Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melduje ze wlasnie odebralam klucze do mieszkania oczywicie bylam z buckiem bo wlasciciele nawet bez bucka nie kazali przychodzic:):):):)): w bloku prawie w kazdym mieszkaniu sa psiaki czesto po dwa ..za sciana mam ponoc dwa krzykacze zobaczymy:P:P...i jutro bedziemy sie przeprowadzac:)

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogladalam wiele mieszkan i w tym np buck czuje sie wysmienicie ale w innych jeczl stekal i chodzil wte i wewte bo glownie o niego tu chodzi bo z chapsem problemu takowego nie ma jak juz sie urzadze to wstawie jakies fotki kawalerka prawie 40 metrow ale zawsze cos:P:P

Posted

ewelinabuck napisał(a):
melduje ze wlasnie odebralam klucze do mieszkania oczywicie bylam z buckiem bo wlasciciele nawet bez bucka nie kazali przychodzic:):):):)): w bloku prawie w kazdym mieszkaniu sa psiaki czesto po dwa ..za sciana mam ponoc dwa krzykacze zobaczymy:P:P...i jutro bedziemy sie przeprowadzac:)

Hohoho, Pani na włościach...
Nie narzekaj na 40 m, bo moje mieszkanie (2 pokoje + kuchnia) ma właśnie 40, 30 m.....

Pzdr.

Posted

niby samo centrum a duzo zieleni :):) jest gdzie spacerowac ten deptak nad rzeka ciagnie sie i ciagnie i dochodzi sie nad zakole do lasu i tam dalej nad ina w lesie mozna spacerowac a kolo siebie mam 3 parki:P:P 2 mam zaraz jak przejde przez ulice 3 troszeczke dalej i zaraz lasy same:P:P