Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie ma Kropek tak po siedzeniach łazić, mój brat już by zamordował :eviltong:

http://triton.imageshack.us/Himg148/scaled.php?server=148&filename=zong093.jpg&xsize=640&ysize=480
Indiany mu zakładasz, jak tak możesz?! No nie mam pytań...Chłopaka jeszcze zawstydzisz i co wtedy? Biedny Kropek :diabloti: Ale śliczny, wyczochraj go ode mnie :loveu:

Witam nowego dogomaniaka. ;)

Coś ostatnio źle się czuję, szkoła, nauczyciele, katar itd. Także na mnie możecie nie zwracać uwagi :lol:

PS:Też widziałam i sie nie chwale :eviltong:

Guest Radzio20
Posted

Co ja na to hmmmm niech pomyślę ;p ;p nie przeszkadza mi to ??;>:p:p

Guest Radzio20
Posted

Tak szczerze to sam się znalazłem jej, a jak to już ona niech wam powie sama :):)

Posted

a nie wiem wytrzasnal sie skas:P:P:P:diabloti::evil_lol::evil_lol: to czysty przypadek :cool3:
ale jaki kochany:eviltong:

a bo to bylo tak ze chodzilismy razem do klasy w podstawowce no i pozniej jakos drogi sie rozeszly i po kilku latach 6-7 spotkalismy sie na imprezie no i tak jakos wyszlo:diabloti:

Posted

W sumie...jak mój pies się zrzygał u mojego brata to od razu szmata, woda, płyn i ani widu, a jak znajomą przewoził pod lekkim, hm wpływem alkoholu :eviltong: to śmierdziało przez dwa tygodnie a plama do dziś jest na siedzeniu :cool3: Na szczęście tata jest mądrzejszy i przewozi tylko starych, "sprawdzonych" kumpli, haha :diabloti: :evil_lol:

Guest Radzio20
Posted

A on w ogóle czysty jest hmmm ??;> a po za tym to tylko samochód :)

Posted

Ale czy co jest czyste, samochód? No na święta sprząta...:eviltong: A wtedy to na drugi dzień umył to siedzenie, a potem mama poprawiała a i tak śmierdziało, nawet "różowa siła" nie pomogła :cool3: On jest prze, ale taki ciepły i w ogóle :loveu: w przeciwieństwie do drugiego braciszka, z którym na co dzień sobie oczy wydłubujemy :diabloti: Niezły cyrk z nimi mam, szczerze to nie wiem co bym robiła bez nich... :D

Guest Radzio20
Posted

Nigdzie nie zwiałem byłem zrobić sobie jedzonko a w samochodzie "syf kiła i mogiła" ;p;p wcale czysto tam nie jest :)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
trzeba bedzie jakies foty w koncu zrobic bo ubogo tu w foty ostatnio:oops:

no właśnie chyba czas na jakąś sesję się do was wprosić:oops:zaglądam tu dość często ale z braku czasu nic nie pisuję :calus: i mizianko dla psiaków:)

Guest Radzio20
Posted

Może trochę czysty jest ;p ;p ale to wiesz mi tam nie przeszkadza jak już pisałem :):) to przecież tylko samochód :):)