Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze?!?

Że ja wiem jak będzie nazywała się hodowla Eweliny ...... a wy nie wiecie :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja wiem, jak się nazywa moja hodowla! hahaha...:lol:;)
pzdr.

Psów nie mają a już myślą o przydomkach nie :evil_lol: :lol: :evil_lol: No to pogadamy o twojej hodowli mi się wydaje że nawywa się Asiaczek ;)

Posted

Serio :lol: :lol: :lol: Zawsze myślałam że nik od imienia ... ale tak sobie pomyślałam że może być też hodowla .... tym bardziej że ktoś mi mówił o hodowli Asiaczek :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']no dobra zdradze wam bedzie sie nazywala

Ajudah [SIZE=2]co oznacza niedzwiedz

i jak?

A po jakiemu to? Bo brzmi nieźle, tak trochę odstraszająco...
A przydomek masz już uznany?
pzdr.

Posted

nie nie jest zatwierdzony a moge zatwierdzic przydomek czyli zalozyc hodowle jak nie mam psow wystawowych tak tylko zeby nikt mi nie zajal nazwy??????????/

ajudah hmmmmmm z jakiego to ?Adam Mickiewicz napisal sonet pt Ajudah

Posted

AJUDAH
Ten intrygujący wulkaniczny, wyspowy masyw, z daleka przyciąga uwagę, co sprawia że stał się jednym z symboli półwyspu krymskiego.
Ajudah- Góra Niedźwiedź, była źródłem wielu legend tłumaczących jej niezwykły kształt. Jedno z podań mówi o porzuconym na brzegu niemowlęciu, którym zaopiekowało się stado niedźwiedzi. Malutka dziewczynka wychowywana była pod troskliwa opieką niedźwiedzi. Z biegiem lat stała się piękna panną, bawiącą śpiewem i tańcem swa przybraną rodzinę. Pewnego dnia przybył piękny mł
odzieniec i wkrótce młodzi zakochali się w sobie. Postanowili uciec za morze. Gdy dziewczyna z chłopakiem odpłynęli, przewodnik stada, olbrzymi stary niedźwiedź, pobiegł do brzegu i próbował wypić morze. Dziewczyna śpiewem uprosiła zwierze by pozwoliło im odpłynąć. Niedźwiedź już na zawsze skamieniały , pozostał zanurzony w wodzie tęsknie spoglądając na linię horyzontu, za którą zniknęła ukochana dziewczyna.

Posted

Dzień dobry :razz:
Co tam u Was???Psinki słuchają pańci????:mad: Czy robia co im sie podoba :evil_lol: :evil_lol: ???
Zycze wszystkiego najleprzego na swieta i nowy rok!!!!!!!!!!!:p

Posted

Ewelinko:p :p :p życzę ci......Gwiazki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego!!!!
(no i malutkiego puchatego malamutka) obyś znalazła go pod choinką:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']
AJUDAH
Ten intrygujący wulkaniczny, wyspowy masyw, z daleka przyciąga uwagę, co sprawia że stał się jednym z symboli półwyspu krymskiego.
Ajudah- Góra Niedźwiedź, była źródłem wielu legend tłumaczących jej niezwykły kształt. Jedno z podań mówi o porzuconym na brzegu niemowlęciu, którym zaopiekowało się stado niedźwiedzi. Malutka dziewczynka wychowywana była pod troskliwa opieką niedźwiedzi. Z biegiem lat stała się piękna panną, bawiącą śpiewem i tańcem swa przybraną rodzinę. Pewnego dnia przybył piękny mł
odzieniec i wkrótce młodzi zakochali się w sobie. Postanowili uciec za morze. Gdy dziewczyna z chłopakiem odpłynęli, przewodnik stada, olbrzymi stary niedźwiedź, pobiegł do brzegu i próbował wypić morze. Dziewczyna śpiewem uprosiła zwierze by pozwoliło im odpłynąć. Niedźwiedź już na zawsze skamieniały , pozostał zanurzony w wodzie tęsknie spoglądając na linię horyzontu, za którą zniknęła ukochana dziewczyna.

O, jak ładnie napisane. No to będziesz miała piękny przydomek i z taka historią...
Pzdr.