ewelinabuck Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 no nie calkiem na zakupy:p bylam zwiedzac Poczdam, mur berlinski, i muzeum techniki ( tam znajdowala sie astronomia samoloty ciuchcie statki samochody byly takze poczatki kinematografii) bylo supcio;) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No to pozazdrościć! Zwiedzać tak na luzie Niemcy... Ja to zawsze w biegu, pomiędzy wystawą a powrotem do domu.:oops: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 jak pech to pech na tym kompie gdzie mam zdjecia powalil sie net i albo uda si go naprawic dzis to wstawie zdjecia w noy albo dopiero jutro:placz: Quote
ewelinabuck Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 a tak wogile to chcialam sobie kupic zwyklego hamburgera ale jednak nie kupilam bo kosztowal 7.50 euro:cool1:i szkoda mi bylo kasy wolalam te pieniadze dolozyc do ladnych perfumek kupilam takie sliczne i wiec poprzestalam na pizzy;) Quote
KaRa_ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale byczek z niego wielki;) a szeleczki tona w nim:evil_lol: p.S widzialam Cie na swiatowce;) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No to dalej czekamy na zdjęcia. A jakie to perfumki? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 a perfumki to Live Jenifer Lopez;) Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 a oto Pergamon stateczek przewozowy kolo pergamonu pergamon cd. a tu taki mily posag - tylko sie kobitki za bardzo nie przygladac mur berlinski a to ja` Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 a to fantom a to jest chyba zamek branderburgow teraz centrum handlowe w srodku bylo slicznie wystrojone juz na swieta a kolo centrum mozna bylo sie pobujac na takich konikach Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 dalsza czesc zdjatek jutro z muzeum techniki;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) wiec zapraszam:cool3: Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 troche ustrojonego berlina noca foto z autobusu a teraz muzeum techniki THE END Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Pozniej Wstawie Dzisiejsze Fotki Owieczki;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Uh, ale superaste zdjęcia! Naprawdę pozazdrościć wycieczki!!! Posążek - dla nas-kobitek - cud-miód.:lol: Muzeum Techniki - niesamowite!!! No i ten wystrój świąteczny. Nam przyjdzie jeszcze troszke poczekać... czekamy na następne fotki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ewelinabuck napisał(a):a perfumki to Live Jenifer Lopez;) Przy najbliższej wizycie w jakimś centrum handlowym - zajrzę do perfumerii i "posmakuję" ten zapach.:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Przy najbliższej wizycie w jakimś centrum handlowym - zajrzę do perfumerii i "posmakuję" ten zapach.:lol: Pzdr. zapach naprawde niespotykany nigdy takiego jeszce nie spotkalam taki slodki taki inny trudno opisac polecam perfumki i naprawde dlugo sie trzymaja 30 ml- 31 euro 60 ml 57albo 63 euro nie pamietam;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 30 ml - wcale nie tak drogo. Będę pamiętała, dzieki. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 na dobry poczatek ksiezyc ledwo co udawalo mi sie gho uchwycic dlatego zamazane zdjecia sa;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nie, no, piękny facet z tego Chapsa! A jaki dostojny... Pzdr. Quote
haska_12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kic, kic kic... zajączek :loveu: ;) :loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 chapek to taki klaun :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nieokielznane zwierze;) Quote
haska_12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ewelina- widać jaki to wariat juz po zdjęciach :loveu: :evil_lol: :loveu: ... Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wariat!? OJ, Chaps nie zasługuje na takie określenie...:mad: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 spokoj kobitki spokoj:lol: :lol: :lol: jakas soloweczka sie szykuje? czy ja o czyms nie wiem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts