Lucky. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 a co z Twoim 'teraźniejszym' aparatem ? Quote
Alicja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ewelinabuck napisał(a):moge wam cos zdradzic :P:P:P jak dobrze pojdzie to za kilka dni w domku bede miec nowe cacko :P:P:P nikusia d90 :P:P:P no to :kciuki: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ewelinabuck napisał(a):moge wam cos zdradzic :P:P:P jak dobrze pojdzie to za kilka dni w domku bede miec nowe cacko :P:P:P nikusia d90 :P:P:P Hohoho, jakie zmiany:) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a czemu nie jakis lepszy canon? :razz: Quote
Iza. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ewelina, ty masz teraz canona ? jaki model ? Quote
ewelinabuck Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 mialam wlasnie dzis poszedl do nowych ludzi mialam 350D a dlaczego nie canon bo podoba mi sie nikon i jego parametry proste :):):):) zreszta to moje marzenie jeszcze sprzed kupna 350:):) Quote
Asiaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jasne! Wierzę, że w Twoim przypadku fotki i tak będa super, czy to z Canona czy z Nikona:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jak tam w Nowym 2011 Roku? Żyjecie? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 tak zyjemy:):) a w nowym roku tak kropek zaczal juz dawno swirowac ale ostatnimi czasy prxzegina i rzuca sie czasami na bucka no i wojna o wszystko jest zaborczy i musza byc dzielone a dzis oberwal chapsik co efektem jest dziora na glowie po kle.....nic tylko ubic gada...zdjecia chapsa w chelmie jak przyjdzie aparat. btw: a tak mamy sie dobrze:P:P praca, dom, psiaki czyli standart..czekamy na wyniki z krwi na przeciwciala i mam nadzieje ze bedziemy mogli koniec czerwca jechac:P:) dostalam przedluzenie umowy na czas nieokreslony w pracy:P Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Może Kropek po prostu dorasta i szuka swojego miejsca w stadzie. Pewnie chce byc samcem alfa... Bo, nie daj Boshe, to te odbicia u spanieli, co kiedys były dosyc częste ... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 znaczy sie on agresor od poczatku jest znaczy sie od kiedy zaczal dorastac mam nadzieje ze to ten wiek glupi ale w pewnym momencie buc sie tak wkurzy ze go znienawidzi i bedzie problem ... narazie sa dzielone w czwartek zabiore bucka i kropka na spacer razem , ataki wystepuja tylko wtedy kiedy ja jestem na horyzoncie a ze i jeden i drugi chca byc dla mnie najwazniejsze to tak jest , aczkolwiek krop ma zapedy do agresji nie raz potrafi sie odwinac i klapnac zebami szczegolnie mojego brata..wiem tylko ze mama z nim bedzie miec duze problemy w anglii bo dopiero teraz nauczyl sie zostawania sam w domu chyba stwierdzil ze musi byc grzeczy przez czas ktory jestesmy w pracy bo inaczej znow wyladuje w kennelu Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A czy Kropek jest jajeczny jeszcze? Uczul Mamę, że w Anglii psy agresorzy lub głośne, to jest duzy problem i tam nikt nie patyczkuje się z problematycznym psem. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 mowilam i o kastracji tez ale mama nie chce sie zgodzic na kastracje ... a postanowilismy ze z krystianem wynajmiemy mieszkanie osobne w anglii a nie domek z moja mama tak jak mielismy na poczatku bo wiecznie psow sie nie bedzie dzielis beda sie spotykac na spacerze Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mandaty za zakłócanie porządku, np. gdy pies wystartuje do innego psa, są spore. Nie wiem, czy Mamie to się spodoba. No, ale nie ma co krakać. Zobaczysz na miejscu:) Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ogolnie obce psy to on ignoruje wazna jest pilka a reszta swiata nie istnieje na ludzi tez uwagi nie zwraca chodzi o to ze jest bardzo zaborczy o nasze wzgledy i chce byc na pierwszym miejscu a mojego brata sobie zdominowal ....kiedy wyprowadzilam sie na kawalerke kropek zaczal uciekac przez plot ja wrocilam problemu nie ma ...dziwne... Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Może nie będzie z nim jakichs specjalnych problemów w Anglii. zobaczymy. Bądźmy optymistami:) Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 byc moze teraz mu odwala bo psychicznie dojrzewa zobaczymy . narazie to pozostaja im tylko wspolne spacery :P:P i od dzis kropek nie bedzie spal w sypialni na lozku . Quote
ewelinabuck Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zapraszam na moj blog www.ewelinabuck.blox.pl Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 O, nie! Na żadne blogi nie dam się zaprosić; nie mam na to czasu:) Będe na Ciebie i psiaki czekała tutaj, na DGM:) Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 blog to tylko dodatek:P:P:P:P:P:P:P:P Quote
ewelinabuck Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 proba nowego sprzetu wczoraj przyszedl:):):):): Quote
Recommended Posts