Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wybaczcie ale bylam na baletach i sciagnelam o 7 rano do domu dopiero...wszystko mnie boli ałć:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

nie wiem Mati czy pojade do Sopotu narazie nie mam kaski;):-( ale i tak sie nic nie zmienilam:P:P:P:P:P

Posted

[quote name='ewelinabuck']wybaczcie ale bylam na baletach i sciagnelam o 7 rano do domu dopiero...wszystko mnie boli ałć:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

nie wiem Mati czy pojade do Sopotu narazie nie mam kaski;):-( ale i tak sie nic nie zmienilam:P:P:P:P:P

czemu nie wiesz??:eviltong: zawsze tam pare groszy u ciebie się znajdzie:p 2 imprezy odpuścisz sobie i już kasa będzie :diabloti: a Bożenka nie jedzie?:razz:

Posted

[quote name='ewelinabuck']ja na baletach to mam sponsorow:P:P:P:P:P:P:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to tym bardziej powinnaś mieć jakiś "grosz" ! :razz::razz:

może jakiś banerek nowy co ?:cool1:

Posted

hihihihihihihihihihihihihihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomysle moze cos wyskrobie:diabloti::diabloti::diabloti:

no moze kiedys tam zrobie::P:P:P:P:P;P:PPjak bede miala czas i ochote:cool3::diabloti::eviltong:

Posted

Tak się zastanawiam dlaczego wrzucili Was do alaskanów ... przecież masz jeszcze pudla :lol: :diabloti: :lol: .

Widzę, że hopacie ... zainteresowana klubem agility w Goleniowie ?

Posted

Tak ... mam nowy :) . Mianowicie, żeby nie zapieprzać na stadninę :) .
Chciałabym abyśmy trenowały w parku ... z czasem może ktoś nas zauważy, może dorobimy się ziemi lepszych przeszkód. No i będę cały czas w kontakcie z osobą, która od dawna szkoli psy, w agility szkoliła kiedyś, a nadal szkoli w pt :) .

EDIT:

I nie chodzi mi o naszą małą grupę ... dać ogłoszenie aby jacyś inni ludzie również przychodzili na zajęcia :) .