ewelinabuck Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 bo bedzie nowy adres musze dokonczyc i zaraz wrzuce Quote
ewelinabuck Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 no juz jest trzeba kliknac na moj baner Quote
ewelinabuck Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 my juzz skonczylismy z linieniem buck dzis zzzostal wykapany i wyczesany i reszta klakow wyszla uzzbieralismy ich jeden wielki wor 100 L :roll: :roll: :roll: :roll: Buck obecnie wyglada tak: A OTO SIERSC WYCZESANA DZISIAJ PO KAPIELI NASZECZESCIE JUZ WSZYSTKO WYSZLO Z MEGO POTWORA(CZESANY W KOJCU) Quote
ewelinabuck Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 MOJ LYSOL NIE WEYGLADA NAJLEPIEJ W KROTKICH KUDLACH:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Buck obecnie wyglada tak: Piękny Wilk :iloveyou: A OTO SIERSC WYCZESANA DZISIAJ PO KAPIELI NASZECZESCIE JUZ WSZYSTKO WYSZLO Z MEGO POTWORA(CZESANY W KOJCU) [quote name='ewelinabuck'] :-o :-o :-o Quote
ewelinabuck Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 No W Tym Roku Narescie Wylinial Bo W Tamtym Roku Byl Taki Puchaty Jak Zima Poniewaz Nic Nie Zgubil Chyba Zapowiada Sie Gorace Lato Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ewelinabuck napisał(a):No W Tym Roku Narescie Wylinial Bo W Tamtym Roku Byl Taki Puchaty Jak Zima Poniewaz Nic Nie Zgubil Chyba Zapowiada Sie Gorace Lato Jeżeli to prawda, co mowisz o lecie, to ja zufam Bakusiowi. :p Quote
Koma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 o qrcze :crazyeye: a pomysleć że mój tata dostaje szału na widok paru kłaczków (w porównaniu do Bucka ;)) Komy :evil_lol: Quote
Daisunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Koma'] o qrcze :crazyeye: a pomysleć że mój tata dostaje szału na widok paru kłaczków (w porównaniu do Bucka ;)) Komy :evil_lol: :crazyeye: u mnie Normalka takie biale klaczki :lol: tak jest w kazde linienie tyle ze latem to "tego" jest wiecej a juz daisulina zaczela liniec ... Quote
Daisunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 albo cieplusią kołdre :lol: jak daisy miala rok i liniala latem to łącznie "zebraliśmy" worek z daisynowymi klakami :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ewelinabuck napisał(a):ja zawse ufam buckowi Buck - zaufana prognoza pogody na lato. :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 ZARAZ NOWE FOTKI Z dzisiejszego spacerku:multi: :multi: :multi: :razz: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cos mi to przypomina :evil_lol: Chyba to: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 O ludzie, to jest straszne :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):O ludzie, to jest straszne :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bzdury gadasz :lol: :lol: :lol: To normalne i zwyczajne ;) Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 zaraz wstawie reszte prosze o cierpliwosc:razz: Quote
Marta Chmielewska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Pysia napisał(a):Bzdury gadasz :lol: :lol: :lol: To normalne i zwyczajne ;) Pysia, jakbym zobaczyła coś takiego w domu padłabym na zawał :crazyeye::crazyeye: Moje oba potfory razem nie mają nawet jednej trzeciej tego co tam leży.... :-o Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 hahahah po spacerze z owieczka wstawie reszte:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 no i to juz resztka zdjec niedlugo porobie owiecce zdjecia tylko trzeba ladnie ostrzyc i wykapac:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 a teraz moje kolezanki i ja Karolina Karolina i Karolina Karolina i ja JA OLA i TASHA ] Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Heej! Piękne zdjęcia! :multi: Pięknie się uśmiecha :p Kolejny Malamut się kąpsia :loveu: Piękna postawa :multi: Konik :evil_lol: Mordeńka :iloveyou: Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 jak wracalismy ze spaerku to musial sie ochlodzic bo mu goraco nawet rzeczka do tego dobra a tak na marginesie u nas jest 18 stopni:lol: Quote
Recommended Posts