ewelinabuck Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Ludzie zdrowi:P CH i B- narazie bez objawowo czyli tez zdrowi K-wrocil do zywych i moze wkoncu powcsciekac sie na podworki 1-3 sierpnia jade z Buckiem do Miedzyzdroi poodwiedzac stare knajpki gdzie wpuszczaja z psem i pokapac sie w morzu rzecz jasna a tak wogole Chaps mnie zdradzil:mad: i poszedł w łaski do Radka nawet razem spia przytuleni ,co Radek przyjezdza to chaps go okupuje prosi o ciagłe głaskanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,pies mi zdurnial na starosc:p tym bardziej ze on od malego boi sie facetow i nigdy tak zadnego nie pokochal:roll: no to chyba na tyle bedzie co z takich nowosci:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='ewelinabuck']Ludzie zdrowi:P CH i B- narazie bez objawowo czyli tez zdrowi K-wrocil do zywych i moze wkoncu powcsciekac sie na podworki 1-3 sierpnia jade z Buckiem do Miedzyzdroi poodwiedzac stare knajpki gdzie wpuszczaja z psem i pokapac sie w morzu rzecz jasna a tak wogole Chaps mnie zdradzil:mad: i poszedł w łaski do Radka nawet razem spia przytuleni ,co Radek przyjezdza to chaps go okupuje prosi o ciagłe głaskanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,pies mi zdurnial na starosc:p tym bardziej ze on od malego boi sie facetow i nigdy tak zadnego nie pokochal:roll: no to chyba na tyle bedzie co z takich nowosci:diabloti: Dobre wieści, szczególnie te o Chapsiku i Radku.;):lol::evil_lol: Trzymajcie się i miłego pobytu w M. Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zazdroszcze wyjazdu :P tez bym nad morze pojechala.. Quote
ewelinabuck Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 no i zle wiesci Buck zaczal sie troszke krztusic :-(ale podejrzewam ze przejdzie to lzej niz kropek bo u B. wystapil wysiek z noska i slaby kaszelek , a rano jeszcze mu nic nie bylo Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Masz jeszcze lekarstwo?Czy znowu musisz iść do weta? pzdr. Quote
Szczurosława Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zazdroszcze Międzyzdroi, mi się chyba dopiero we wrześniu uda wyrwać... Jak wrócisz pisz gdzie warto do lokalu wpaść. Quote
ewelinabuck Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 mam lekarstwo a lekarstwem jest syrop prawoslazowy i syrop pini z sosny czy cos takiego i duzo wytaminy A i C :diabloti: + mleczko grzane z miodem ..i przechodzi nie trzeba antybiotykow:diabloti: a co do miedzyzdroi my tam jezdzimy od kilku lat z psami i polecam knajpke na promenadzie gdzie serwuja pyszne milk shaki mozna tam z psem i jeszcze dostanie cos dobrego piesek mozna do muzeum figur woskowych ale tylko z malutkim pieskiem albo z pudlem bo wlasciciele pudla maja na placu neptuna jest na rogu taka pizzeria restauracja gdzie rowniez piesek mile widziany no i znajdzie sie jeszcze tam takich kilka:diabloti: Quote
Matusz Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ewelinabuck napisał(a): tym bardziej ze on od malego boi sie facetow i nigdy tak zadnego nie pokochal:roll: mnie pokochał ! :loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 ty to pikus w porownaniu z tym co on z Radkiem wyrabia:diabloti: mam tak wolny internet ale wstawie wam dwa zdjatka chapsika:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wybrałam lepsze!:lol: http://img339.imageshack.us/img339/4713/obraz532.jpg Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Buck jak narazie duzo lzej przechodzi od Kropka czasami pokasluje tylko i to pomimo ze jest sporo starszy od niego:diabloti: za pozwoleniem pana R.:diabloti: Quote
Matusz Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ewelinabuck napisał(a):ty to pikus w porownaniu z tym co on z Radkiem wyrabia:diabloti: mam tak wolny internet ale wstawie wam dwa zdjatka chapsika:diabloti: bo ja byłem tylko 2 czy 3 dni, to dlatego :eviltong::eviltong: Quote
Paula&Goofi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Uch, czekam z niecierpliwością na ten weekend w Między ;) Quote
Avaloth Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 hej Wam :) http://img266.imageshack.us/img266/4540/75511160.jpg :crazyeye::loveu: cudo nie zdjęcie http://img34.imageshack.us/img34/5255/obraz515.jpg oczy ma fajne xD:loveu: matko mokry, łysy Chaps :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak jest piękny xD:loveu: http://img339.imageshack.us/img339/4713/obraz532.jpg :loveu::loveu: szybkiego powrotu do zdrowia Buckowi i Kropie Quote
ewelinabuck Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 od wczoraj chory jest Chaps i przechodzi tak samo ciezko jak Kropek:-( Quote
taxelina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kurcze to jdnak sie pozarazali.. a jak z rokowaniami u dorosluch psow? Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hej :buzi: Trzymamy kciuki, co by psy szybko doszły do zdrówka :kciuki: Quote
Matusz Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ewelinabuck Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 chlopaki juz wrocili prawie do zrdrowia:diabloti: dzieki za trzymanie kciukow:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 choroba nie popsula nam planow co do wyjazdu i w sobote ja i Buck jedziemy sie plazowac wracamy poniedzialek-wtorek:diabloti:;)po powrocie obiecuje duzo zdjec;) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Bawcie się dobrze i czekamy na fotki!:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 za niedlugo ruszamy i wracamy jednak w poniedzialek bo w srode ja z Buckiem ruszamy znow tym razem do Sopotu na caly tydzien bede na wystawie sopockiem tylko nie wiem czy z buckiem czy go zostawie tam gdzie bede a sama dotre na wystawe;) Quote
Recommended Posts