ewelinabuck Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 uppppssss chyba zie napowietrzylem:oops: :oops: :oops: the end Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale fooot!:crazyeye::crazyeye: A jakie sliczne:loveu: Ewelinko masz chyba problem z modem.........:angryy: tak sie spodziewalam ze mod cos wykombinuje:angryy: Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 chcieliscie fotek a nie zagladacie:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Carolcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 witam :) Ja zaglądam :evil_lol: Ta fotka mi się najbardziej podoba :p -kupa futra+pychol Chapsika:loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ja też zaglądam. Nie mogłam wcześniej, bo robiłam ostatnie zakupy... A zdjęcie super; Chapsik - radosny, zdziwiony, uśmiechnięty, biegnący, powiewający... Buck - bardziej stonowany, stateczniejszy, ale również pełen radości. Same uśmiechnięte pycholki! Super spacerek i super sesja zdjęciowa w domu. Pzdr. Quote
limoncia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No ja też zaglądam...:lol: Nie narzekaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Buck wesoły:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 dzieki za odwiedzinki:loveu: :loveu: :loveu: ;) Quote
Daisunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ja tez zagladam ;) :loveu: "moj" wilczek jak zwykle piekny ;) owca tez niczego sobie :) stesknilam sie za twoimi piesami... :loveu::lol: Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 a ja sie stesknilam za Zinka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) kiedy wpadniecie do nas? Quote
Daisunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ewelinabuck napisał(a):a ja sie stesknilam za Zinka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) kiedy wpadniecie do nas? nie chce obiecywac (wiadomo brak transportu) ale moze w ferie uda mi sie przyjechac do was ;) :lol::loveu: Quote
BooBC Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='ewelinabuck'] :loveu: :loveu: :loveu: A my (ja i Ola) na sylwestra do Eweliny się zwalamy :cool3: :razz: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 zapraszam:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: mama upiekla serniczka ,zrobila salatke mamy uszka i pierozki oraz uwaga barszczyk :eviltong: i oczywiscie szampana pikolo truskawkowego:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja właśnie pieke rogaliczki wg przepisu Ali z DGM. Juz I partia jest upieczona i z 16 upieczonych rogalików zostało tylko 9... Jak tak dalej pójdzie, to rogaliki nawet na zdjęcie się nie załapią... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 heheh musza byc pyszne ja zamawiam wirtualnego rogaliczka:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Muszą i są pyszne!!!:lol: Jeszcze jedna partia czeka w kolejce do piekarnika. Jak upiekę wszystkie - zapraszam do mojej Galerii na skromny poczęstunek! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Witam w 2007 roku!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Najlepszego W Nowym 2007 Roku:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 oj wrescie wstalam zapowiadam dzisiaj nowe fotki a tymczasem pare fotek z wczoraj wiecej ma Palma i Olcia&tasha i fajerwerki Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 a ty Ola&tasha i Palma:lol: dziweczynki cos sobie tlumacza Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Patrząc na zdjęcia fajerwerków i bąbelków, okazuje się, że posiadany aparat wcale nie jest taki zły...:razz: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 no moze najgorszy nie jest bylby najgorszy w zlych rekach a ze umiem troche fotkowac to nawet najgorszy sprzet nie przeszkadza;) skromnosc heh...;) ;) ;) ;) ten aparacik bym zatrzymala bo to fajny kompakcik ale chcialabym miec bardzo lustro;) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No to... pisz do Decydentów, szepcz im na uszka, a nawet z lekka przynudzaj!!!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts