Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiec tak dzis dzien zaczal sie bardzo ciekawie najpierwja z Buckie poszlismy na stacje odebrac Pauline i Goofiego pozniej poszlismy przejsc sie na miasto i upic Gofikowi ubranko i szczotke w sumie bylismy w naszych 3 parkach no i pozniej poszlismy do domu i zmiana wzialam Chapsa i Kropka no i poszlismy standartowo na kapliczki troche nas tam wywialo ale bylo super na kapliczki przyjechala jeszcze AMISKA ze swoimi jamniolami bestyjami i pewnie wstawi troche fotek :loveu::loveu: ja fot nie robilam robila je Paulina a dlatego ze nie bralam aparatu:diabloti:

Posted

Nawet nie raczyłaś powiedzieć, że wpada ktoś z dogo :diabloti: :mad: .

Ja myślę, coby tu z niedzielnym treningiem ... jutro ide sprawdzić czy pastuchy się wbijają, a jak nie to chyba się zdenerwuje :eviltong: .

Posted

No nie śmiej się ... po mieście was śledziłam [żart] :lol: :eviltong: .

Módl się aby odmarzło . :lol: Bo nie mam pomysłu jak zrobić hopki ... a tunel też nie najlepiej się trzyma bez śledzi :eviltong: .

Posted

Aga mówi że u niej wchodzą ... więc jutro idę na poszukiwania miejsca gdzie jest ok i najwyżej zrobi się tam trening ... dam info na forum, a jak nie dam to znaczy ze wybieg .

Posted

ewelinabuck napisał(a):
tam mialam smaczka tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

no Kropciu rosnie i rosnie 14 kg wazy spaslak ale gruby nie jest:mad:

moja niby 12kg waży a JEST gruba ... wszyscy tak mówią.