ewelinabuck Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 nie nie byla razem :P buck byl pierwszy pozniej te dwa ale nie uszlismy bez szwanku na spacerze Buck sobie rozwalil mocno lape przecial sobie cala ta blone miedzy palcami na tylniej lapie :placz:naszczescie mocno go nie boli ale krew sie lała ze hoho a chapsowi przy takiej ganianinie wpadlo cos do oka i mu łzawilo ale juz prawie wszystko okej tylko martwi mnie łapka bucka :roll:mam nadzieje ze jeszcze z tydzien i mu to sie zagoi choc juz mu sie nie zrosnie ...przynajmniej bedzie znak charakterystyczny:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 taaa samoobsluga:P:P a z Kropkiem planujemy planujemy ale musi ukonczyc wymagany wiek:p Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Samoobsługa...?:lol: http://img187.imageshack.us/img187/9056/obraz1073.jpg Pzdr. Quote
WinterGirl Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 troszkę WinterGirl nie było a tu rodzinka się powiększyła...:loveu: przystojniaki Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No tak, trzy psiaki i roznych wielkosci trudno razem miec na spacerze Quote
Asia & Ginger Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Obejrzałam filmiki z agility. I niech mi ktoś powie, że spaniele nie nadają się do sportów. :mad: Kropek ma powera. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: http://img104.imageshack.us/img104/9979/obraz1007.jpg Pomnik szczęśliwego psa. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: http://img104.imageshack.us/img104/8174/obraz1146.jpg Mi też rzuć, mi też. :mad: :evil_lol: http://img18.imageshack.us/img18/9553/obraz1230.jpg Kałuża tradycyjnie zaliczona. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Filmik bardzo fajny. Co do powera to mają, mają i to wszysktkie cockery. A coś tam wymodzisz z grupowym filmem? :) Quote
BooBC Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='zakla']Z czym biegasz w rece? Ja na Twoim miejscu bym to szybko wyeliminowala, bo Kropek nie skupia sie na przeszkodach, przebiegu i Tobie jako przewodniku, tylko na nagrodzie, ktora masz w reku. Chowaj do kieszeni, saszetki, pozniej wycofaj w ogole i dawaj dopeiro po przebiegu- bo bedziesz miala psa biegajacego 'na slepo', malego czolga ;) Pztm jest superowo krecony i ma potencjal chlopczyk. Powtarzam to na każdym treningu, ale do części nie dociera, bo wiedzą lepiej :eviltong: . Quote
ewelinabuck Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='palma']Filmik bardzo fajny. Co do powera to mają, mają i to wszysktkie cockery. A coś tam wymodzisz z grupowym filmem? :) pewnie ze wymodze dla cie wsistko:eviltong::diabloti::lol: Quote
ewelinabuck Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 prosze Bardzo nie umiem skladac filmikow ale to szczegol:eviltong: YouTube - Fast Dogs Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a co to za teren? ;) znaczy jakies ogrodzone podworko? Quote
AMIŚKA Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Fajny filmik:p:p gratuluje autorce i aktorom:p:p Quote
Bewarka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wow! Świetny filmik! :-o :klacz: Jakby jeszcze muzyczka była jakaś inna...:lol: PS:Ładniuchny banerek, taki wiosenny :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 YouTube - buck sztuczki teraz z kolei Buck:p Quote
Paula&Goofi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Super Filmiki! :loveu::evil_lol: Chaps się wcisnął w kadr :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Super filmiki. :cool3: :p Zapomniałam ostatnio pochwalić, że fajna ta sztuczka Kropka z obrotem w powietrzu. :cool3: :loveu: Justys95 napisał(a):Wow! Świetny filmik! :-o :klacz: Jakby jeszcze muzyczka była jakaś inna...:lol: A właśnie miałam pisać, że muzyczka fajna, taka energatyczna. :eviltong: :p Quote
Avaloth Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 alez one wszystkie ładnie latają :loveu::loveu: zdolny Buck :) ale wiesz co Chapsik przyszedł, tak ładnie siadł, a ty go olałaś perfidnie :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts