Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ma:):).............

jak ja bym miala wybor to bym nigdy sie tutaj nie przeprowadzila, kraj dobija... ogranicza cie, decyduje za ciebie :( nie dziekuje zaden dobry kraj do mieszkania..

Posted

Deer raz gadasz jaka szwecja super ,potem jaka okropna.Zdecyduj się ,bo piszesz bajki odpowiednio do sytuacji.Nikt cię nie zmuszał do wyprowadzki.
Ewelina-trzymaj się i rób co uważasz za słuszne.Młoda jesteś ,możesz się "bawić" życiem.A na Radzia sradzia lej sikiem prostym:)

Posted

Ewelina , poczytałam ( myślałam że foty sa ;) ).. jesteś młodziutka , życie przed Tobą i nie ogladaj sie na innych , jeśli teraz nie wypróbujesz różnych możliwości za jakiś czas będziesz miała żal do siebie ... więc czyń co Ci rozum podpowiada , dużo czasu przed Tobą , mając tyle lat wszystko można zmienić

:kciuki:

a chłopak ... wiem że to przykro , ale za jakiś czas popatrzysz na to inaczej i pomyślisz ...dobrze że tak się stało ;)

Posted

dzieki za slowa otuchy narazie postanowilam korzystac z zycia i nie predko wejde w jakis zwiazek :):):):)

o i Olus sie nawet pojawil witam cie w moich skromnych progach:):):):)::P:P:P:P:P:P

Posted

Olek lepiej zajmij sie swoja orientacja seksualna zamiast gadac glupoty o kim o kim nie wiesz nic. nie wdaje sie w dyskusje z kim kto nie ma szacunku do czlowieka.

Szwecja ma o wiele lepszy system dot bezdomnosci psow, bo nie ma tu bezdomnych ale ma jak kazdy kraj wady i zalety. Np dzieci chodza podpalaja co chca, szkoly, przyszkolne miejsca gdzie moga w wolnym czasie pojsc, stare fabryki (gdzie potem sie na zoologiczny i sklep spozwyczy w poblizu przenosi - pozar z wczoraj) itp i choc wiadomo kto i co to rodzic nic nie moze dziecku powiedziec i nigdy dziecko ani jego rodzic nie poniosa konsekwencji pienieznych chociaz tyle spoleczenstwo kosztuje to ze dziecko nie lubi szkoly i sobie idzie podpalic...

Posted

nie roztrzasajmy jaka to jest szwecja moja ciotka tam jest juz kupe lat(15) sprowadzila swoja rodzine tam i wszyscy jak narazie chwala .wiec chyba nie jest tak zle .

zapowiadam dzis nowe zdjecia trojcy bo ladne slonko jest w koncu

a co orientacji .....czlowieka szanuje sie za jego charakter za jego czyny a nie za sexualnosc

koniec w tym temacie czekajcie na fociszki:):):)

Posted

Deer-widać jaka jesteś niedojrzała skoro zniżasz się do tego typu tekstów....żal.pl.com.org.eu itd.

Buck się wcale nie starzeje ,Dupel ma nadal figurke baletnicy.A spaniel jak to spaniel brzydki:P

Posted

I tej trójki mi własnie brakowało !
I tak Kropek najlepszy :P
Mojej koleżanki ciocia mieszka w Szwecji ( Goteborg - coś takiego ) chyba ponad 20 lat i nie narzeka, nawet nie ma jej w Polsce raz w roku .
A co do orientacji seksualnej to ja nie wiem Deer co cię to obchodzi ....

• 2 weeks later...
Posted

zobaczymy narazie ja zostaje tu sama ide na prawko od wrzesnia planuje w przyszlym tyg wziac bucka na wycieczke nad morze choc dzis tez super spacer odbylismy nie myslalam ze tam pojde wiec aparatu nie wzielam:( chlopaka narazie nie mam , mysle jak tu wziac psiaka sobie z rodem :) kropek zamieszka nie ze mna tylko u mamy faceta:/ no trudno nic nie mam do gadania choc wiem ze jego potencjal co do psa sportowego sie zmarnuje

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a moj wyjazd do szwecji ciagle aktualny

ale obiecaj ;), ze jak pojedziesz to nie będziesz wiecznie narzekac jak jedna z mieszkanek Szwecji a piszaca na dogo :roll: