Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie zdrowi:P
CH i B- narazie bez objawowo czyli tez zdrowi
K-wrocil do zywych i moze wkoncu powcsciekac sie na podworki

1-3 sierpnia jade z Buckiem do Miedzyzdroi poodwiedzac stare knajpki gdzie wpuszczaja z psem i pokapac sie w morzu rzecz jasna

a tak wogole Chaps mnie zdradzil:mad: i poszedł w łaski do Radka nawet razem spia przytuleni ,co Radek przyjezdza to chaps go okupuje prosi o ciagłe głaskanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,pies mi zdurnial na starosc:p tym bardziej ze on od malego boi sie facetow i nigdy tak zadnego nie pokochal:roll:

no to chyba na tyle bedzie co z takich nowosci:diabloti:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']Ludzie zdrowi:P
CH i B- narazie bez objawowo czyli tez zdrowi
K-wrocil do zywych i moze wkoncu powcsciekac sie na podworki

1-3 sierpnia jade z Buckiem do Miedzyzdroi poodwiedzac stare knajpki gdzie wpuszczaja z psem i pokapac sie w morzu rzecz jasna

a tak wogole Chaps mnie zdradzil:mad: i poszedł w łaski do Radka nawet razem spia przytuleni ,co Radek przyjezdza to chaps go okupuje prosi o ciagłe głaskanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,pies mi zdurnial na starosc:p tym bardziej ze on od malego boi sie facetow i nigdy tak zadnego nie pokochal:roll:

no to chyba na tyle bedzie co z takich nowosci:diabloti:
Dobre wieści, szczególnie te o Chapsiku i Radku.;):lol::evil_lol:
Trzymajcie się i miłego pobytu w M.

Pzdr.

Posted

mam lekarstwo a lekarstwem jest syrop prawoslazowy i syrop pini z sosny czy cos takiego i duzo wytaminy A i C :diabloti: + mleczko grzane z miodem ..i przechodzi nie trzeba antybiotykow:diabloti:

a co do miedzyzdroi my tam jezdzimy od kilku lat z psami i polecam knajpke na promenadzie gdzie serwuja pyszne milk shaki mozna tam z psem i jeszcze dostanie cos dobrego piesek

mozna do muzeum figur woskowych ale tylko z malutkim pieskiem albo z pudlem bo wlasciciele pudla maja

na placu neptuna jest na rogu taka pizzeria restauracja gdzie rowniez piesek mile widziany no i znajdzie sie jeszcze tam takich kilka:diabloti:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ty to pikus w porownaniu z tym co on z Radkiem wyrabia:diabloti:
mam tak wolny internet ale wstawie wam dwa zdjatka chapsika:diabloti:

bo ja byłem tylko 2 czy 3 dni, to dlatego :eviltong::eviltong:

Posted

za niedlugo ruszamy i wracamy jednak w poniedzialek bo w srode ja z Buckiem ruszamy znow tym razem do Sopotu na caly tydzien bede na wystawie sopockiem tylko nie wiem czy z buckiem czy go zostawie tam gdzie bede a sama dotre na wystawe;)