Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rwpb napisał(a):
Atos polegnie dużo wcześniej :evil_lol:.
Może być szczeniaczek :loveu:. Jak go nazwiemy?
A my byliśmy w niedzielę na fajnej wyprawie...

wiem widzialam fotki i zazdroszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a da sie tam jakos autobusami czy czyms dojechac czy tylko samochodem?????

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak wogole to musze wam cos napisac

wczoraj jak buck bylw domu to sobie cos zrobil w ogon : lezal na korytarzu i bardzo zapiszczal nie wiem co sie stalo bo bylam na pietrze no i dzis rano jak go wzielam na spacer to owszem macha ogonem i nic go nie poli i biega normalnie tylko ze nie zadziera ogona na grzbiet :placz: jak ja mu probuje go zadrzec to wtedy go boli a mianowicie boli go koniec kity nie wyczylam zadnego zgrubienia czy zlamania wszystko okej tylko ze jak dotykam mu w to miejsce to piszczy mysle ze to moze byc nederwane sciegno w ogonie poradzilam sie kilku osob juz i wszystkie kazaly mi zostawic w spokoju to -ze po kilku tygodniach samo sie zregeneruje . bo nie ma opuchniete ani nic..mysle ze sobie niechcacy nadepnal na ogon albo podlozyl pod siebie bo byl sam na korytarzu a dwa pozostale psy ze mna na pietrze.ani tez mu nic nie przytrzaslo bo na korytarzy jest tylko boazeria i zyrandol no i kaloryfer

czyli przez kilka tygodni bede miec owczarka :pz opuszczonym ogonem

Posted

Ogon przestanie boleć za parę dni. Po sąsiedzku miał tak owczarek.
A o autobusach przestań myśleć, bo dojechać można tylko PKSem i potem trzeba iść. Podobnych wycieczek w takie różne dziwne miejsca będzie sporo. Jak dodrukujesz do małego Kropka rodowód :diabloti:, to zabierzemy Was. W najbliższym planie jest wyprawa za dwa tygodnie do... (tajemnica) :evil_lol: