Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
jak dasz rade:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3::eviltong::eviltong:to mozesz:razz:

to idę obmyślać plan xD

dlaczego żadna moja koleżanka nie lubi pudli ? :shake: jak można w ogóle mówić że to coś jest brzydkie ?

Posted

odwiedziłam nową stronkę!! fantastyczna :loveu::loveu:

a co do pudli -cóż - zadbany i wypielęgnowany,elegancko ostrzyżony jest piękny .Chaps podoba mi się bardzo :loveu: ale np inny biały pudelek pojawiający się tez tu w galerii - już nie (nie chcę nikogo urazić).

Posted

ewelinabuck napisał(a):
bo sa ludzie i parapety ,stolki i taborety ale zeby sie kraweznikiem urodzic to trzeba miec wzgledy tam wyzej :lol:

Każdy ma własny gust i każdemu podoba się co innego, jedni lubią yorki - inni dogi niemieckie, ja na przykład nie przepadam za labradorami, jestem krzesłem, parapetem, szklanką czy filiżanką? :loveu:

Posted

BBeta napisał(a):
Każdy ma własny gust i każdemu podoba się co innego, jedni lubią yorki - inni dogi niemieckie, ja na przykład nie przepadam za labradorami, jestem krzesłem, parapetem, szklanką czy filiżanką? :loveu:

ee... to już poważne wykroczenie przeciwko modzie:shake: ewentualnie możesz być śrubą we framudze. ewentualnie.

Ja nie lubię yorków. Ani mi się nie podobają - chyba, że jakieś ładnie obcięte nożyczkami. Tak samo charakteru. Ale to też wina ludzi, którzy takie z nich zrobili. Teraz trzeba mieć szczęście by spotkać normalnego yorka, który nadal zachowuje się jak pies.

Posted

Yhym coś długo te twoje psy chorują na ten kaszel kenelowy :diabloti: . Masz zamiar ćwiczyć agility z Chapsem i Kropkiem czy darujesz sobie z nimi ten sport (chodzi mi oczywiście o treningi w Fast Dogs) ?

Pozdrowienia z ul. Szczecińskiej ;)