Asiaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nonono, Ewelina - cudne plany!!! Trzymam kciuki. Pzdr. Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ale wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze?!? Że ja wiem jak będzie nazywała się hodowla Eweliny ...... a wy nie wiecie :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ale śliczna karteczka :loveu: Ja tez wiem jak sie bedzie moja hodowla nazywała :cool3: Ewelina zdradź swoją to ja swoją zdradzę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A ja wiem, jak się nazywa moja hodowla! hahaha...:lol:;) pzdr. Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Asiaczek napisał(a):A ja wiem, jak się nazywa moja hodowla! hahaha...:lol:;) pzdr. Psów nie mają a już myślą o przydomkach nie :evil_lol: :lol: :evil_lol: No to pogadamy o twojej hodowli mi się wydaje że nawywa się Asiaczek ;) Quote
Asiaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Palma - trafiony - zatopiony! BRAWO za domyślność i spostrzegawczość!:evil_lol: Pzdr. Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Serio :lol: :lol: :lol: Zawsze myślałam że nik od imienia ... ale tak sobie pomyślałam że może być też hodowla .... tym bardziej że ktoś mi mówił o hodowli Asiaczek :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Oooo, i "piatka" za myślenie!!! Palemko coraz lepiej dajesz sobie radę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 haska_12 napisał(a):A mój bedzie "Wilcze Echo" ;););) Pięknie! Pzdr. Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ja myślę nad sheep border :oops: :oops: :oops: Quote
Guffi Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 palma napisał(a):Ja myślę nad sheep border :oops: :oops: :oops: Ładnie;) . Quote
haska_12 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Pięknie! Pzdr. Dziękuję :cool3: Palma- Twoje tez bardzo ładne. Quote
ewelinabuck Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 no dobra zdradze wam bedzie sie nazywala Ajudah [SIZE=2]co oznacza niedzwiedz i jak? Quote
Asiaczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='ewelinabuck']no dobra zdradze wam bedzie sie nazywala Ajudah [SIZE=2]co oznacza niedzwiedz i jak? A po jakiemu to? Bo brzmi nieźle, tak trochę odstraszająco... A przydomek masz już uznany? pzdr. Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam nocką ;)miotam się miedzy kompikiem a kuchnią:p....wszystko musi być naj smaczniejsze;) Quote
ewelinabuck Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 nie nie jest zatwierdzony a moge zatwierdzic przydomek czyli zalozyc hodowle jak nie mam psow wystawowych tak tylko zeby nikt mi nie zajal nazwy??????????/ ajudah hmmmmmm z jakiego to ?Adam Mickiewicz napisal sonet pt Ajudah Quote
ewelinabuck Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 AJUDAH Ten intrygujący wulkaniczny, wyspowy masyw, z daleka przyciąga uwagę, co sprawia że stał się jednym z symboli półwyspu krymskiego. Ajudah- Góra Niedźwiedź, była źródłem wielu legend tłumaczących jej niezwykły kształt. Jedno z podań mówi o porzuconym na brzegu niemowlęciu, którym zaopiekowało się stado niedźwiedzi. Malutka dziewczynka wychowywana była pod troskliwa opieką niedźwiedzi. Z biegiem lat stała się piękna panną, bawiącą śpiewem i tańcem swa przybraną rodzinę. Pewnego dnia przybył piękny młodzieniec i wkrótce młodzi zakochali się w sobie. Postanowili uciec za morze. Gdy dziewczyna z chłopakiem odpłynęli, przewodnik stada, olbrzymi stary niedźwiedź, pobiegł do brzegu i próbował wypić morze. Dziewczyna śpiewem uprosiła zwierze by pozwoliło im odpłynąć. Niedźwiedź już na zawsze skamieniały , pozostał zanurzony w wodzie tęsknie spoglądając na linię horyzontu, za którą zniknęła ukochana dziewczyna. Quote
Carolcia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzień dobry :razz: Co tam u Was???Psinki słuchają pańci????:mad: Czy robia co im sie podoba :evil_lol: :evil_lol: ??? Zycze wszystkiego najleprzego na swieta i nowy rok!!!!!!!!!!!:p Quote
ewelinabuck Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 a nic u nas jak to przed swietami szal zakupowy sprzatanie gotowanie itd;) a pieseczki grzeczne ;) i sluchaja panci;) a tak seryjko szkolenie klikerowe przynosi rezultaty;) Quote
limoncia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ewelinko:p :p :p życzę ci......Gwiazki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego!!!! (no i malutkiego puchatego malamutka) obyś znalazła go pod choinką:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='ewelinabuck'] AJUDAH Ten intrygujący wulkaniczny, wyspowy masyw, z daleka przyciąga uwagę, co sprawia że stał się jednym z symboli półwyspu krymskiego. Ajudah- Góra Niedźwiedź, była źródłem wielu legend tłumaczących jej niezwykły kształt. Jedno z podań mówi o porzuconym na brzegu niemowlęciu, którym zaopiekowało się stado niedźwiedzi. Malutka dziewczynka wychowywana była pod troskliwa opieką niedźwiedzi. Z biegiem lat stała się piękna panną, bawiącą śpiewem i tańcem swa przybraną rodzinę. Pewnego dnia przybył piękny młodzieniec i wkrótce młodzi zakochali się w sobie. Postanowili uciec za morze. Gdy dziewczyna z chłopakiem odpłynęli, przewodnik stada, olbrzymi stary niedźwiedź, pobiegł do brzegu i próbował wypić morze. Dziewczyna śpiewem uprosiła zwierze by pozwoliło im odpłynąć. Niedźwiedź już na zawsze skamieniały , pozostał zanurzony w wodzie tęsknie spoglądając na linię horyzontu, za którą zniknęła ukochana dziewczyna. O, jak ładnie napisane. No to będziesz miała piękny przydomek i z taka historią... Pzdr. Quote
Recommended Posts