chapek jest dla niego jak tatus,buck jak ma jakas rane to chapka musze odganiac bo go wylizuje i to najczesciej on pokazuje mi gdzie buck ma wbitego kleszcza:cool3: :cool3: :cool3:
generalnie nie mam z nimi problemow a w szczegolnosci z buckiem bo chapek to jest taki ze potrafi warknac na szczeniaka ale po jakims czasie mu przejdzie i sie chetnie z nim bawi gryzc nie gryzie innych psow ale powarkuje wiec sie o to nie boje poprostu musi ustalic pozycje bo uwaza sie za pana w psim swiece i ja mu tego nie bronie i wiem na co go stac.Buck nigdy nie byl dominujacym samcem w stosunku do ludzi i do psow chociaz mial pare wpadek jak pies go napadnie to nie popusci nie chce wtedy puscic generalnie uwzial sie na takiego owczarka co kolo nas mieszka tamten napadl na nas wieczorkiem i buck sie bardzo zdenerwowal i od tamtej pory koniec niech sprobowalby napasc jeszcze raz to nie wiem jakby sie to skonczylo.ale podumuje teraz moge spokojnie sprowadzic szczeniaka do domu czy to 8 tyg czy 5-6 miesiecznego poprostu w kontaktach z moimi psami to nie gra roznicy.uhuhu ale sie rozpisalam fotki beda niebawem moze jutro;)

Posted

musze przeskanowac zdjecia z gazet bo zawsze jestesmy w gazecie naszej goleniowskiej i wam pokazac a w tym roku ciekawe czy bedziemy zdjecie nam robili ale czy nas dadza do gazetki to sie dowiemy we wtorek:cool3:

Posted

:cool3: :cool3: teraz chodzilam z Ola od tashy jako towarzysz i z buckiem ale jak zbieralam wczesniej w 2004 i 2005 to chodzilam z puszka z mojego gimnazjum i nikt nic nie mial przeciwko wogole to mialam szczescie bo moje psy chodzily ze mna na przedstawienia do szkol jak nasza klasa organizowala:cool3: :cool3: :cool3: moja wychowawczyni byla zachwycona