ewelinabuck Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 dzieki za odwiedzinki;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Daisunia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ewelinabuck napisał(a):dzieki za odwiedzinki;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) a Ty Ewelinka możebyś do naszej galerii wpadla ?? ;) Quote
ewelinabuck Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 a bylam bylam i sie wpislam;) ;) ;) Quote
Usia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 zazdroszcze wam tych terenów dlaczego ja mam takie tylko 120 km od siebie :placz: Quote
ewelinabuck Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 my takie tereny mamy praktycznie przez droge i wkolo lasy sa jeszcze bardzo fajne w lasach sa rzeczki i na polach sa stawy zyc nie umierac;) ;) ;) usia przeprowadz sie do nas:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ewelina bardzo chetnie ale ja nie wiem gdzie mieszkasz ? a tereny jakie opisujesz to tez i na konika super-rany jak ja bym chciała mieszkać gdzieś na odludziu .Teraz prawdopodobnie bede znowu zmieniała lokum i bede mieszkac w ... szkole.Osobne mieszkanie ,wejscie,zadnych sąsiadów :p i co najwazniejsze bede miała jedno z wiekszych podwórek w centrum warszawy-boisko szkolne ;) Quote
ewelinabuck Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 a ja mieszkam w goleniowie kolo szczecina goleniow wogole caly jest otoczony lasami i polami dla mnie bomba Quote
ewelinabuck Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 z 25 fot wyzszlo tylko tyle:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Usia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Z moich przypuszczen wnioskuje ze to moze byc tatus albo mamusia mojej Figi :] A tu zupełnie jak moje ;) Quote
ewelinabuck Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 hahhahahahahahahhahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzisiaj zapowiadam nowe fotki tym razem duzo wczoraj mnie dopadla jakas delirka chyba i wszystkie co zrobilam nie nadaja sie do urzytku:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
ewelinabuck Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 moj czysty pudelek cdn za chwile;) Quote
ewelinabuck Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 i nikt nie pisze:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
WalentyNaa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 EE noo super foty .. tylko Berduchy na nich brakuje do paczki :D ale niestety nie moglam sie z wami wybrac a szkoda ;/ Quote
Olynda Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 świetne fotecki :crazyeye::evil_lol: wspaniałe - a waszka wręcz przepiekna... :lol::cool3::loveu: boogiczkowa jaka wybiegana i widze że buck też biegał :eviltong::loveu: szkoda że tasha nie mogła iść :p Quote
BooBC Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Śliccczzniusia fotusia :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='ewelinabuck'] Tylko Boogie tak potrwfi :lol: :cool3: :lol: No brakowalo Berdi do calje paczki :-( A ja pozwole sobie zaprosic za chwileczke do swojej galerii na fotki Bucka, Chapsa & Boogie :cool3: Quote
Olynda Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 noi tashy brakowało... :eviltong::oops: pozwole sobie wtrącić :razz::evil_lol: aa fotki fajne i kto tu spamuje... :eviltong::oops::shake::lol::evil_lol::cool3::loveu: nie no żarcik przecierz :multi: Quote
BooBC Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Spamowanie galerii => pisanie w wielu galerich ''zapraszam na fotki SWOJEGO PSA" :roll: To co ja napisałam => zaproszenie WŁAŚCICIELKI psów że będą JEJ pieski będą w mojej galerii :roll: No chyba jest różnica :roll: :shake: :roll: No musimy powtórzyć ten spacerek z Berduchą i jej pańcią ;) :loveu: ;) Quote
ewelinabuck Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 dzieki za wpisiki no na nastepny spacer to trzeba sie juz wieksza grupa wybrac;) Quote
Daisunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ewelinabuck napisał(a):dzieki za wpisiki no na nastepny spacer to trzeba sie juz wieksza grupa wybrac;) nooo i wypadaloby moze zebyśmy i my z Daisuchą wpadły :roll: :lol: Quote
ewelinabuck Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 heheehh pasuja do siebie jak dwie krople wody :evil_lol: niebawem nowe zdjecia;) :evil_lol: Quote
Daisunia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ewelinabuck napisał(a):heheehh pasuja do siebie jak dwie krople wody :evil_lol: niebawem nowe zdjecia;) :evil_lol: suuuper ! ;) Quote
Recommended Posts