ewelinabuck Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 nie mam narazie bo u nas pada :-( :-( :-( :-( i pada:-( :-( :-( Quote
ewelinabuck Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Wszystko zapowiadalo sie spokojnie..... lecz nagle do glowy przyszedl mi pewien pomysl... mialem iscie diabelski plan Wykonczyc owieczke!!!!!! to byl moj jedyny cel najpierw sie polozylem i czekalem... pozniej jak moj plan przewidywal mialem zaczepiac.... a owca co wogole nie reagowala to sie zdenerwowalem i dalem jej w leb... przystapilem do czesci oficjalnej......:diabloti: zaczalem konsumpcje... myslalem ze owca juz jest martwa i nie bedzie mi przeszkadzala w moim mieszkaniu...... ale pomylilem sie owca tez miala plan.... pokazala mi jezyk.....i powiedziala ze jestem :watpliwy: i wiecie co zaatakowala mnie .......mnie krwiozercza bestie zaczela mnie zjadac no i co ja biedny mialem zrobic.... poddalem sie (to czerwone na moim brzuszku to pozostalosci po alergii juz nic nie mam tylko wloski przyrudzialy od tych wszystkich smarowidel) ale nastepnym razem sie nie dam Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś ta owieczka trudna do wykończenia ale fajna minka Quote
Daisunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zdjecia są the best a ja mam dla ciebie propozycje... :)) 20 sierpnia moglybysmy sie spotkac (ale nie wiem jak to jeszcze będzie i nie wiem czy z rodzicami ;) ) szczegoly na PW Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 http://img89.imageshack.us/img89/122/p1010007jj1.jpg :roflt: Jaka Buck ma wymowna mine :roflt: Swietna historia :roflt::roflt::roflt: Quote
ewelinabuck Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 dzieki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Buck ma tu swietna mine jakby cos planowal:cool3: świetne fotki Quote
martavantos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HAHAHA BAsiu ma zawsze takie miny , tylko pozazdroscic!:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ewelinabuck napisał(a):buck zawsze cos planuje:razz: pewnie ma to po pani :razz: Quote
ewelinabuck Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przecie to moj syncio jest ma to w genach:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ale fajna historyjka :evil_lol: Owca to jednak waleczna jest :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 nowe fotki ale niestety tylko dwie z ulubionym kumplem chpka Quote
haska_12 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale ładne pysiorki :loveu: Ja zamierzam se kupić Malamute ale słyszałam, że trudo je ułożyć :evil_lol: :-( :evil_lol: Ucałuj pieseczki odemie :buzi::buzi: Quote
Daisunia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='haska_12']Ale ładne pysiorki :loveu: Ja zamierzam se kupić Malamute ale słyszałam, że trudo je ułożyć :evil_lol: :-( :evil_lol: Ucałuj pieseczki odemie :buzi::buzi: ehh mam nadzieje ze w dalekiej przyszlości .... Ewelinka ja chce zdjecia "mojego" Bakusia Quote
ewelinabuck Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 za niedlugo beda moze dzisiaj wieczorkiem:roll: :evil_lol: :lol: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 narazie dam dwa pudelkowe zdjecia:cool3: i z syczka moich dziadkow Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='ewelinabuck']narazie dam dwa pudelkowe zdjecia:cool3: świetne to zdjęcia i ten jęzorek :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']świetne to zdjęcia i ten jęzorek :loveu: :loveu: zgadzam się :loveu: :multi: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Patrząc na to zdjęcie zastanawiałam się gdzie baranek ma głowę :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts