haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 U mnie też takiego czegoś nie ma :placz: Quote
Carolcia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 haska_12 napisał(a):U mnie też takiego czegoś nie ma :placz: To takie nie sprawiedliwe :placz: :placz: :placz: , nie Haska???:placz: Quote
ewelinabuck Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 u mnoie sa ale dopiero w szczecinie wiec jakies 40 km ode mnie ;) a to moje przy domowe agility to taka prowizorka;) jutro nowe foty a raczej ich zatrzesienie:eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Już jest "jutro". Gdzie obiecane fotki? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 spokojnie dopiero wyuruszymy na wyprawe za godzinke ale niestety bez ogniska bo czesc osob z naszego grona ma grype zaladkowa:-( :-( :-( ale to nam nie przeszkadza w spacerku w mniejszym gronie:eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No dobrze. A wieczorkiem wpadnę i skontroluję postępy w relacji i fotorelacji spacerkowej! Pzdr. Quote
BooBC Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nom czekam czekam ..... :multi: :lol: :multi: Ewka idzie ?!? Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 dobra bylo super 6 godzin w lesie:multi: :multi: :multi: pozniej foty Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ewelinabuck napisał(a):dobra bylo super 6 godzin w lesie:multi: :multi: :multi: pozniej foty no to czekamy :p Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 zdjec jest mnostwo nie wiem kiedy je wszystkie przezuce przez imgageshack;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Oj, nie mów tak! Postaraj się i już, choć mi dzisiaj Imageshack jakoś baaaardzo kiepsko pracuje... Ale może u Ciebie będzie lepiej!:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Cel wedrowki: Afryka odwiedzilismy takze stare rozlewisko rzeki Iny no koniec zaczynamy od poczatku wyruszylismy w las mielismy wielka przeprawe przez tory (zawialo groza niebezpeczenstawa jak Palma weszla w bloto tylko szkoda ze nie zrobilam foty jak ona wygladala) moj brat chcial fotke z buckiem a oto krol we wlasnej osobie chwila chwila ....a ja kim jestem??????? acha juz wiem ! jestem ksiezniczka ksiezniczka upolowala hmmmmmmmmm zabe ktora zjadla bucka?????? nie a moze bucka zamienionego w zabe???........ hihihi ale ona naiwna myslala ze to ja !!!!! a ja tym czasem.. ....pilnowalem jedzenia coby mi nie ucieklo....... cdn za chwile... Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Super! Czekamy na dalszy ciąg przygód "kanapki", żaby zamienionej w bucka czy jakoś tak.;) Pzdr. Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 super :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 ONA ZWARIOWALA CZY CO????????? WYGLADA JAK UFO NO NARESCIE SUKA ZMADRZALA BO MYSLALEM ZE JEJ CALKIEM ODBILO PACHNIALA JAKBY HMMMMMMMM ..... KONSJKIMI ODCHODAMI CDN W NOCY BO MI TERA ZIMGH NIE DZIALA Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 POSZLEM SPRAWDZIC CZY COS DLA MNIE ZOSTAWILA TA JENDZA ALE OKAZALO SIE ZE NIC KURCZE MYSLALEM ZE ZNALAZLEM........... ALE JEDNAK NIE MOJE MARZENIA JAK SZYBKO PRZYSZLY TAK SZYBKO ODESZLY........TO BYLA TYLKO ZWYKLA TRAWA:placz: :placz: CDN W NOCY BO JUZ NIE MOGE NIC ZROBIC Z TYM IMG Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Biedny Buck :shake: :shake: :shake: to byla tylko trawa :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: piekny jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='ewelinabuck']ONA ZWARIOWALA CZY CO????????? WYGLADA JAK UFO A co ona ciągnie za sobą?! Pzdr. Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hehehe świetne foty :) Historyjka też fajna. Misio :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ale wilk z lasu....:evil_lol: :evil_lol: ale za to jaki slodki ten wilczek:loveu: :loveu: Zapraszam do mnie u nie fotki z dogomaniackiego spacerku:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 no nic trzeba zyc dalej..... . wstane poszukam sobie lepiej nowego zajecia... .............o i znalazlem to co lubie najbardziej...ale mialem jeszce jeden pomysl zatrudnilem sie jako security do pilnowania jedzenia w torebkach ale pozwolilem sobie na chwile relaksu... poszlem sie nawet pobawic z ta durna malpa no dobra koniec tego bo mi zarcie jumna wracam na posterunek patrze a tu ksiezniczka biega i biega faktycznie nadaje sie do psychiatryka czy to jest zarazliwe?????????? ciagle sie zastanawiam jak to sie przenosi moze droga kropelkowa?..... moze stane blizej niej to sie czegos dowiem ooooooooooooooo nieeeeeeeeeeee!!!!!!!...........to jest niczym epidemia a tej co sie stalo?????........ chyba sie zarazila naszczescie wszystko wrocilo do normy moge wrocis na stanowisko o cholercia ktos ukradl jedzenie mam zlodziei niestety wiedzieli na co mnie oblaskawic Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 jak wylali mnie z pracy to zastanawialem sie na d swium dalszym zyciem.. patrzylem ,szukalem, chodzilem i znalazlem postanowilem pobawic sie myszkami gdy nagle spostrzeglem diabla tasmanskiego o nie o nie !!!!!!!!! ratunku uffff ale pojawila sie wlascicielka tego bydlecia i wyratowala mnie z opresji w drodze powrotnej widzielismy koniki Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 :eviltong: T:eviltong: h:eviltong: e :eviltong: E:eviltong: n:eviltong:d Quote
Recommended Posts