Atkaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/7223/wyc079tm0.jpg To mi sie podoba :D Super wycieczka miałyście! A jak psiaki w 4 się dogadywały? Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bajerandzkie foteczki :loveu::loveu::loveu: Kopiuje do siebie :lol: Atkaaaa jak w 4 ? Były tylko 3 ;) Quote
ewelinabuck Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Buck Chaps i Goofi -okej -razem na spacerki chodzili:loveu: a moje psy i Hektor -wolalam nie probowac bo by byla krwawa masakra:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 tutaj 2 fotki Hektorka jedyne jakie posiadam;) przez plot by sie pozagryzaly i wolalam nie probowac;) Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hektor to agresor jakich mało on toleruje tylko Goofiego i dwie suczki mojej kuzynki innych broń boże ! On swoje sąsiada przez płot podgryza ... Quote
ewelinabuck Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jutro nastepna porcja za duzo byscie chcieli:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Atkaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Daj bo moją bestię naśle :diabloti: :evil_lol: Więc sie zastanow :diabloti: Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ewcia ja bym się bała tej bestii !!! :D Super fotki <3 Quote
taxelina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/7374/wyc116bx4.jpg to mi sie najbardziej podoba ;) Quote
ewelinabuck Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 a ja sie nie bojam ooooooooooooooooooooooooo:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi: Quote
anetta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Piękne zdjęcia. Widoczki cud miód :loveu: Ładna nazwa jeziora :lol: To co myśli Buck o zakazie :evil_lol: http://img369.imageshack.us/img369/9858/obraz1771rq1.jpg Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dobry wieczór :) śliczne fotki :loveu: chyba nie nadrobiłam wszystkich, ale dwie ostatnie sesje oglądnęłam :eviltong: śliczne, jak zwykle :loveu: http://img519.imageshack.us/img519/1227/obraz1773bz7.jpg jaki uchachay pies :evil_lol::loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ewelinabuck napisał(a):a ja sie nie bojam ooooooooooooooooooooooooo:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi: Dobra dobra:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!! FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTKIFOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!!!!FOTKII!!!!!!!!!!!!!!!!FOTKI!!!FOTK!! Quote
Kinia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cześć! ja u Was pierwszy raz ale będe wpadać częściej tylko daj nowe fotki! Quote
ewelinabuck Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 fotki wczoraj dawalam nowe i przed wczoraj caly czas beda teraz lecialy z naszej wycieczki:loveu::loveu::loveu:zapowiadam ze kolo 15 beda nowe tylko musi byc nowa strona:diabloti: Quote
ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 o 15 to ja będę na spacerku z moją czarną mordą;)ale wieczorkiem wszystko pooglądam:razz: Quote
Atkaaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [SIZE=6]Nowa strona? Hmm ok.,. będzie nowa strona..... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. A na nowej stronie będąfotki!!! Fotki Chaaaaaaaaaaapsa i Buuuuuuuuuuucka!!!! Fotkiiiiii ze spacerku z Goofiem i Paulinąąąąąąą!:diabloti::diabloti: Tak! :D Hmmmmmm czy to już nowa strona?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 pozniej wstawie fotki morskie a jutro zalew czesc 2:diabloti: Quote
Recommended Posts