Alicja Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ewelinabuck napisał(a):w piatek o 10 buck bedzie mial zabieg usuniecia kaszaka na glowie ..trzymajcie kciuki będziemy zaciskać z całej siły :kciuki: Quote
Bewarka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Również potrzymam ;) Chłopaki fajnie na zdjęciach...:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ale to przy znieczuleniu miejscowym, tak? Kaszak to nie jest jakaś b.powazna operacja. Nacięcie, wyciśnięcie i zaszycie. Ale na pewno będę mocno 3mać kciuki:) Pzdr. Quote
Justa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale to przy znieczuleniu miejscowym, tak? Kaszak to nie jest jakaś b.powazna operacja. Nacięcie, wyciśnięcie i zaszycie. Ale na pewno będę mocno 3mać kciuki:) Pzdr. Pewnie zależy od tego na ile pies jest spokojny i da sobie grzebać w głowie ;) Galina miała usuwanego kiedyś dawno dawno temu, przy ogólnym z tego co pamiętam.. Trzymam kciuki za powodzenie ! Quote
ewelinabuck Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 bedzie mial ogolna narkoze bo to niedotykalskie jajko jest:P:P Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 dzis byla piekna pogoda - troszke sniegu ,sloneczko , lekki mroz:):):) Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 szczerze to dopiero teraz bede miala czas aby sie nim obawic jeszce aparatu nie wyczulam ale powiem tak wszystko jest w zasiegu palcow i zmiana migawki to nie problem Quote
eria Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jak się układa współpraca z D90 ??? czy wygodnie się obsługuje tryb manualny , czy trzeba odrywać oko od wizjera by ustawiać przysłonę/migawkę ?? Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 buck mial podwyzszona temp i zabieg przelozony na wtorek.musze go obserwowac i mierzyc bo najprawdopodobniej ze strachu edit : mierzona przed chwila jest idealna jak reka by odjeli nagle ozdrowienie Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ja dzisiaj zajrzałam, aby podtrzymac na duchu, a tu.... zonk.... No dobra, to trzymamy we wtorek najbliższy:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Podoba mi się ta fotka, bo wygląda to tak, jakby jamniory dźwigały patyczek, a Buck je pilnował;) http://img707.imageshack.us/img707/6730/obraz226r.jpg Pzdr. Quote
eria Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 kciuki oczywiście trzymam ! ale i na odpowiedź na pytanie czekam ;) Quote
ewelinabuck Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 troszke problematyczna jest zmiana iso ale wszystko inne w zasiegu reki Quote
eria Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ale ogólnie jesteś zadowolona ze zmiany aparatu ? :) Quote
ewelinabuck Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 tak bardzo:):) naprawde dobry wybor Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To jeszcze raz napisz drukowanymi (bo ja nie wiem, co kupiłas)...;) pzdr. Quote
taxelina Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Asiaczek']To jeszcze raz napisz drukowanymi (bo ja nie wiem, co kupiłas)...;) pzdr.[/QUOTE] nikon d90 :) Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 no to wracamy z wiesciami .... buck juz po operacji w sumie to jak mielismy na 10 wszystko to o 11.30 bylismy juz w domku niestety transportu nie mielismy i buck musial isc o wlasnych silach do domu , specjalnie wetka dala mu cos innego jako narkoze mowila ale nazwy nie pamietam napewno nie ta standardowa ,po tej sie szybko wybudzil aczkolwiek na poczatku jak zasnal mial mala zapasc,narazie w donmciu spi nie chce na legowisku tylko na podlodze .i to narazie tyle.....do domu na smyczy ciagnal spowrotem poki szedl szedl ladnie tylko jak stawalismy to tylek mu przysiadal ::P:P Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [img]http://img96.imageshack.us/img96/9827/obraz276.jpg[/img] Quote
taxelina Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No to zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia! Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ewelinabuck']no to wracamy z wiesciami .... buck juz po operacji w sumie to jak mielismy na 10 wszystko to o 11.30 bylismy juz w domku niestety transportu nie mielismy i buck musial isc o wlasnych silach do domu , specjalnie wetka dala mu cos innego jako narkoze mowila ale nazwy nie pamietam napewno nie ta standardowa ,po tej sie szybko wybudzil aczkolwiek na poczatku jak zasnal mial mala zapasc,narazie w donmciu spi nie chce na legowisku tylko na podlodze .i to narazie tyle.....do domu na smyczy ciagnal spowrotem poki szedl szedl ladnie tylko jak stawalismy to tylek mu przysiadal ::P:P[/QUOTE] Uffff, dobrze, że już PO:) Biedulek, ale najwazniejsze, że juz PO:) [url]http://img96.imageshack.us/img96/9827/obraz276.jpg[/url] Pzdr. Quote
Recommended Posts