ewelinabuck Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 to owieczka ze snu wyrwana:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Nasza stronka zmienila wyglad!!!!! zapraszamy Quote
Daisunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='ewelinabuck']Nasza stronka zmienila wyglad!!!!! zapraszamy strona glowna fajna ale mi sie nie wlacza daleeej :((( Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Daisunia napisał(a):strona glowna fajna ale mi sie nie wlacza daleeej :((( Ja mam to samo. Wyswietla sie komunikat, ze taka strona nie istnieje:shake: Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 odwiedzila nas dzis Tasha i byla super zabawa :cool3:( wstawie tylko troche zdjec reszta w galerii tashy) Quote
Daisunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 a ja być może przyjade w ten wekend do was.... wszystko zalezy czy auteczko sprawne jest ... bo dzisiaj coś sie spsuło .. ewelina jakby co to wyśle ci smska Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 ok zapraszam zapraszam najlepiej w niedziele:cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 no tak wiecej zdjec nigdy nie wkleje:shake: :placz: :diabloti: Quote
Koma Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='ewelinabuck'] ale się nastroszył :-o ;) [quote name='ewelinabuck'] o nie wilk upolował owieczke :shake: :placz: Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 on sie nie nastroszyla tylko ma jaszniejsza siersc bo wylinial:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:MNIAM ALE DOBRA :evil_lol: Spróbuje czy zjadajac ucisze owce na zawsze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Hej Ewelinko!! :buzi: Szczęśliwa Owca hasająca na łączkach... :iloveyou: Niestety, pojawił się Wilk, który znów Ją chce pożreć... :shake: Próby ucieczki lub walki były nieskuteczne... I już najedzony, szczęśliwy Wilk (albo Owca nieco ciężko strawna)... :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 to nie pola tylko moje podworko w pelni zapsione i zniszczone:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ewelinabuck napisał(a):to nie pola tylko moje podworko w pelni zapsione i zniszczone:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Ojej, wiem, ze to podworko, ale ja chcialam zrobic mini klimacik do mojej historyjki...:cool3: Osz Ty, zepsułaś! :shake: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 a to sorka:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: wilk czul sie syty i co dalej?... Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Wilk nie wiedział, ze zanim doszło do wszamania obiadku, Owca z... hmmm... Lwiątkem (??) długo rozmawiali... I doszło do spotkania Lwiątka z Wilkiem... :cool3: Quote
anetta Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Bardzo mi sie podoba ta fota http://img90.imageshack.us/img90/2030/tasz696my.gif :loveu: Quote
Daisunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 chyba owca z lwiątkiem chichotali a nie gadali :lol: a lwiątko vel. Tasza aż sie ze śmiechu pokladalo :lol: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 :cool3: goniu ciekawa historyjka prosimy o dalsza czesc Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Brak zdjęć z Wilkiem i Lwiątkiem, będę musiała się potem pobawić zdjęciami, więc dalsza część później. No chyba, ze Ewelinko wstawisz jakies fotki :cool3: ? [quote name='Daisunia']chyba owca z lwiątkiem chichotali a nie gadali :lol: a lwiątko vel. Tasza aż sie ze śmiechu pokladalo :lol: Na początku chichotali, ale poźniej to była narada. Czepiasz się drobiazgów! :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 prosze dalsza czesc zdjatek :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts