Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Radzio20
Posted

Nom dobra starczy tego zamulania tutaj dawaj nowe foteczki Ewelinko :*:*:*:*

Guest Radzio20
Posted

Haaaa widzę jeszcze parę fotek z przejażdżki do Lubczyny xD
Ale z tego kropka łobuz tylko zaczepia Chapsa ciekawe czemu do Bucka nie podskoczy taki cwaniak ;p;p:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest Radzio20
Posted

Hehe łosiedle kochasz mówisz ;p;p a co w nim takiego hmmmm ??:D:D:D

Guest Radzio20
Posted

Szczególnie ta co pety na Twoje podwórko wywala... też jej nie lubię jak zobaczę jak to robi to będzie zrypa :D:D

Posted

[quote name='ewelinabuck']ehhhhhhhhhh i pieknie jestem odcieta od swiata i nie wiem kiedy bede miala neta:-(:-(:-(:-(:-(mam nadzieje ze nie zapomnicie o nas:cool1:

Czyli rozumiem będzie czas na robienie pięknych zdjęć, które później będziemy mogli podziwiać :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Guest Radzio20
Posted

No na GG nie bardzo się może pojawić jak narazie ale już niedługo powinna mieć internet więc troszkę cierpliwości i słyszałem, że porobiła jakieś zdjęcia i to podobno sporo :D:D:D więc warto poczekać ;p;p

Posted

Radzio20 napisał(a):
No na GG nie bardzo się może pojawić jak narazie ale już niedługo powinna mieć internet więc troszkę cierpliwości i słyszałem, że porobiła jakieś zdjęcia i to podobno sporo :D:D:D więc warto poczekać ;p;p

Czekamy,czekamy:lol::lol::lol::lol:

Posted

pisze standardowo od TZ-a mam nadzieje ze w koncu niedlugo bede miala swoj net bo mam dla was sporo fotek :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

a i z takich nowosci Kropek pływal ostatnio w stawie czyli przestal sie bac wody
:diabloti:

Posted

[quote name='ewelinabuck']a i z takich nowosci Kropek pływal ostatnio w stawie czyli przestal sie bac wody :diabloti:
No to ladnie :D My dzis Sherry znieslismy z pomostu do wody - plytko - to troche szla plywajac, ale jak doszla na lad to sie ucieszyla i wrocic do nas - pomost i woda - juz nie chciala..