Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropcio juz nie ma tyle wlosia co mial:P:P obcielam mu te kapcie na łapkach przetrymowalam i zgolilam troszke uszka :):): do mamy mam 30 min piechotka :) ona mieszka w Bedford ja w Kempston to taka jakby dzielnica bedford uznana za male miasteczko:P

Posted

a tak wogole Kropek puszczony ze smyczy dostaje kompletnego bzika moja mama ma spory kawalek na jakikolwiek duzy skwerek trawy wiec jak przyjechal do mnie ogarnelo go istne szalenstwo , zachowanie w stosunku do bucka nie zmienilo sie nic nawet teraz Chapsiowi potrfi zabki pokazac ale moj piekny glos jak skowronek zaraz sprowqadza go na ziemie , wiec w sypialni zapanowal spokoj i pieski sobie spaly razem a Buck oddzielony na korytarzu

Posted

sluzy sluzy -przynajmniej nie musze uciekac przed jakimis puszczonymi w samopas psami tak jak to w Polsce aktualnie Buck lezy i wygrzewa doopke przy grzejniczku narazie mamy zastepcze grzejniki choc powiem ze i tak mamy cieplo w mieszkaniu ale za dwa tygodnie beda nam montowac cala instalacje grzejnikowa:P

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Kropcio juz nie ma tyle wlosia co mial:P:P obcielam mu te kapcie na łapkach przetrymowalam i zgolilam troszke uszka :):): do mamy mam 30 min piechotka :) ona mieszka w Bedford ja w Kempston to taka jakby dzielnica bedford uznana za male miasteczko:P

Tak, tak, dbaj o Kropka:) Umiesz to robić b.dobrze,więc szkoda by byłokasy na psiego fryzjera...

ewelinabuck napisał(a):
a tak wogole Kropek puszczony ze smyczy dostaje kompletnego bzika moja mama ma spory kawalek na jakikolwiek duzy skwerek trawy wiec jak przyjechal do mnie ogarnelo go istne szalenstwo , zachowanie w stosunku do bucka nie zmienilo sie nic nawet teraz Chapsiowi potrfi zabki pokazac ale moj piekny glos jak skowronek zaraz sprowqadza go na ziemie , wiec w sypialni zapanowal spokoj i pieski sobie spaly razem a Buck oddzielony na korytarzu

E,tam... 30minut piechotą to żadna odległość:)
Przypomnij mi, czy Kropek jest wysterylizowany?

ewelinabuck napisał(a):
sluzy sluzy -przynajmniej nie musze uciekac przed jakimis puszczonymi w samopas psami tak jak to w Polsce aktualnie Buck lezy i wygrzewa doopke przy grzejniczku narazie mamy zastepcze grzejniki choc powiem ze i tak mamy cieplo w mieszkaniu ale za dwa tygodnie beda nam montowac cala instalacje grzejnikowa:P

To będzie na Wasz koszt czy właściciela?

pzdr.

Posted

hindusi maja swoje swieto strzelaja fajerwerki a Chapsiu zwiniety kolo mnie sie trzesie bo sie boi ,Krystek w pracy a ja z psami caly dzien sie obibokuje , bylam na zakupach , ale tym czasem dzisiejszych pare fotek i dwie starsze :):

Posted

jak ja chce cos powiedziec to powiem gorzej jak ktos cos do mnie mowi to nie za bardzo rozumiem ostatnio bylam na interview w pracy i po angielsku sie dogadalam bo powiedzialam ze moj angielski jest poczatkujacy i ma mowic powoli:):):

Posted

świetnie ! :) :) u nas na osiedlu w sumie też miałabym jak suke wybiegać, bo dużo miejsca do rzucania piłki, ale pewnie rodzicom dzieci by się to nie spodobało :P