Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak zyjemy:):)

a w nowym roku tak kropek zaczal juz dawno swirowac ale ostatnimi czasy prxzegina i rzuca sie czasami na bucka no i wojna o wszystko jest zaborczy i musza byc dzielone a dzis oberwal chapsik co efektem jest dziora na glowie po kle.....nic tylko ubic gada...zdjecia chapsa w chelmie jak przyjdzie aparat.

btw: a tak mamy sie dobrze:P:P praca, dom, psiaki czyli standart..czekamy na wyniki z krwi na przeciwciala i mam nadzieje ze bedziemy mogli koniec czerwca jechac:P:)

dostalam przedluzenie umowy na czas nieokreslony w pracy:P

Posted

Może Kropek po prostu dorasta i szuka swojego miejsca w stadzie. Pewnie chce byc samcem alfa...
Bo, nie daj Boshe, to te odbicia u spanieli, co kiedys były dosyc częste ...

Pzdr.

Posted

znaczy sie on agresor od poczatku jest znaczy sie od kiedy zaczal dorastac mam nadzieje ze to ten wiek glupi ale w pewnym momencie buc sie tak wkurzy ze go znienawidzi i bedzie problem ...

narazie sa dzielone w czwartek zabiore bucka i kropka na spacer razem , ataki wystepuja tylko wtedy kiedy ja jestem na horyzoncie a ze i jeden i drugi chca byc dla mnie najwazniejsze to tak jest , aczkolwiek krop ma zapedy do agresji nie raz potrafi sie odwinac i klapnac zebami szczegolnie mojego brata..wiem tylko ze mama z nim bedzie miec duze problemy w anglii bo dopiero teraz nauczyl sie zostawania sam w domu chyba stwierdzil ze musi byc grzeczy przez czas ktory jestesmy w pracy bo inaczej znow wyladuje w kennelu

Posted

mowilam i o kastracji tez ale mama nie chce sie zgodzic na kastracje ...
a postanowilismy ze z krystianem wynajmiemy mieszkanie osobne w anglii a nie domek z moja mama tak jak mielismy na poczatku bo wiecznie psow sie nie bedzie dzielis beda sie spotykac na spacerze

Posted

ogolnie obce psy to on ignoruje wazna jest pilka a reszta swiata nie istnieje na ludzi tez uwagi nie zwraca chodzi o to ze jest bardzo zaborczy o nasze wzgledy i chce byc na pierwszym miejscu a mojego brata sobie zdominowal ....kiedy wyprowadzilam sie na kawalerke kropek zaczal uciekac przez plot ja wrocilam problemu nie ma ...dziwne...