Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ;)niech no kto podejdzie Ewelinko zagłosujcie na schronisko Uciechów na Krakwecie / tylko trzeba sie zalogować/ http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder=asc&start=150 Quote
WalentyNaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No Ewelina postaralas sie z foteczkami :) wyniki sesji z podworka na szosteczke :):) Quote
ewelinabuck Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 te fotki byly robione u mnie na podworku;) a dzisiaj sie wybralismy z palma i boogie daleko daleko az za stadnine na taka wielka gore;) jutro albo pojutrze z tej wyprawy foty Quote
Asiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to podwórko też się spisało na "szósteczkę". Pzdr. Quote
BooBC Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ja zobaczycie dzisiejsze foty to szczęka opadnie :eek2: :diabloti: :eek2: Pozwolę sobie zaprosić jutro do galerii Boogie -> będą foty wilka, który zgubił obrożę i stał się prawdziwym wilkiem :eek2: :lol: :eek2: Najlepsza jest próba zejścia z góry .... ja z Eweliną prowadziłam Bucka a naprzeciwko WODA :evil_lol: :lol: :evil_lol: No i kto wygrał ?!? Na focie będzie widać :cool3: ZAPRASZAM :cool3: :cool1: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 a jutro foteczki z naszego dzisiajszego wypadu;) Quote
ewelinabuck Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 hehhehhehhhhh a wygral/a ........................... zobaczycie sami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jezu jak widze tą fote to nie moge ze ......... ha .... haha ..... hehe ....haha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Palma, to nie fair! Wy się śmiejecie, a my tych zdjęć jeszcze nie widzieliśmy... Pzdr. Quote
Carolcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hehe psy obronne :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Olynda Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ewelina czekam na foty !!! :evil_lol::cool3: buckusia i owieczki :loveu::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 WYPRAWA NA GÓRĘ Celem naszej wyprawy było piękne miejsce Ale za nim wyruszyliśmy czekaliśmy na Bucka .... "Czy to Buck ... !!!" ''Ehhh to nie on" "Buck'i, Buck'i ..... gdzie jesteś ?" "Czy to on ?!?" "Tak!!! To Buck - mój przyjaciel alascan malamut" "Witaj przyjacielu ... czeka nas nielada wyprawa" "Maszerowaliśmy tak daleko .... że aż ..... hey coś nie tak" "Aha! Że aż moja pani nierozpoznawała BC od malamuta :shock: " "Jednak wkońcu się opamiętała" "No cóż ... znowu w rękach Eweliny :eviltong: " Mówię Wam psy ze zmęczenia nawet nieszły na rafaelo :cool: "Buck zobaczył coś w oddali" "Pędził, pędził ile sił w łapach :eviltong: " "Zmęczony padł na ziemię .... myślałam że coś mu się stało .... biegałam aby dać znak pani" "Zobaczyłam okropnego stfora który chyba zaatakowal Bucka" "Pędziłam aby dać mu w kość !!!" "Stanełam w twarzą w twarz z potforem .... a był nim aparat ... zapomniałam że Buck nie lubi gdy lampa błyskowa drażni jego piękne oczy " "Jak widać wszystko z nim ok" "A może nie do końca .... ?!?" "Czy on zawsze jest taki grzeczny ?!?" => ależ podejżliwa ta Boogie :cool: "Ja to jestem grzeczna .... " "Proszę jakie ładne foto" "Nawet się w obiektyw patrzę ..... no prawie" przeklejam z galerii Palmy Quote
ewelinabuck Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 "Spacerowaliśmy po lasach" "Spacerowaliśmy .... mało powiedziane .... nawet Buck musiał biec" "Biegaliśmy razem .... tak daleko że ... " "że .... Czy ta moja pańcia zgłupiała ?!? AFRYKA :shock: " "I góry ?!? :shock:" "I mamy zejść :shock: No problem .... " "Ciekawe jak poradzi sobie pańcia z Buckiem :evil_lol: " "Gdy na dole łudzi Buska .... śliczny .... " "POSTUJ!!! :evil_lol: " "Zostało jeszcze tyle :evil_lol: " a się wredota zrobiła :eviltong: "No i Bakuś wygrał :lol: To mój przyjaciel :cool1: " "Jak pędzi do łabędzia ... :lol: " "No i pani sobie foto ze zwycięzcą dnia strzeliła" "A tu właścicielka tego cwaniaka :cool1: :eviltong: :cool1: " Quote
WalentyNaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No no pieknie fotki i ogolnie calosc historyjki :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Obejrzałam ostatnie fotki i przeczytałam komentarze z wielkim zainteresowanie ;) Spacerek miałyście super :multi: Chcemy następne spacerki i podpisy pod fotkami też takie fajne :) Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Super fotki :evil_lol: Buck szalony :evil_lol: Czyżby palma orła wywinęła :cool3:? Quote
Asiaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Zdjęcia i komentarze - super!!! Chcemy więcej i więcej...:lol: Pzdr. Quote
BooBC Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Komentarze super bo by palma :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Ewelina kiedy następny spacer ?!? Oh palma do ostatniej chwili Bucka trzymała ..... i z górki sobie zjechała :lol: :evil_lol: :lol: Czemu przeklejasz fotki z galerii do galerii ?!? :eviltong: Quote
Carolcia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 uwielbiam takie foty:loveu: :loveu: :loveu: a wogule super foty porobilismy :p strasznie mi sie podobały :D:D:D:D Quote
BooBC Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Hey, a do mnie do galerii to co nie zaglądacie :mad: :placz: :mad: Ewelina nie kopjuj bo nikt do mnie niezagląda :lol: :evil_lol: :lol: Quote
Olynda Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 eVa fajna historia :crazyeye::lol: Buckus super szkoda ze papaka nie ma (sobota) aktualna ? Quote
BooBC Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):eVa fajna historia :crazyeye::lol: Nie Evk ją napisała tylko ja :roll: Ewelina możesz nie kopiować moich fot do swojej galerii ?!? Ja nie kopjuje twoich, byłaby wdzięczna .... najpierw mogłabyć chociażby zapytać, a nie tak o sobie kopjujesz czyjeś zdjęcia :roll: :shake: :roll: Quote
Recommended Posts